dilim pabuç kadarmış !!!

Cizirti

Hala muhterem , pek muhterem
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2008
6.684
13.983
773
Diğer
kızlar çook güzel bir ilişkim var bir buçuk senedir birlikteyiz.. sevgilim bana çok düşkündür.. annesi sevdiğim yemeği yapınca bensiz hayatta yemez bile.. illa beni de çağırır.. çok değer verir.. prensesler gibi davranır.. ama benden bi şikayeti var dilim pabuç gibiymiş.. çok hazırcevapmışım.. çok cadıymışım.. bu huylarını biraz olsun törpüle her şeye ters cevaplar verme diyor.. ama inanın yapım böyle.. biraz dik dik konusurum.. normal konusmam böyle.. o da yumusak konusmamı istiyor böyle tatlı dilli olmamı istiyor her daim.. geçen gün arabadaydık eniştesi bakkala girdi ben de arkasından gittim cips seçmek için geri döndüm "aşkım sana hangisinden alalım" dedim "çekirdek alın" dedi ben de "cipsi soruyorum şuan sana" dedim bozuldu.. istemiyorum cnm dedi.. neden hala inatla böyle dik dik cevaplar veriyosun beni 5 yasında çocuk gibi azarlıyosun cümlemi bitirmeme izin vermiyosun dedi.. ama ben azarlamak amacıyla söylemedim onu acelemiz vardı ve hemen cipsi söylemesini istedim.. neyse o da surat astı ben de.. bunun gibi bi çok şey var.. benim konuşma tarzıma hala alışamadı.. onu azarladiğimi düşünüyor.. ama ben azarlamak maksadıyla hiç bişey söylemiyorum.. bi de şaka yapacak olsa hemen cevabını veriyorum.. evet bazen tersliyorum.. ama ben hep böyleydim.. normal konuşma tarzım dik dik.. benim niyetimi bilenler hiç sorun etmiyor. ama sevgilim bir bucuk senedir bu huyumu törpülememi daha yumusak konusan daha kibar daha güler yüzlü daha tatlı dill birii olmamı istiyor.. nasıl olacak ki.. CADIARZU insan bu huyunu değiştirebilir mi ?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşım,
ne desem bilemedim. ınsanın huyunu değiştirmesi gerçekten zor. Konuşma tarzı ya da davranışların değişmesi uzun zaman alır. Ama belli bir zaman geçtikten sonra çiftler birbirine benzemeye başlar.
Yavaş yavaş onun söylediklerine daha dikkat etmeye başlarsın. Ama dediğim gibi dikkat edersin ama yapının da değişmesi zor gerçekten. Ama bribirinizi sevdiğinize göre hem o sana alışacak hem de sen onun suyuna gidiceksin ve bu şekilde anlaşmaya devam ...:)

burcucum bence huyların değiştirilmesi zordur,çünkü yapım böyle diyosun.Tamamen değiştiremezsin de mesela o cips-çekirdek muhabbetinde olduğu gibi bi muhabbet geçtiğinde kendini frenle o anda sus içinden 10 a kadar say sonra söliceğini sakin bi şekilde söyle. Çaba göstermen bile sevindirir onu :1hug:
Hem her şey güzelken o da bu hallerini takmasın canım zaten sen kötü niyetinle yapmıyosun ki bunu o da biliyormuş, istemeyerek yapıosun.
Senin bi yerde yorumunu okumuştum tatlım, yanlış hatırlamıyosam orda sevgilinin çok titiz olduğunu söylemiştin.Mesela bu da onun yapısı, titizlik güzeldir ama aşırıya kaçmayabilir, ama sen ona bu huyunu değiştir diyo musun? hayır.Çünkü O'nu O olduğu için seviyosun.:asigim:
Hem her güzelin bir kusuru vardır dimi ama yerimseniben

kaydirigubbakcemile3 ne güzel seni çekiyor işte..
bence onun hatırına bıraz alçaktan alman ilişkının sağlığı açısından iyi olacaktır:)

