DingiltereKralicesi Burun Estetiği Ameliyatı

canım local anestezimi yaptılar yoksa genelmi ya benim iki burnumda tıkalı ben estetik istemem ama şekli bozulur diyede korkuyorum arkadaşımıda olmuş sonradan burnunun ucu düşmüş:))) şaka yapmıyorum öyle dedi bende hep erteliyorum ama olacam eninde sonunda((

canım çok güzel olmuşsun, ama gerçekten ilk halide gayet hoşmuş, ama sağlık nedeniyle oldum diye belirtmişsin zaten.............

güle güle kullan bebişimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ılk baştaki resimleri görünce yemin ederim tansiyonum düştü başım dönmeye başladı ve gözüm karardı.
ama son resmi görünce burnun hoşuma gitti. Geçmiş olsun...
Bende istiyorum ama 4 kere ameliyat olmuş biri olarak burun ameliyatına hiç ama hiç cesaret edemiyorum.. hayırlsı bakalım. ne kadara yaptırdın hacer sen .a.s.

Canım geçmiş olsun..Güzel bir görüntü son hali..Bir süre sonra görüntü daha da oturur, çok güzel olmuş burnun, Allah sağlık versin..Güzel kızsın maşallah :Saruboceq:

bu konuda nice burunlar görmüş biri olarak şunu belirtmeliyim ki hayatım inan çok güzel olmuş..acımadan eleştirirdim yoksa..harika güle güle kullan sağlıklı nefesler dilerim tatlım..aramıza hoşgeldin fındık burunnnnnn :icecream:​

zemuszemus zemuszemus zemuszemus çok sevindim demoşumm
teşekkürlerrr opuyorumnanaktan

dingiltere kraliçesi burnun muhteşem olmuş.çok yakışmış maaşallah.ben de izmir de oturuyorum nerede ve ne kadara ,kime yaptırdın sorabilirmiyim sakıncası yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…