hayırlı sabahlar
hayırlı cumalarınız olsun
ramazan son günler bana zor geçiyor
çünkü burası çok sıcak
raabim hepimize güç kuvvet versinnnn
Kaycan ama icimden turkce meailini okumak geldi. Hepsini oyle okuyacagim. Anlayarak okumak daha feyz veriyor bana cunku.
hatimler devam ediyor dimi tatlımnasıl feyz alıyorsan o kadar güzel olur :)
maşaallah :)
Günde 40 tane okursan yaklaşık dört ay sonra biter 4444 tane.Ben degisik olarak salati tefriciye basladim. İnsallah 4444 tane krndim okuyacagim.
Olmasini cok istedigim birsey icin (atanmak) gunde 40 tane okuyarak tamamlamayi planliyorum.
Evet canim bende baslayinca gordum daha fazlada okunabilir.Günde 40 tane okursan yaklaşık dört ay sonra biter 4444 tane.
Hem günde 40 tane çok az değil mi?_
Bebeğin de var anlıyorum ama 100 tanesi bir saatte okunuyor ki!
Allah kabul etsin canım kadir gecemiz mübarek olsunHayırlı kandiller arkadaşlar 13 ve 14. cüzler okundu 15 kaldı onu da bayrama okumuş olurum
inşaallah kuzum :)Hayırlı kandiller arkadaşlar 13 ve 14. cüzler okundu 15 kaldı onu da bayrama okumuş olurum
amin canım inşallah affedilenlerden oluruz hepimizaradaşlarım kadir gecemiz mübarek olsun inşaallah..
hakııyla idrak edelim icraa edelim inşaaallah :))
Canım biz cüzleri bitirdik ben toplama duasıni da okudumaradaşlarım kadir gecemiz mübarek olsun inşaallah..
hakııyla idrak edelim icraa edelim inşaaallah :))
ALLAH RAZI OLSUN YÜREĞİNİZE SAĞLIK KUZUM..Canım biz cüzleri bitirdik ben toplama duasıni da okudum
Yeni bir hatim olursa haberdar et bizi
Bu arada kadir gecemiz mübarek olsun
Hakkında hayırlısı olsun.Evet canim bende baslayinca gordum daha fazlada okunabilir.
Ben atanman niyetine okumak istiyorum insallah, onumuzdeki atamaya da 4 ay var gunde okuyabildigim kadar okuyacam insallah.
günaydın arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum 313 ayetel kürsi okuyorum dün akşam başladım ama 313 tamamlayamadım bugün devam etsem olurmu dilek için okuyorum yoksa bir gündemi tamamlamak gerek ona göre şimdi başlıyayım iş yerindeyim arada bölünüyor sakıncası olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?