hehehe saolun kızlar aklinialirimsmile evet ben onu değiştirmeye çalişmiyorum.. hiç çalışmadım cidden.. biliyorum çünkü yapısı öyle.. çok titiz çok didikçi.. her seyi didikler.. her seyin bi cevabını arar.. her seyin kusursuz olmasını ister.. tipik başak burcu.. ee beni de didikliyo işte.. illa çıkaracak kötü bi yönümü.. ben cidden kötü niyetli değilim.. bazen melek gibi oluyosun sonra içinden bi cadı çıkıyo diyo.. lafa bakar mısınız.. cadı diyo bana.. e sen böle dersen benim şevkimi de kırarsın beni daha çok sinirlendirirsin diyorum.. söz verdi eleştirmicem bi daha seni dedi gene tutamadı sözünü gene bu aralar taktı benim pabuç dilime.. bi ara bu konu yüzünden çok kötü kavga ettik.. ben sinirlendiğimde biraz ses tonum yükselebiliyor.. sakinliğimi kaybedebiliyorum.. ama çoğumuz böyle değil miyiz. o hiç hoşlanmıyor işte.. cadılık yapma sakince konuş sakince tartış tartışırken bile askım hayatım de diyor.. olur mu kızlar ama yaa.. ben sinirden köpürmüşüm ona bi de aşkım dicem.. elimde değil sinirliyken gülümseyemiyorum ya da tatlı dilli olamıyorum.. mesela bigün bana aşkım göz altı torbalarını aldıralım mı ilerde dedi.. ben de sinirlendim gene.. beğenmiyosan gözünün altında torbacıklar olmayan bir sürü kız var dedim.. vay efendim ben neden sakin sakin cevap vermemişim.. olur hayatım dememişim veya neden hayatım dememişim.. böyle bi durumda siz nasıl tepki verirdiniz kızlar.. beğenilmediğinizi düşünmez miydiniz.. bi bucuk sene sonra benim göz altı torbalarım sana neden battı yani ?? ne varmış bunda.. bu sefer ben sinirlendim sert bi tepki verdim diye daha da uzadı kavga.. her kavga zaten ben neden sinirlenmişim sakin olamamışım sorunuyla daha bir uzuyor.. yani sinirlenmeme karışmasa orda uzamicak konu.. takıyor benim bir anlık tepkime çıkışlarıma.. çok sert ve keskinmiş çıkışlarım. ona orda neden hayatım dememişim de git göz altı torbası olmayan bi kız bul demişim.. neyse bu konu uzadı uzadı.. olmicak dedi.. ben anlaşamicam senle dedi. e ben de burnumdan kıl aldırmıyorum. ayrılalım tamam dedim.. hemen tamam diyosun hiç kendini düzeltme çabasına girmiyosun dedi.. yok dedim benim düzeltecek bişeyim yok.. ben gayet düzgünüm.. git daha iyisini bul dedim.. bu sefer de geldi bana seranat yaptı.."ne senle yaşanıyor ne de sensiz oluyor bu garip bomboş dünyada.. ne kahrın çekiliyor ne dertlerim bitiyor gülmüyor bu yüzüm gülmüyor" diye.. böyle bir şarkı var.. geldi yanıma bunu söyledi.. tamam seni böyle kabul edicem.. değişmeni istemicem.. seni çok seviyorum.. napim böyle kal varsın değişme dedi.. ya iyi de değişecek düzeltecek bişey yok ortada.. ben gayet normal bi tepki verdiğimi düşünüyorum.. sinirliyken siz hiç ters bi çıkış yapmaz mısınız.. yok benim öyle bi hakkım yok.. bu aralar gene taktı benim pabuca.. off off

aaa aynı beeen :D
benımde cok asi bi yapım vardır kolay kolay ne tamam ne evet derim oda cok rahatsız oluyordu eskılerden bızım 2 yıl olmak uzre yeni yeni ben de biraz anlayıslı olma once bi bakarız deyip dusunme payı bırakıp ondan sonra cevap vermeye başladım. oda artık tepkılerıme daha alısık hale geldı sanıyorum :)
birde ani tepkilerim fazladır. cok cabuk kızarm bırazda sesim yükselir. onu degıstıremedm daha ama o ilk tepkilerimi artık cok takmamaya basladı. eger uzatıyorsam devamına bozuluyor ama ilk ani tepki ve agir laflarıma birsey demiyor. sadece ben cok üzülüyorum aşırı pişman oluyorum. sanıyorum oda bu yuzden bırsey demiyor. cunku anlamaya baslıyorum hatalarımı.
bence sızde de bıraz zaman gecsın bide araya hafif bi uzak kalma gırerse ( arkadasım askere gıtmıstı 6 ay yoktu) sanki hersey daha cok oturuyor gıbı bence... yoksa huy degıstırmek cok zor.. bide mecburda deiliz bence hatalarımızı gorup tekrarlamayalım yeter. kımse ıstedı dıye sut dokmus kedi gibi olamam her an..

