- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.843
- 53
canım onu ben demiyorum. Birçok yerde yazıyor. Tabi ki ben aynı hataları yüzlerce kere yaptım. En küçüğü gıybet..Hep pişman olurum ama yine de bazen bazı insanların arkasından atıp tutarım. Beni çok düşündürüyor bu; Müslüman aynı hatayı 2. kez yapmamalı sözü.Amin Allah bizlere hidayet versin tabi
İnsanoğluyuz defalarca aynı hatalara düşüyoruz
sen hiç aynı hatayı 2.kez yapmadın mı?
günlerce gecelerce bunun için tövbe etmedinmi?
müslüman aynı hataya 2 kez düşmez diyerek büyük ve ağır konuşuyorsun bence
Ben de bu hadisi şerifi genel olarak hepimiz açısından irdeledim. Dedemler açısından değil..Ben onların günahının derdinde değilim zaten. 70 küsür yaşında adam iftira atmaktan korkmuyorsa, hesap vermekten korkmuyorsa, ben onun için ne yapabilirim? Onların yüzünden 3 aydır günaha giriyorum. Onun derdindeyim.BEYAZ KURT hadisi şerif olduğunu bende biliyorum
anlattığın şeyden sonra o cümleyi kurmanı doğru bulmadım
ben o yüzden yazdım bizde yapıyoruz aynı hatayı yüzlerce
o yüzden kimsenin günahı ile ilgilenmem ben
kendi günahımın tövbesinin derdine düşerim her zaman
saat geçti canım o saatte arayamazdımdün akşam arasaydın keşke bitanem
her zaman yanındayım ben senin
kalplerimiz bir olsun inşallah
saat geçti canım o saatte arayamazdım
bu akşam konuşuruz canım inşallahcanım benimm ben hemen uyanırım eşimin uykusuda çok ağırdır
ne zaman istersen yazıp arayabilirsin
bende sizi seviyorum hani derler ya mesafelerin önemi yok ahanda bizim durumumuz da öyle.can arkadaşlarım...
çok seviyorum sizi..
görmeden bireysel olarak tanımadan...
çok şükür Rabbime seni de çok seviyorum kız ben valla bak :)Birbiri için dua eden insanlar kardeşten ötedir. Dediğim gibi, siz bana kan bağım olan bazı kişilerden daha yakınsınız. Hepinizin iyi olmasını istiyorum.. Ahir zamanda, biribiri için güzel şeyler isteyebilen çok az insan var arkadaşlar. Bunun için Allaha hamdolsun.
Ben de seni seviyorum canım benim. Rabbim yüzünü güldürsün her zamançok şükür Rabbime seni de çok seviyorum kız ben valla bak :)
Amin inşallah hepimizinBen de seni seviyorum canım benim. Rabbim yüzünü güldürsün her zaman
bende sizi seviyorum hani derler ya mesafelerin önemi yok ahanda bizim durumumuz da öyle.
Genelde namaz kılarken aklıma geliyorsunuz mesela dün akşam hatimden bi kaç sayfa okurken aklıma geldin
İnşallah o da okuyordur dedim sonra da belki evinin işi yapıyordur hatun evli diye geçirdim aklımdan :)
Birbiri için dua eden insanlar kardeşten ötedir. Dediğim gibi, siz bana kan bağım olan bazı kişilerden daha yakınsınız. Hepinizin iyi olmasını istiyorum.. Ahir zamanda, biribiri için güzel şeyler isteyebilen çok az insan var arkadaşlar. Bunun için Allaha hamdolsun.
Hoş geldin safalar getirdin
Nasılsın kardeşim
Canım günaydın hayırlı sabahlar bende biraz kötüyüm dün gece saatlerce ağladım sonra kalktım duş aldım sonra uymuşum
Her zorluğu yenerek mutlu olacaksınız inşallah. Eğer tahmin ettiğim mesele ise ve sen gerçekten onu seviyorsan, asla bırakma. Yürekten yapılan mücadeleler her zaman zaferi getirmiştir çünkü. Sonuçta insan hayatında kaç kere seviyor ki.
sen zaten başlı başına güzelliksin :)Allah razı olsun kuzum ::)
aklına geliyor almam büyük güzellik
iyi olmaya çalışıyorum nişanlımla ilgili problemler ama nişanlımın problemden haberi yok :)neyın var ?? : ( inşallah bugun daha ıyısındır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?