dini paylaşım alanı

Ben degisik olarak salati tefriciye basladim. İnsallah 4444 tane krndim okuyacagim.
Olmasini cok istedigim birsey icin (atanmak) gunde 40 tane okuyarak tamamlamayi planliyorum.
Günde 40 tane okursan yaklaşık dört ay sonra biter 4444 tane.
Hem günde 40 tane çok az değil mi?_
Bebeğin de var anlıyorum ama 100 tanesi bir saatte okunuyor ki!

Günde 40 tane okursan yaklaşık dört ay sonra biter 4444 tane.
Hem günde 40 tane çok az değil mi?_
Bebeğin de var anlıyorum ama 100 tanesi bir saatte okunuyor ki!
Evet canim bende baslayinca gordum daha fazlada okunabilir.
Ben atanman niyetine okumak istiyorum insallah, onumuzdeki atamaya da 4 ay var gunde okuyabildigim kadar okuyacam insallah.

aradaşlarım kadir gecemiz mübarek olsun inşaallah..

hakııyla idrak edelim icraa edelim inşaaallah :))
Canım biz cüzleri bitirdik ben toplama duasıni da okudum
Yeni bir hatim olursa haberdar et bizi
Bu arada kadir gecemiz mübarek olsun

Son düzenleme:
canlarım ben dün bi yerde okumuştum ama şuan o okuduğumu bulamıyorum farklı bir şey paylaşacağım arefe günü besmeleyle birlikte 1000 ihlas okumak sünnetmiş . paylaşmak istedim . siz de internetten araştırabilirsiniz dualarımızın kabul olur inşallah amin...
"Arefe günü Besmele ile bin İhlâs okuyanın günahları affedilir ve duası kabul olur." (Ebu-ş şeyh)
Bir hadis-i şerifte:
“Kim ihlâs suresini Arefe gününde öğle ile akşam arasında bin defa okursa Allah (cc), ona ne isterse verir.” buyrulmaktadır.
Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri ise:
“Azîz, mübârek kardeşlerim! Pek çok selâm. Bizim memlekette eskide Arefe gününde bin İhlâs-ı Şerîf okurduk. Ben şimdi bir gün evvel beş yüz, Arefe’de dahi beş yüz okuyabilirim. Kendine güvenen birden okuyabilir.” demiştir. (Şuâ‘lar)
Hadis-i şeriflere göre; "İhlâs suresini okumak kul hakkı hariç diğer bütün günahların affına vesiledir." (Ebu-ş şeyh)
Kaynak: http://www.sorusorcevapbul.com - Arefe gününde 1000 ihlas okumak

sevgili arkadaşlarım..

öncelikle hepinizden hakkınızı helal etmenizi diliyorum..
bugüne kadar sürçü lisan eylediysem ; bilmeden kalp kırdıysam ; kendimi yanlış ifade etmişssem affola..
beşer şaşar...

bir süre -bu sürenin ne denli uzun olup olmayacağını bilemiyorum-- buralarda olmayacağım..
bir nevi inzivaya çekiliyorum...
hayatın telaşesi; bazı rahatsızlıklar; sağlık durumları ; maddi manevi durumlardan dolayı sizlere veda ediyorum...
mümkün olduğunca tüm sosyal platformlardan ilişiğimi kesiyorum..
inşaallah hepimiz için ömrümüz bereketli huzurlu sağlıklı imanlı devam eder ve son bulur ..

sizlere selam eder, yanakalrınızdan öperim...

sevgilerimle...

kayacans''ınız...

günaydın arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum 313 ayetel kürsi okuyorum dün akşam başladım ama 313 tamamlayamadım bugün devam etsem olurmu dilek için okuyorum yoksa bir gündemi tamamlamak gerek ona göre şimdi başlıyayım iş yerindeyim arada bölünüyor sakıncası olurmu

Nacis canim sayilarla cok işim
Olmadigindan bu sorunun cevabini bilmiyorum .
Bin besmele cekersin belki 1
tanesi tam dir o yuzden sayilarla yapilan ibadetlere karsiyim
biraz
Rabbim gonluyun muradini hayirlisi ise versin . Amin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…