bi de kendisi öyle sakin öyle rahat bi insandır ki.. kolay kolay sinirlenmez.. her zaman sakince ve tane tane konuşur.. o sesinin bir kez olsun yükseldiğini görmedim.. acaba diyorum bu çocuk sinirlerinimi aldırdı.. benim elimde değil kızlar.. sinirlenince cadılaşıyorum evet. azarlıyomusum bozuyomusum yok öyle bişey o öyle algılıyor.. ama acaba diyorum cidden ben farkında değilim de mimiklerim falan azarlar gibi mi oluyor.. arkadaslarıma sordum.. kızlar ben bazen ani ve sert çıkışlar yapiyo muyum dedim. evet dediler.. ama biz iyi niyetini biliyoruz.. batmıyor bize gocunmuyoruz dediler.. bi keresinde arkadasım bana bişey sormus ben sertçe "ne alaka" demişim.. bunu söyledi arkadasım.. o an bozuldum bir an cidden çok sertti ifaden dedi..kaşını hemen çattın ve ne alaka dedin bozuldum ama sonra seni daha iyi tanıyınca anladım içinde bişey olmadiğini dedi.. anlık yani benim bu çıkışlarım.. ama kırıcı olduğunun farkında değilim.. kaşlarım doğuştan çatık ve çok sık gülmem.. yüzümde sert bi ifade vardır.. e sinirlenince de ses yükselebiliyor.. nasıl törpüleyebilirim ki.. artık pabuç dilli demesini istemiyorum sevgilimin.. cadı demesini hele hiç istemiyorum.. kendisi gibi sinirleri alınmış sakin yumuşak biri olmak istiyorum.. olabilir miyim ki mafoldumben

Valla aynı benimkidee:D Mesela tontişim der kızdırmak amaçlı bende çitozzz derim sende onun bi yerlerine takıl:)artık yapmıo bnmki:)

aaa aynı beeen :D
benımde cok asi bi yapım vardır kolay kolay ne tamam ne evet derim oda cok rahatsız oluyordu eskılerden bızım 2 yıl olmak uzre yeni yeni ben de biraz anlayıslı olma once bi bakarız deyip dusunme payı bırakıp ondan sonra cevap vermeye başladım. oda artık tepkılerıme daha alısık hale geldı sanıyorum :)
birde ani tepkilerim fazladır. cok cabuk kızarm bırazda sesim yükselir. onu degıstıremedm daha ama o ilk tepkilerimi artık cok takmamaya basladı. eger uzatıyorsam devamına bozuluyor ama ilk ani tepki ve agir laflarıma birsey demiyor. sadece ben cok üzülüyorum aşırı pişman oluyorum. sanıyorum oda bu yuzden bırsey demiyor. cunku anlamaya baslıyorum hatalarımı.
bence sızde de bıraz zaman gecsın bide araya hafif bi uzak kalma gırerse ( arkadasım askere gıtmıstı 6 ay yoktu) sanki hersey daha cok oturuyor gıbı bence... yoksa huy degıstırmek cok zor.. bide mecburda deiliz bence hatalarımızı gorup tekrarlamayalım yeter. kımse ıstedı dıye sut dokmus kedi gibi olamam her an..

bana kedi görünümlü dişi kaplanım diyor sevgilim :gitme: kedi gibi uysal masum görünüyosun ama o pabuç dilin yok muuuu kaplan gibi maşallah diyor.. bazen şakasına takılsa da bu cidden aramızda büyük problem oluyor.. ayriliğin eşiğine geldik bi kere anlattım yukarda.. ama ben de süt dökmüş kedi gibi olamam ki. keşke olabilsem.. ama elimde değil.. eskiden daha agresiftim.. şimdi o kadar değilim zaten.. eskiden offfff sinirlendiğim zaman eser gürlerdim şimdi sadece sesim yükseliyor.. ee alışsın bana ama.. yüzüme vurup durmasın.. sürekli şikayet etmesin..

