öyle bastırıyorum susuyorum ama içimde hep onlar aklımda beynimde hep onlar cnm. eşimin cebindeki parayı hesaplamaktan yoruldum acaba verdimi dye.. zikirlerle bastırıyorum kendmi amaiçimdeki fırtınayı hiç sormao zaman sende kendine dert etmeyeceksin
eşimin var bir bildiği Allah için yapıyor diyeceksin
nefsini böyle böyle bastıracaksın canım
bak ortak yönlerimiz varmış kuzum. bunlar evlenince aman sen evine bşey al hemen kıskanıp seni zengin sanarlar. eltiler evde yatsın biz çalışalım vaay efendım onlar eşya laıyo vay efendim çocuguna oda yapıyo bize yardım edin dye abiler akbaba gbi oluveriyolar bizimkilerde iyi kalpli sessiz olan bize oluyorrr yanii,çok tanıdık geliyor senin abiyle elti bana benimkilerde aynı :)
benim içimdeki fırtınayla senin içindeki fırtına kardeş olurlar inanki :)öyle bastırıyorum susuyorum ama içimde hep onlar aklımda beynimde hep onlar cnm. eşimin cebindeki parayı hesaplamaktan yoruldum acaba verdimi dye.. zikirlerle bastırıyorum kendmi amaiçimdeki fırtınayı hiç sorma
günlük 33leri çekeriz zaten 2 cüz okuyacaksın ihlas süresi de okursun tamam işte maşallah .
Namazı naptın sen
hadi yaaa ah kuzum ah biz elele verip dualarımız yenicez onalrı bi ara onalra kızdıkca gdıp eşimi sarılıp öpüyodum. aslında eşimde suç yediren o eşim vermese yiyemezler ama napim gdip eşimi sarılıp öpüyodum okdar huzurluydukki eşim bana aşırı düşmüştü üstüme :))) sende öyle yap çok güzel oluyor :))benim içimdeki fırtınayla senin içindeki fırtına kardeş olurlar inanki :)
he öyle bir şey yaparsa benim cevabım açık ben senin abine çalışmıyorum der çıkar otururum evde yan gel osman 10 dölüm bostan hesabı keyfi bilir hem ben maaşımı falan pek söylemem aldığımdan daha az bilir maşımı bilerek söylemiyorum ki bana güvenmesen ve kayınvalidemle annemin yanında söylerim siz çocuk bakmaya fazla heveslenmeyin yaptığım gibi bakarım ben çocuğumu diye şimdiden söylüyorum yoksa benim kaynana da kendini çok sever bi yeri ağrısın bütün çocukları toplar başına bide çocuğu onun eline verirsem büyükkaynana olur bide küçükkaynana yanında ay Allah korusun annem bakarsa çalışırım ama çünkü benim annem kaynanam gibi değil:)bak ortak yönlerimiz varmış kuzum. bunlar evlenince aman sen evine bşey al hemen kıskanıp seni zengin sanarlar. eltiler evde yatsın biz çalışalım vaay efendım onlar eşya laıyo vay efendim çocuguna oda yapıyo bize yardım edin dye abiler akbaba gbi oluveriyolar bizimkilerde iyi kalpli sessiz olan bize oluyorrr yanii,
ben zaten çok güzel oynarım onların yanına benimkini yere göğe koyamam benim aşkım yapar benim bitanemin eline kimse su dökemez abisi bir şey desin hemen savunurum bak akşam noldu bi arkadaşı aradı bunu yanımızda arkadaşına ismine sahiplenme eki koyarak açtı telefonu mesela pembesuyum gibi abisi hemen orada hiç sana cansucum diye telefon açtı mı bak arkadaşına nasıl konuşuyor dedi bende tabii ki açar benim aşkım ama tek başınayken öyle konuşur ortalık yerde değil dedim noldu sonra vurdu gol oldu 1-0 oldu maç skoru abisi öyle dondu kaldı :) bizimkininde dötü tavan yapıyor öyle oluncahadi yaaa ah kuzum ah biz elele verip dualarımız yenicez onalrı bi ara onalra kızdıkca gdıp eşimi sarılıp öpüyodum. aslında eşimde suç yediren o eşim vermese yiyemezler ama napim gdip eşimi sarılıp öpüyodum okdar huzurluydukki eşim bana aşırı düşmüştü üstüme :))) sende öyle yap çok güzel oluyor :))
bu da bi başlangıç Rabbim kabul etsin inşallahRabbim namazdan doğru yoldan ayırmasın inşallah :)
öğlen ve ikindi kazaya kalıyor canım
bu da bi başlangıç Rabbim kabul etsin inşallah
süper bir şey bu canım Rabbim daim etsin inşallah pazartesi abine söylersin belki bi yer ayarlar sanaAmin inşallah canım
kısmetse pazar günü bir hafta olacak :)
bunu yapalım hatırlatalım birbirimize canımHer gün Sabah namazının farzı ile sünneti arasında 41 defa Fatiha okuyan kişi; makam ve mevki sahibi olur. Fakirlik görmez, hastaysa şifa, zayıfsa kuvvet bulur. Emniyet içinde bulunur. Kısırsa çocuğu olur. İzzet ve şeref elde eder.
bunu yapalım hatırlatalım birbirimize canım
bende yazıyorum defterime :)Fatiha okumanın çok fazileti var
bunu bilelim okuyalım inşallah diye paylaştım canım
ayrıcaaa biyere not aldım bile :)
günaydın hayırlı sabahlar canım inşallah yarın telafisini yaparsınGünaydın kizlar ben çok mutsuzum
Uyuya kaldığım için sabah namazını kaçırdım
İse gidiyorum suan da
günaydın hayırlı sabahlar canım inşallah yarın telafisini yaparsın
her zaman kalkabilsek ne güzel olur ama bazen oluyor ki bi hafta kalkamadığım oluyor ama yinede namazdan vazgeçmiyorum kazasını yapıyorum yapmaya çalışıyoruminşallah canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?