RABBİM HAYIRLISIYLA TEKRARDAN ARAMIZA GELMENİ NASİP EDER İNŞALLAH HUZURLU SAĞLIKLI MUTLU İMANLI BİR ÖMÜR DİLİYORUM SANA RABBİM DOĞRU YOLDAN AYIRMASINsevgili arkadaşlarım..
öncelikle hepinizden hakkınızı helal etmenizi diliyorum..
bugüne kadar sürçü lisan eylediysem ; bilmeden kalp kırdıysam ; kendimi yanlış ifade etmişssem affola..
beşer şaşar...
bir süre -bu sürenin ne denli uzun olup olmayacağını bilemiyorum-- buralarda olmayacağım..
bir nevi inzivaya çekiliyorum...
hayatın telaşesi; bazı rahatsızlıklar; sağlık durumları ; maddi manevi durumlardan dolayı sizlere veda ediyorum...
mümkün olduğunca tüm sosyal platformlardan ilişiğimi kesiyorum..
inşaallah hepimiz için ömrümüz bereketli huzurlu sağlıklı imanlı devam eder ve son bulur ..
sizlere selam eder, yanakalrınızdan öperim...
sevgilerimle...
kayacans''ınız...
BEN OLACAĞINI SANMIYORUM BENDE OKUMUŞTUM DAHA ÖNCE KARIŞTIRIP TEKRAR OKUDUĞUMDA OLMUŞTU SONUÇTA RABBİM NİYETİNİ BİLİYOR NEDEN OLMASIN Kİgünaydın arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum 313 ayetel kürsi okuyorum dün akşam başladım ama 313 tamamlayamadım bugün devam etsem olurmu dilek için okuyorum yoksa bir gündemi tamamlamak gerek ona göre şimdi başlıyayım iş yerindeyim arada bölünüyor sakıncası olurmu
canım başaramayacak bişey yok düzenli olarak çalışsan 2 3 aya kalmadan istediğin seviyeye yaklaşırsın.. yıllarca okuyanlar biraz ara verse unutuyor önemli olan devamlı olarak okumakmeraba arkadaşlar,
ben uzun zamandır çok büyük bir arzum olan kur'an ı kerimi okumayı öğrendim. ve tecvid uygulamasına geçtim. ancak hala zorla okuyorum yani zorlanıyorum kelimeleri birleştirmek ve name yaparak okumak ne kadar zaman alıyor. yani benim gibi sıfırdan başlayıp günde ancak yarım saat çalışabilen biri olunca çok mu zor başaramaz mıyım
teşekkür ederim canım ama sanki bana hiç ilerleyemiyorum gibi geliyor, yardım alacak kimsem de yok küçük bebeğimde varistediğim kadar zaman ayıramıyorum, inşallah başarırım ama hevesim kırılmaya başladı başaramazsam çok üzülücemcanım başaramayacak bişey yok düzenli olarak çalışsan 2 3 aya kalmadan istediğin seviyeye yaklaşırsın.. yıllarca okuyanlar biraz ara verse unutuyor önemli olan devamlı olarak okumak
sevgili arkadaşlarım..
öncelikle hepinizden hakkınızı helal etmenizi diliyorum..
bugüne kadar sürçü lisan eylediysem ; bilmeden kalp kırdıysam ; kendimi yanlış ifade etmişssem affola..
beşer şaşar...
bir süre -bu sürenin ne denli uzun olup olmayacağını bilemiyorum-- buralarda olmayacağım..
bir nevi inzivaya çekiliyorum...
hayatın telaşesi; bazı rahatsızlıklar; sağlık durumları ; maddi manevi durumlardan dolayı sizlere veda ediyorum...
mümkün olduğunca tüm sosyal platformlardan ilişiğimi kesiyorum..
inşaallah hepimiz için ömrümüz bereketli huzurlu sağlıklı imanlı devam eder ve son bulur ..
sizlere selam eder, yanakalrınızdan öperim...
sevgilerimle...
kayacans''ınız...
Allah muvaffak eylesinmeraba arkadaşlar,
ben uzun zamandır çok büyük bir arzum olan kur'an ı kerimi okumayı öğrendim. ve tecvid uygulamasına geçtim. ancak hala zorla okuyorum yani zorlanıyorum kelimeleri birleştirmek ve name yaparak okumak ne kadar zaman alıyor. yani benim gibi sıfırdan başlayıp günde ancak yarım saat çalışabilen biri olunca çok mu zor başaramaz mıyım
sağol arkadaşım cümlemizi :)Kayacans, sen de hakkını helal et.
İnsallah ciddi bir şey yoktur.
En kısa zamanda bekliyoruz.
Konun bize emanet, elimizden geldiğince paylaşımlarımıza devam ederiz insallah.
Allah muvaffak eylesin
meraba arkadaşlar,
çok teşekkür ederim yazınız bana cesaret verdi, bu programada en kısa sürede bakıcam sağolun :)Başarabilirsiniz elbette Allah sabredenlerle birliktedir
Kuran emek istiyor şöyle sular seller gibi okumak kabe imamlari gibi name yapmak istiyor insan :) hergün yarim saat tekrar etmek bile hem ogrendiklerinizi kalici hale getirir hem de hizlanmanizi saglar bebek gibi yani hemen kosmak mumkun degil Kuran-ı kekeleyerek zorlukla okuyana da iki sevap vardir demis peygamberimiz. biz yavaş yavaş tane tane tertipli şekilde okuyalim inşallah
youtube da Dersimiz Kuran-i Kerim diye aratirsaniz cok guzel bir program var sureler uzerinden anlatiliyor, en cok yaptigimiz hatalari gösteriyor benim çok işime yaramişti inşallah size de faydasi olur, başarı Allah'tan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?