- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.843
- 53
farkındayım canım sonuçlar belli oldu mu ?bugün yoğun yorucu ve stresli bir gündü arkadaşlarım
Canim sonuc fena deil cok sukur diktor lyl dedifarkındayım canım sonuçlar belli oldu mu ?
Hoş geldin safalar getirdinAllah ıma şükürler olsun...Burada sizinleyım..Rabbim yolumu buraya düşürdü...
Canım günaydın hayırlı sabahlar bende biraz kötüyüm dün gece saatlerce ağladım sonra kalktım duş aldım sonra uymuşumCanim sonuc fena deil cok sukur diktor lyl dedi
Onun disinda is yerinde sikintilar vardi maalesef
Canım günaydın hayırlı sabahlar bende biraz kötüyüm dün gece saatlerce ağladım sonra kalktım duş aldım sonra uymuşum
geçen hafta uzun bi hakkında konuşmuştuk ya burada diğer hanımlarla o muhabbet iştesebep nedir kuzum
hayır olsun inşaallah
peki ya şimdi nasılsın_?
Her zorluğu yenerek mutlu olacaksınız inşallah. Eğer tahmin ettiğim mesele ise ve sen gerçekten onu seviyorsan, asla bırakma. Yürekten yapılan mücadeleler her zaman zaferi getirmiştir çünkü. Sonuçta insan hayatında kaç kere seviyor ki.geçen hafta uzun bi hakkında konuşmuştuk ya burada diğer hanımlarla o muhabbet işte
kötüyüm
tahmin ettiğin mesele canım benimHer zorluğu yenerek mutlu olacaksınız inşallah. Eğer tahmin ettiğim mesele ise ve sen gerçekten onu seviyorsan, asla bırakma. Yürekten yapılan mücadeleler her zaman zaferi getirmiştir çünkü. Sonuçta insan hayatında kaç kere seviyor ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?