oda bana cadı diyor ama nedense cadı demesi hoşuma gidiyor :D
hatta gözlerim hep acaba ne yaramazlık yapabılırım diyen cocukların kı gıbıymıs. bunada kızmıyorum :D
senin yasadıgın goz torbası olayı gıbı gecenlerde de bizde benim kipriklerim gözümün bıraz kenarındada varmıs normal mı acaba dedi ayy nasıl sınır oldum anlatamam. ne yanı cımbızla kıprık mı koparayım begenmıyorsan bakma dedim (halbukı hep gozlerımı sevdıgını soyler. ve gozlerımı övünmek için demiyorum asla ama herkes oldukca begenr) tabi yok begenmez olur mu vs vs..
bizde artık ayrılık lafı edılmıyor gecmıste bunuda cok yapardım :P ama kk da okudum bı yorumdan snra hıc ayrılık demedım..
bizi boyle begendiler sankı ilk gorusurken farklımıydık. hem ona olmadıgım bı sekılde davranıp evlendıkten sonra asıl halımı gostersem daha mı memnun olur.. boyle hatalarımı duzelte duzelte güzel gidiyor şükür ben mutluyum oda mutlu cunku gercekten ama gercekten hatalarımı duzeltmek ıcın cabalarıyorum tekrarlamamaya calısıyorum oda bunu bılıyoor kaydirigubbakcemile2

Valla aynı benimkidee:D Mesela tontişim der kızdırmak amaçlı bende çitozzz derim sende onun bi yerlerine takıl:)artık yapmıo bnmki:)

ben yapamam ki canım... sevmem insanları eleştirmeyi.. ama kendimi zorladım ben de onun gıcık olduğum huylarına takılacam dedim.. ne yaptıysam sakince tepki verdi sen yeter ki iste aşkım düzeltmeye çalışacam kendimi dedi.. bilerek yaptı sankiii

oda bana cadı diyor ama nedense cadı demesi hoşuma gidiyor :D
hatta gözlerim hep acaba ne yaramazlık yapabılırım diyen cocukların kı gıbıymıs. bunada kızmıyorum :D
senin yasadıgın goz torbası olayı gıbı gecenlerde de bizde benim kipriklerim gözümün bıraz kenarındada varmıs normal mı acaba dedi ayy nasıl sınır oldum anlatamam. ne yanı cımbızla kıprık mı koparayım begenmıyorsan bakma dedim (halbukı hep gozlerımı sevdıgını soyler. ve gozlerımı övünmek için demiyorum asla ama herkes oldukca begenr) tabi yok begenmez olur mu vs vs..
bizde artık ayrılık lafı edılmıyor gecmıste bunuda cok yapardım :P ama kk da okudum bı yorumdan snra hıc ayrılık demedım..
bizi boyle begendiler sankı ilk gorusurken farklımıydık. hem ona olmadıgım bı sekılde davranıp evlendıkten sonra asıl halımı gostersem daha mı memnun olur.. boyle hatalarımı duzelte duzelte güzel gidiyor şükür ben mutluyum oda mutlu cunku gercekten ama gercekten hatalarımı duzeltmek ıcın cabalarıyorum tekrarlamamaya calısıyorum oda bunu bılıyoor kaydirigubbakcemile2
senin şevkini kırmıyosa ne güzel canım ama benimki cadı diye diye bende şevk bırakmadı walla alsanaalsanasmile

bana kedi görünümlü dişi kaplanım diyor sevgilim :gitme: kedi gibi uysal masum görünüyosun ama o pabuç dilin yok muuuu kaplan gibi maşallah diyor.. bazen şakasına takılsa da bu cidden aramızda büyük problem oluyor.. ayriliğin eşiğine geldik bi kere anlattım yukarda.. ama ben de süt dökmüş kedi gibi olamam ki. keşke olabilsem.. ama elimde değil.. eskiden daha agresiftim.. şimdi o kadar değilim zaten.. eskiden offfff sinirlendiğim zaman eser gürlerdim şimdi sadece sesim yükseliyor.. ee alışsın bana ama.. yüzüme vurup durmasın.. sürekli şikayet etmesin..

yaa varyaa bence sut dokmus kedı gıbı olsak onlarda mutlu olmazlar yanı kendıme gore dusuyorum gercekten etrafımdakı ınsanlara nazık davranırım kolay kolay kırılan bırı deılımdır buyuk kazıklar yemeıdkce kımseye kusmem. ama ani tepkılerım oluyor kızınca. erkek arkadasımda tıpkı senınkı gıbı aşırı sakındır. kızınca susar ben catlarım kaydirigubbakcemile3 bence varya Allah denk getırıyor ıkımızde cadı olsaydık hıc duzgun bı ılıskı olamazdı.. ayrıca dedıgım gibi bu halımızı seviyorlarda yani benım bu asiligim yapılan haksızlıklarda da bas gosterıyor kımseye haksızlık yapılmasına tahammul edemıyorum banada aynı sekılde o yuzden de sesım cok cıkar ve takdır eder oda. devam et der :ecrin_bebek: bana karsı bıraz uysal ol dedıgı cok ama kaydirigubbakcemile3

Aynı ben :) Eşim de sürekli yakınır, biraz alttan al, ılımlı ol, sakin ol, yumuşak davran falan der ama içime odun kaçmış gibi adeta paralarım onu :) Sinirlendim mi direk tepkimi koyarım, çabuk alınırım benim de en meşhur lafım "kendine xi olan ya da olmayan birini bul o zaman" dır bazen iyi niyetle bir şeyimi eleştirse bile ama huyum böyle bazen nefret etsem de kendimden, değiştiremiyorum malesef.Eşim de köşe yastığı gibi adamdır, bazen benim dediğim bir şeyi o bana söylese kan çıkar derim içimden.Sakin, ılımlı, sessiz ve hoşgörülü, bense tam tersi :) Çok şey denedim, ona kadar yüze kadar saymalar, hatta bir keresinde çok sert veya çok dik her çıkışımda kolumu çimcikleyeceğim diye bir şey denemiştim, bir haftanın sonunda sol kolum çimcikten mosmordu, pozitif düşünmeler, yok evrenden istemeler,sinirlenince onunla en güzel anıları düşünmeler, gene sinirlenince onun bu hayatta artık olmadığını düşünmeler..vs olmadı da olmadı arkadaş :) Hala dilim pabuç gibi, kafam dik (fazla ama) ve car car birisiyim :) Dedim madem huyum değişmiyor, bari sessiz ,sakin ,köşe yastığı gibi bir adam bulmuşum, anca beni idare etse etse bu eder, basıverdim nikahı :) Konuyu takip edeceğim, belki bana da uygulayabileceğim bir taktik çıkar :)

senin şevkini kırmıyosa ne güzel canım ama benimki cadı diye diye bende şevk bırakmadı walla alsanaalsanasmile

walla ben artık cadılıga vuruyorum yaptıklarımı. cadı değilmiyim yaparım işte hıııh dıyorum kaydirigubbakcemile2
bide bak mesela bende kızdıgım an karsımda onun alttan alısına bayılıyorum cok hosuma gıdıyor ben kızarken onun ugrasması :kedi: mesela bız ayrı sehırlerdeyız malesef bı gun sırf bana suprız olsun dıye tek tatıl gunu sabah erkenden cıkıp yanıma gelmıstı. kendısında tıtızlık var ınanılmaz derecede bı parkta yagmur var dıye ıslak olan bı yere elımı surmustum yanlıslıkla bak ıslakmıs dıye onun elıne surdum kıyamet koptuu nasıl bana surersın bılmıyormusun huyumu ama asla dedıgım gıbı sesı bı ton bı yukselmez. ama ben cok bozuldum. eve donememe yakın bı saatti. benden tıksındıgını bılmıyordum dedım ama aglamaklı sesım kendımı zor tutuyorum neyse ben cıktım dolmus beklemek ıcın ılerledım oda pesımden gelıyor bırsuru soz soyluyor ama senı sevıyorum asla oyle demek ıstemedım ozur dılerım yanlıs anlasldım vs vs hiiç istifimi bozmadım dolmus durdu ılerde ona kosuyordum hemen benden once kostu durdurdu ama ıcımden ayyy kurtarıcı prensım diyorum kaydirigubbakcemile3 sonra bındım dolmusa hoscakal dedım gittim. yazık kaldı oyle orda kaydirigubbakcemile3
mesela bu olaya cok bozuldu benım ıcın gıdıs donus 8 saatlık yol gelmıstı. ama ben olay olurken kı dusuncelerımı anlattım sonrasında kızarken bıle onu sevıyor oldgumu hıssedısımı dolmusa benım ıcın kostugunda hayran kaldıgımı dolmusa bınerken sırf sınırlı durusuma devam etmek için öpmek ıstedıgım halde opmedııgmı dedım ve mutlu oldu boshayallersmile artık kızdıgım anlarda ıcımdekı sevgıyıde daha ıyı farkedıyor sanırım.. bence fark etmesını saglayabılırsın olumunekankayizsmile

