dini paylaşım alanı

canım onu ben demiyorum. Birçok yerde yazıyor. Tabi ki ben aynı hataları yüzlerce kere yaptım. En küçüğü gıybet..Hep pişman olurum ama yine de bazen bazı insanların arkasından atıp tutarım. Beni çok düşündürüyor bu; Müslüman aynı hatayı 2. kez yapmamalı sözü.

BEYAZ KURT hadisi şerif olduğunu bende biliyorum
anlattığın şeyden sonra o cümleyi kurmanı doğru bulmadım
ben o yüzden yazdım bizde yapıyoruz aynı hatayı yüzlerce
o yüzden kimsenin günahı ile ilgilenmem ben
kendi günahımın tövbesinin derdine düşerim her zaman

Ben de bu hadisi şerifi genel olarak hepimiz açısından irdeledim. Dedemler açısından değil..Ben onların günahının derdinde değilim zaten. 70 küsür yaşında adam iftira atmaktan korkmuyorsa, hesap vermekten korkmuyorsa, ben onun için ne yapabilirim? Onların yüzünden 3 aydır günaha giriyorum. Onun derdindeyim.

can arkadaşlarım...

çok seviyorum sizi..

görmeden bireysel olarak tanımadan...
bende sizi seviyorum hani derler ya mesafelerin önemi yok ahanda bizim durumumuz da öyle.
Genelde namaz kılarken aklıma geliyorsunuz mesela dün akşam hatimden bi kaç sayfa okurken aklıma geldin
İnşallah o da okuyordur dedim sonra da belki evinin işi yapıyordur hatun evli diye geçirdim aklımdan :)

Birbiri için dua eden insanlar kardeşten ötedir. Dediğim gibi, siz bana kan bağım olan bazı kişilerden daha yakınsınız. Hepinizin iyi olmasını istiyorum.. Ahir zamanda, biribiri için güzel şeyler isteyebilen çok az insan var arkadaşlar. Bunun için Allaha hamdolsun.

çok şükür Rabbime seni de çok seviyorum kız ben valla bak :)

Allah razı olsun kuzum ::)

aklına geliyor almam büyük güzellik

senden Allah razı olsun

ne güzel duygular

önemli olan maddiyen değil manen yakın olmak ..

Allah razı olsun benım içime de su serptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…