Allah kalbine diline şifa versin dirilik versinSahihuban sayende artık daha çok okuyorum daha çok dinliyorum bu hafta içinde bizimde komşumuz vefat etti dün duasina gittim orada herkesin içinde kıyamet süresini okudum benim tevcide gittiğim hocam oku dedi bende biraz şaşırdım ama okudum çok şükür bugünde gideceğim inşallah bende hatimde 24.cuze geldim Rabbime bin şükür inşallah kandil gecesine yetistirecegim . Ajandamin durumu pek parlak değil daha yeniyiz öğrenecek çok şeyimiz var hep birlikte..
canım günaydın hayırlı sabahlar işte bende kandil gecesine yetiştirmeye çalışıyorum akşam 500e geldim artık gözlerim yaşarmaya başladı bıraktım inşallah bi aksilik olmaz da bitirebilirim Rabbim evladına ve sana hayırlı ömürler nasip etsin bebeğine hayırlı evlat olarak hayatını devam ettirmesini nasip etsin inşallahAllah kalbine diline şifa versin dirilik versin
Okuduğun her harfe kat be kat sevap yazılsın inşaallah
Yüreğine sağlık
Allah rahmet eylesin komşunuza
Maşaallah bence sen Kadir gecesine kalmadan bitirirsin 7cüÜn kalmış maşaallah
Sözlerin beni çok mutlu ediyor
Rabb im İçiMize gönüldaşlarım kardeşlik düşürdü bin şükür olsun
Dualarında beni de hatırla yavrum
Hayırlı sağlıklı bir evlat ve doğumlar be ömürler nasip eylesin Rabb im
Sana da huzurlu ibadetli sağlıklı bir yuva be hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşaalalh şu okunan ezan ı Muhammed'iye hürmetine
günaydın canısı hayırlı sabahlar :)Sahihuban C cansu_tr
Hayırlı aksamlar hanımlar
Rabbim kabul buyurursa insallah bugün ikindi vakti ila namaza başladım Allahim devamını nasip eylesin insallah
Lütfen beni dualarinizda unutmayın
5 vakit hiç bırakmadan doğru yoldan ayrılmadan devamını nasip eylesin insallah
Şimdi Esmalarimi okuyacağım insallah
Bir bardakta çay içerim o arada :)
Sahihuban C cansu_tr
Hayırlı aksamlar hanımlar
Rabbim kabul buyurursa insallah bugün ikindi vakti ila namaza başladım Allahim devamını nasip eylesin insallah
Lütfen beni dualarinizda unutmayın
5 vakit hiç bırakmadan doğru yoldan ayrılmadan devamını nasip eylesin insallah
Şimdi Esmalarimi okuyacağım insallah
Bir bardakta çay içerim o arada :)
ben sabah namazına kalkamadım canım Rabbim okuduğun süreleri kabul etsin inşallahHayırlı sabahlar :)
C cansu_tr yaşanmış hikayeleri okudukça duydukça kendimden utanıyorum gerçekten
Rabbim doğru yolundan ayırmasın inşallah
Sahihuban Allah razı olsun canım sizler gibi gönlü temiz insanlarla karşılaşmam durumu hızlandırdı çok şükür
sabah namazımıda kıldım çok şükür içim öyle kıpır kıpır ki anlatmam
Rabbimin huzurunda dizlerim titredi bu sabah şükürler olsun
namazdan sonra uyumadım 2 arkadaşım için birer meryem suresi okudum hayırlı vakitte hayırlı evlatlar nasip olsun diye
abdestim varken birde yasin okudum Rabbim kabul eylesin inşallah
ben sabah namazına kalkamadım canım Rabbim okuduğun süreleri kabul etsin inşallah
Senin adına çok sevindim çok güzel bir yaptın hem kendi iç huzurun için hemde sonsuz hayatın için .
Rabbim devam ettirsin inşallah
hayırlı haftalar canım benimmmgünaydın kızlar hafta sonu giremedim. evde internetim yok telefonumdakide bitmişti hepinize hayırlı mutlu huzurlu haftalar :)
Hayırlı sabahlar :)
C cansu_tr yaşanmış hikayeleri okudukça duydukça kendimden utanıyorum gerçekten
Rabbim doğru yolundan ayırmasın inşallah
Sahihuban Allah razı olsun canım sizler gibi gönlü temiz insanlarla karşılaşmam durumu hızlandırdı çok şükür
sabah namazımıda kıldım çok şükür içim öyle kıpır kıpır ki anlatmam
Rabbimin huzurunda dizlerim titredi bu sabah şükürler olsun
namazdan sonra uyumadım 2 arkadaşım için birer meryem suresi okudum hayırlı vakitte hayırlı evlatlar nasip olsun diye
abdestim varken birde yasin okudum Rabbim kabul eylesin inşallah
hayırlı günler haftalar kuzum :)günaydın kızlar hafta sonu giremedim. evde internetim yok telefonumdakide bitmişti hepinize hayırlı mutlu huzurlu haftalar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?