Aynı ben :) Eşim de sürekli yakınır, biraz alttan al, ılımlı ol, sakin ol, yumuşak davran falan der ama içime odun kaçmış gibi adeta paralarım onu :) Sinirlendim mi direk tepkimi koyarım, çabuk alınırım benim de en meşhur lafım "kendine xi olan ya da olmayan birini bul o zaman" dır bazen iyi niyetle bir şeyimi eleştirse bile ama huyum böyle bazen nefret etsem de kendimden, değiştiremiyorum malesef.Eşim de köşe yastığı gibi adamdır, bazen benim dediğim bir şeyi o bana söylese kan çıkar derim içimden.Sakin, ılımlı, sessiz ve hoşgörülü, bense tam tersi :) Çok şey denedim, ona kadar yüze kadar saymalar, hatta bir keresinde çok sert veya çok dik her çıkışımda kolumu çimcikleyeceğim diye bir şey denemiştim, bir haftanın sonunda sol kolum çimcikten mosmordu, pozitif düşünmeler, yok evrenden istemeler,sinirlenince onunla en güzel anıları düşünmeler, gene sinirlenince onun bu hayatta artık olmadığını düşünmeler..vs olmadı da olmadı arkadaş :) Hala dilim pabuç gibi, kafam dik (fazla ama) ve car car birisiyim :) Dedim madem huyum değişmiyor, bari sessiz ,sakin ,köşe yastığı gibi bir adam bulmuşum, anca beni idare etse etse bu eder, basıverdim nikahı :) Konuyu takip edeceğim, belki bana da uygulayabileceğim bir taktik çıkar :)

hahah kesınlıkle yaaa
nazlarımı bıle dusunuyorum aynısını o yapsa donup yuzune bakmam kaydirigubbakcemile3
ama o cılve goruyo galıba bunu kaydirigubbakcemile3

Canım senin yapın gereği öyle konuşuyosun onuda biliyodur ama seni sewdiği için senden sert konuşma istemiyodur bende sewdiklerim benle sert konuştumu kırılırım kibar bir sewgilin war inş kawga etmessiniz ama ederseniz kendini sakin olmaya dawet et sinirini sakince belirt bakalım ne yapıcak sewgilin şaşıracaktır bence sinirli halini ister ama sinirlendinmi bi dur de kendine yapmaya çalış olmuyosa olmuyodur zaten seni kabullenmiş
hee bide sizz birbirinizi bulmuşsunuz birisi sessizse birisi konuşur birisi sakindir sirisi sinirli uyumlu çiftsiniz ayrılmayın hiç inşopuyorumnanaktan

Ayhh başak burcumu :1shok:
Sen hangi burçsun cnm?
Valla bizde de hemen hemen aynı dert var ama tek fark seninki kadar sakin değil benmki..
O da başak..
Evet didik didik eder bişeye takmasın Allahhhhh dilinden kurtulamazsın.. Sakız gbi uzatır bayar artık ohaoldumsmile
Bende senin gibiyim aniden sinirlenebiliyorum..
Değiştirmemi istiyo ama değişemem..
Ben benim..
Beni böyle sevdiysen.. Beni ben yapan huylarımı değiştirmemi beklemiceksin diyorum bende ona..
Tamam kimse kırmak,kırılmak istemez ama kırmamı gerektircek şeyler yaptırmasın o zaman..
Onunda aniden sinirlendiği zamanlar oluyo.. Bi gün o bigün ben alttan alıyoruz öyyleee yuvarlanıp gidiyoruz işte.
Yani insan sinirliyken hayatım,canım,aşkım diyemezki..
Ama değişmek gerçekten sakin olmak istiyosun.. O zaman o bişey söylediğinde bikaç saniye bekle.. Düşün ondan sonra cevap ver..
Hemen cevap verme.. Böylelikle biraz daha frenliyebilrsin kendini..
Banada cadı dio aşkım alsanaalsanasmile

burucucum aynı durum bendede var ve malesef benım daha beter durumda adama sürekli biter mesajı veriyorum ve bu akşam fena kapıştık.düşünsene sürekli sana baprınan bır ınsanla olurmuydun ben empati kurmaya başladığım an bunu farkettim ve suanda ne yazıkki nasıl kurtaracagımı durumu bıle bılemıyorum..

can çıkar huy çıkmaz valla. ben de çok ters konuşurum. herşeye kızarım hemen :))) erkek arkadaşım da sevmiyor böyle olmamı biraz sakin ol bana benze diyor ama nafile yani... o da aşırı rahattır böyle. ben de onun o hallerine sinir oluyorum. senin de tarzın bu ise değişmesini beklemesin. yani biraz köreltmeye çalışabilirsin ama içinden gelmediği gibi davranmak olucak o zaman da.

Back
X