dini paylaşım alanı

sevgili pek kıymetli kadınlar kulubü arkadaşlarım...

öncelikle hepinize selamun aleyküm diyor Yüce Rabb imiz'den birlik beraberlik iman içerisinde güzel işler yapmamızı diliyorum...

uzun bir aradan sonra yeniden ''sırf bir olmak beraber iki cihanımızı güzelleştirmek için'' yazıyorum ve konuyu yeniden aktifleştiriyorum...

ve bu aşamada sizlerden de dönüş bekliyor; düzenli olarak yazmanızı ve etkinliklerimize katılmanızı rica ediyorum...

buralarda olmadığım sürede çok düşündüm plan proğram yaptım ve sizlerle inşaallah uygulamaya koyacağız..

ve şimdi sizlere soruyorum ''yeniden başlamaya tevbe edip güzellikler açmaya açtırmaya beraber olarak güzel işler yapmaya var mısınız?''

Amiiiin inşallah :) Burasını bu yüzden çok sevdim namazlar tesbihler dualar görünce okusam bile inşallah sevap cümlemize..

hayırlı sabahlar

hayırlı cumalarınız olsun

ramazan son günler bana zor geçiyor

çünkü burası çok sıcak

raabim hepimize güç kuvvet versinnnn

hayırlı cumalar canlarım benim

Evet canim bende baslayinca gordum daha fazlada okunabilir.
Ben atanman niyetine okumak istiyorum insallah, onumuzdeki atamaya da 4 ay var gunde okuyabildigim kadar okuyacam insallah.

Hayırlı kandiller arkadaşlar 13 ve 14. cüzler okundu 15 kaldı onu da bayrama okumuş olurum

Canım biz cüzleri bitirdik ben toplama duasıni da okudum
Yeni bir hatim olursa haberdar et bizi
Bu arada kadir gecemiz mübarek olsun

Kayacansim rabbim hakkinda hayirlisini versin . Ozliycez seni .

canım başaramayacak bişey yok düzenli olarak çalışsan 2 3 aya kalmadan istediğin seviyeye yaklaşırsın.. yıllarca okuyanlar biraz ara verse unutuyor önemli olan devamlı olarak okumak

Ablalar, kardeşler, ben dinimizi öyle çok çok iyi bilen biri değilim. Bazı sorularım var. Biriniz bana özelden yazabilir mi?

kayacans neredesin

Hakkaride şuan mehmetcik ve pkk arasında büyük çatışma var 1 fetih suresi okuyup çok dua edelim inşaallah

arkadaşlarım ben geldim :)

naıslsınız neler yaparsınız_?

beni özlediniz mi_?
:)

Hoşgeldin canım
İyi olmaya çalışıyoruz işte haberleri biliyorsun
Sen nasılsın neler yaptın

çok şükür iyiyim
ancak dediğin gibi acı dolu içimiz..
artık analar ağlamasın her yanımız kan revan içinde...

bunun dışında çok şükür..
şu dünya denizinde bir kum tanesiyiz..
ALLAH iiçin bir şeyler yapmaya çalışırız..
kendimizi geliştirmeye çalışırız...

döndüm inşaallah her günümüz bi öncekinden kıymetli verimli olacak :)

kesinlikle katılıyorum..
analar babalar evlatlar eşler mahvoluyor..
Rabb im cennetten köşkler nasip etsin şehitlerimize yakınlarına sabır ihsan eylesin inşaallah...

planalrımı düşüncelerimi inşaallah bugun genişçe anlatacağm :)

Ozledik tabiiii
İyiyiz canim cok sukur. Sen nasilsin.
Ben kuranin tefsirine basladim okumaya.
Karinca misali ilerlesem de safim belli olsun dedim

ben de sizleri özledim hem de çok...

karınca misali ..ne güzel amacın var ..zaten efendimiz s.a.v de ibadetin makbul olanı az da olsa sürekli olanıdır demiştir...

düzenli olduktan sonra amaçlara ulaşılıyor ...
safransarım..

قَالَ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ: إِنَّ مِنْ مُوجِبَاتِ الْمَغْفِرَةِ إِدْخَالَ السُّرُورِ عَلَى أَخِيكَ الْمُسْلِمِ. (طب) “Muhakkak Müslüman kardeşini sevindirmek mağfiret olunmağa (bağışlanmağa) vesiledir.” (Hadîs-i Şerîf, Taberânî, el-Mu’cemü’l-Kebîr)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…