kızlar çook güzel bir ilişkim var bir buçuk senedir birlikteyiz.. sevgilim bana çok düşkündür.. annesi sevdiğim yemeği yapınca bensiz hayatta yemez bile.. illa beni de çağırır.. çok değer verir.. prensesler gibi davranır.. ama benden bi şikayeti var dilim pabuç gibiymiş.. çok hazırcevapmışım.. çok cadıymışım.. bu huylarını biraz olsun törpüle her şeye ters cevaplar verme diyor.. ama inanın yapım böyle.. biraz dik dik konusurum.. normal konusmam böyle.. o da yumusak konusmamı istiyor böyle tatlı dilli olmamı istiyor her daim.. geçen gün arabadaydık eniştesi bakkala girdi ben de arkasından gittim cips seçmek için geri döndüm "aşkım sana hangisinden alalım" dedim "çekirdek alın" dedi ben de "cipsi soruyorum şuan sana" dedim bozuldu.. istemiyorum cnm dedi.. neden hala inatla böyle dik dik cevaplar veriyosun beni 5 yasında çocuk gibi azarlıyosun cümlemi bitirmeme izin vermiyosun dedi.. ama ben azarlamak amacıyla söylemedim onu acelemiz vardı ve hemen cipsi söylemesini istedim.. neyse o da surat astı ben de.. bunun gibi bi çok şey var.. benim konuşma tarzıma hala alışamadı.. onu azarladiğimi düşünüyor.. ama ben azarlamak maksadıyla hiç bişey söylemiyorum.. bi de şaka yapacak olsa hemen cevabını veriyorum.. evet bazen tersliyorum.. ama ben hep böyleydim.. normal konuşma tarzım dik dik.. benim niyetimi bilenler hiç sorun etmiyor. ama sevgilim bir bucuk senedir bu huyumu törpülememi daha yumusak konusan daha kibar daha güler yüzlü daha tatlı dill birii olmamı istiyor.. nasıl olacak ki.. CADIARZU insan bu huyunu değiştirebilir mi ?
Son düzenleme: