Dilimi tutamıyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
😂😂KOPTUM bu yazdıklarına hani o şiddete meyilli öğretmenleri savunuyosunuz ya inşallah küçücük çocuğunuza da yaparlar da burada yazarsınız diye
Babamí ve ailemi bilmeyen hocalar tabii havlíyodu ama ne oldu? 2 pişman etti ailem onları
Ayrıca köyde yaşamıyorum ha sen yaşıyosan orası ayrı
Babam hakkında da doğru konuş babamın sözü kimlere kimlere geçiyor bir bilsen..
Öğretmenler babasinın hayrına bana emek vermiyor karşılığını alıyorlar.
Babamda benden gayet memnun.
cidden hastasınn.tedavi olman lazımm.

Sende ye😆varsa eğer
Valla sana yorum yazan insanların çoğu hem babadan zengin hem de kendi maaşlarıyla iyi geçiniyorlar. Ama görgü, edep, mütevazilik, aile terbiyesi denen bazı kavramlar vardır bilir misin ablacım?

Ben gerçekten sana acımaya başladım. Yazık, çok bilinçsiz ve bencil bir gençlik yetişiyor. Umarım evladımın senin gibi bir arkadaşı olmaz. Çünkü senin gibiler hem kendini zehirler hem de yanındakileri. Tıpkı aynı kapta bulunan çürük ve sağlam meyvelerin durumu gibi.

Umarım böyle devam etmezsin. Samimi söylüyorum. Yoksa çok yazık olacak.

Elindeki paralar alışveriş yapmaktan başka neyine yarıyor ki? Hangi hayalini gerceklestirmene izin var o parayla?
Mesela ben para s.çsam Amerika'ya work and travele gider, 3 ay festivallerde çalışırdım. Ya da Endonezya'ya gider, cennet gibi adalarda tropik ormanlarda dolasirdim, ya da Avrupa'ya gider gondola biner, Noel pazarlarında sıcak şarap içerdim. Kendi sınırlarımi aşacağım, özgür hissedip kendimle başbaşa kalacağım yollar arardım .
Ki hiç zengin biri değilim, prensiplerim gereği üniversitede bile ailemden para istemezdim. Onlar ,onları sarsmayacak rakamlari gönlünce gönderirdi. Ben yüzü boyama palyacolugu falan yapardım. Şu an da zengin değilim, hatta son isimden yeni ayrıldım. Ama buna rağmen son oniki yılda tamamen kendi imkanlarimla kırk şehir, yirmi ülke gördüm.
Bazı şeyler parayla değil vizyonla alakalıdır.
Senin paran sadece kafesin içinde yaşa diye sana verilmiş bir şey. Onunla alışveriş yapmaktan başka bir şey asla yapamazsın.
Bugün AVM gezer, kıyafet alırsın, yarın çeyizlik alır, evini dekore edersin. Hayatın sadece almak üzerine kurulu, aslında boşa yaşıyorsun ama farkında değilsin. Çünkü bir söz var ya (Rosa Luxemburg'un) , kapitalizm esarettir, hareket etmeyen zincirlerini fark edemez diye . İşte tam olarak seni anlatıyor, ama hareket etmediğin icin altından zincirlerini farkedemiyorsun,güzel bir hayat yaşadığını düşünüyorsun.
Vizyon çiçeğim. Tüm bunların temelinde vizyon sahibi olmak yatıyor. Anlatamazsın, boş ver.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X