Din Dan Don... Artk benim de bir Evim var

biyincisiiii evin çoook hoşş ikincisiii o gıygıydan benimde vaaaarrrrrrrrr :)))))))))))))))

evin çok güzel bütün eşyaların çok zevkli cnm
yatak odana bayıldım

yalnız bulaşık makinesinin üzerindeki kağıtları sökmemişsin
onlar gözüme battı :kedi:
yani eleştiriye açığım demişsinya ondan dedim
ben eşya gelir gelmez söküyorum kaydirigubbakcemile3
güle güle otur
gırgırında çok şirin
ufak bişey ama büyük bi ayrıntı
olmazsa olmaz

Ya cidden çok güzel, çok hoş, zevkli döşenmiş, samimiyet kokusunun buram buram geldiği bi ev, oturma odasındaki çocuk kitaplarıda gözümden kaçmadıyerimseniben
güle güle ağzı tadıyla otur

çookk güzel bi ev... aLLah mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin.. özeLLikLe yatak odana bayıLdım:) siyah beyaz çok hoş...

mora bayılırım oturma odana bayıldım haliyle bide gırgırına kaydirigubbakcemile3 salonunun mobilyaları çok güzel birazcık aksesuar eksik.bir arkadaşımız ayna resimleri koymus onlara bayıldım tam senlik..herşeyin çok zevkli güle güle otur inşallah kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

canım teşekkürler yorumu okur okumaz baktım b. makinesine evet sökmemişim hiç dikkatimi çekmemişti ilk temizlikte hallediyorum.

evin çok güzel
allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım

Canım mobilya ve halı seçimine bayıldım.. Özellikle gırgırına..gerçekten sevimliymiş :))
ıyi günlerde ağız tadıyla otur inşallah.

çok güzel maşallahh, iyi günlerde oturunn..bende çok beğendim siyah koltuk takımınızı ,evinizi de.. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah....güzle günler geçirin evinizde inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…