• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Din Dan Don... Artk benim de bir Evim var

oyyy herşey çok cici olmuş canım..kaydirigubbakcemile5 renk uyumları ve halı desenleri süper... güle güle oturun inş. Allah ağzınızın tadını hiiiiiç bozmasınopuyorumnanaktan

sade veaçık renklerle uyum güzel havlular ayrı dekor olmuş eline sağlık

cnm benım huzurla otur evın cok guzel.sade ve sık.ozellıkle salonuna ve yatak odana bayıldım cnm.bu arada yatak örtünün markasını ve ne kadara aldıgını ogrenebılırmıyım cnm??

canım çok güzel bir evin var huzurla oturun inşAllah opuyorumnanaktan

cok ıddıalııı sıyah vbe beyaz ozellıkle koltuklarının sıyah olması senı cokk ugrastırıcak .. bnmde syah koltuk takımımm ordan bılıyorum sımdı yepyenı oldukları halde kaplatmayı dusunuyorum al bı masraf daha... arkamı dondugumde toz oluyor

ama evın cok cok guzel esyalarında gul gule oturun

cnm benım huzurla otur evın cok guzel.sade ve sık.ozellıkle salonuna ve yatak odana bayıldım cnm.bu arada yatak örtünün markasını ve ne kadara aldıgını ogrenebılırmıyım cnm??

dileklerin için çok teşekkürler canım yatak örtüsünü taç dan 140tl ye mi ne aldım. aslında salonumda bazı değişiklikler yaptım bitsin onlların resmini de ekleyeceğim

dileklerin için çok teşekkürler canım yatak örtüsünü taç dan 140tl ye mi ne aldım. aslında salonumda bazı değişiklikler yaptım bitsin onlların resmini de ekleyeceğim

bilgilendirdiğin için teşekkür ederim hayatım.yaptığın değişiklikleri çok merak ettim fotoğrafı bir an önce eklemeni bekiyorum cnm...

oturma odanızı ve yatak odanızı çok beğendim güle güle iyi günlerde oturun evinizde inşallah

Back
X