her zaman kalkabilsek ne güzel olur ama bazen oluyor ki bi hafta kalkamadığım oluyor ama yinede namazdan vazgeçmiyorum kazasını yapıyorum yapmaya çalışıyorumbi süre sonra düzene girer inşallah
inşallah canım benim :) sen namaza başlayınca sanki kendim namaza başladım gibi içim kıpır kıpır ezan okunduğunda diyorum ki acaba Aylin namaz kılıyor mu inşallah unutmaz ezan sesini duyar diyorum kendi kendime :) bazen sabah namazında seni aramayı bile geçirdim aklımdan mesajlaştıktan sonraki günevet ben başladığımdan beri hiç kaçırmamıştım
o yüzden bi tuhaf oldum
bende vazgeçmeyeceğim namazımdan inşallah
bugün eve gider gitmez kaza edeceğim
bilmiyordum ben bunu şuan mazeretliyim ama bunu o zaman birbirimize hatırlatalım her gün okuyalım inşallahdün sanal ortamda bu yazıya denk geldim
siz biliyormuydunuz?
Bilal i Habeşi bir gün bir köşede oturmuş ağlıyordu.. Resulullah (s.a.v) onu gördü ve yanına gelerek : Ya Bilal seni böyle ağlatan sebep nedir? Diye buyurdu.. Hz. Bilal: Benim hiç çocuğum yok. Öldükten sonra arkamdan bir Fatiha okuyacak bir çocuğum olmadı der. Resulullah (s.a.v) bunun üzerine, sen hiç üzülme ya Bilal! Benim ümmetim ezanı her duyduklarında, senin ruhuna bir Fatiha gönderecekler, diye buyurdu.
inşallah canım benim :) sen namaza başlayınca sanki kendim namaza başladım gibi içim kıpır kıpır ezan okunduğunda diyorum ki acaba Aylin namaz kılıyor mu inşallah unutmaz ezan sesini duyar diyorum kendi kendime :) bazen sabah namazında seni aramayı bile geçirdim aklımdan mesajlaştıktan sonraki gün
bilmiyordum ben bunu şuan mazeretliyim ama bunu o zaman birbirimize hatırlatalım her gün okuyalım inşallah
canım benim güzel kalplimm
namaz vakitleri telefonumda hep açık ordan takip ediyorum çok şükür
ablamda senin gibi takipte arada arayıp soruyor ne yaptın kıldınmı ablacım diye :)
güzel kalpli olan sensin ki ben seni düşünüyorum :) he bide aklımdan ne geçiyor biliyormusun burada birbirimize dua ediyoruz Allahım belkide onlarla cennette tanışırız Rabbim bize derki sen şu kulun için dua etmiştin ya işte o kulun bu ne bilim aklımdan geçiyor bazen :) ablanın ellerinden öpmek lazım :) annene sormadın galiba dimibirimiz unutsak birimiz hatırlatırız inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?