- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
hayırlısı olsun canım.hayırlısıyla filozofcum :)
inan henüz hamileyim bile diyemiyorummm :)
tehlike var demişti ya dr :
kesemizi görmemiz lazım hayırlarlaaa
amin amin amin...hayırlısı olsun canım.
İNŞALLAH CANIM BENİM İNŞALLAHALLAH razı olsun kuzum ..
sevincimi paylaşman beni bikat daha mutlu etti inan :)
cumartesi gelsin hayırlı sonuç çıksın inşaallah :)
o bende de oluyor bazen genelde en son çektiğin zikir neyse diğerini çekerken arada o çıkıyor ağzından bir şeylerle uğraşmazsan karıştırmazsın canım benim bende kelimei tevhit çekip hz. yunusun duasına geçtiğimde bazen kelimei tevhid çıkıyor ağzımdan . dil daha önce ona alıştığı için ona kayıyor . yani benim düşüncem böylearkadaşlar ben birşey sormak istiyorumben mesela la ilahe illal diye zikirçekerken birden kendimi farklı bir zikirde buluyorum inne fetahna leke fettah mübina veya la havlevele kuvvete aliyül azim deken buluyorum tekrardan başlamak zorunda kalıyorum bunun için ne yapmamam gerek ve neden böyle oluyor bugün 4tür tekrara başladım
bebebğiiim ben dee heyecanlıyımmm :)
hayırlarla gelir inşallah canım benim akşam ne düşündüm biliyor musun evde kendi kendime içimden geçirdimbebebğiiim ben dee heyecanlıyımmm :)
hayırlar diliyorum ALLAH ımdan :))
hayırlarla gelir inşallah canım benim akşam ne düşündüm biliyor musun evde kendi kendime içimden geçirdimSahihuban ve kkda diğer konuştuğum hanımlar nasıl birileri acaba ben onları görmeden onlar için dua ediyorum aynı şekilde onlarda benim için öyle dua ediyorlar diye düşünüyordum ki birden aklıma biz Rabbimizi Peygamberimizi görmeden nasıl sevdiysek inandıysak, birbirimize de görmeden dua ederiz dedim sonra uyumuşum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?