iyi olmaya çalışıyorum nişanlımla ilgili problemler ama nişanlımın problemden haberi yok :)
hani aileler baskı yapar ya öyle bir şey işte ona söylemeyip arada kalmak :)Nasıl haberi yok ilahi güldürdün beni : ))))))
İnşallah herşey düzelir bir an önce ufak şeylerı dert etme : )
hani aileler baskı yapar ya öyle bir şey işte ona söylemeyip arada kalmak :)
inşallah canım benim inşallahOyyy konuyu bilmesem de şu an yazdığın kadarı ile tahmin edebiliyorum....Maalesef nişanlı yada yenı evlenen düğün hazırlıkları yapan bir çok sevenin korkulu zamanları...
İnşallah kolayca atlatırsınız bu süreci..ister istemez oluyor mutlaka Aileler karışınca.
Sana gereken en çok şey şu an sabır sanırım : )
Ondan sonrası ikiniz içinde çok güzel olacak inşallah.Yeter ki şu kısmı atlatın hayırlısıyla : )
haftasonu giremedim canım nasıl olsun bi sorun yok dimiKızlar moralim bozuk...
K babaların Bi tanıdığı vefat etmiş. Eşimin babası ve Bi tanıdığı cenazeye taa ordu ya gideceklerdi ama ikisi de arabayı kullanabilecek kadar iyi değiller şöforluk anlamında ..
Eşimde gitti onlarla..
Sabah 4 de kalktık hiç uyumadı şimdi yeniden yola çıktı ve hiç uyumadan 12 saat yol gitmesi gerek..
Bense çok korkuyorum
Dualarınıza ihtiyacım var
O giderken ağladım çok çok..
Beni Bi saat bırakıp başka ilçeye gittiği için pişman olan Ada'm şimdi saatler ötesine gidiyor ve en yakın pazartesi burada olacak..
Bugün yeni geldik ve ben yalnız kalıyorum
İçim acıyor
Gönlüm daralıyor
Hem eşime kızıyor hem de içten içten ağlıyorum
Ona da Bi şey diyemiyorum babasını düşünüyor kaza bela olur diye
Ama beni de düşünmesi gerek
Olduğumuz yer merkeze uzak ve burada tanıdık Bi doktor vs yok..
Malumunuz kanamalar vs hamile olduğum için de korkuyorum yoksa bu kadar üzülmezdim
Şimdi napayım Nasıl ne edeyim bilmiyorjm
İçim acıyor korkuyorum ağlıyorum
Üzülme canım ya. Benim eşim de çok zor şartlarda arabayla seyahat ediyor sürekli. Allaha emanet et; içini rahat tut.Kızlar moralim bozuk...
K babaların Bi tanıdığı vefat etmiş. Eşimin babası ve Bi tanıdığı cenazeye taa ordu ya gideceklerdi ama ikisi de arabayı kullanabilecek kadar iyi değiller şöforluk anlamında ..
Eşimde gitti onlarla..
Sabah 4 de kalktık hiç uyumadı şimdi yeniden yola çıktı ve hiç uyumadan 12 saat yol gitmesi gerek..
Bense çok korkuyorum
Beni Bi saat bırakıp başka ilçeye gittiği için pişman olan Ada'm şimdi saatler ötesine gidiyor ve en yakın pazartesi burada olacak..
İçim acıyor
Gönlüm daralıyor
Malumunuz kanamalar vs hamile olduğum için de korkuyorum yoksa bu kadar üzülmezdim
haftasonu giremedim canım nasıl olsun bi sorun yok dimi
Üzülme canım ya. Benim eşim de çok zor şartlarda arabayla seyahat ediyor sürekli. Allaha emanet et; içini rahat tut.
Çok şükür iyiyim canım sınavımda iyi geçtiKızlar çok şükür daha iyiyim
Hayırlısı ile gelmesini bekliyorum eşimin
Burasının havası nemli sıcak ve polenler var nefesim daralıyor ama idare ediyoruz çok şükür
Sizler nasılsınız
Kızlar moralim bozuk...
Eşimde gitti onlarla..
Bense çok korkuyorum
İçim acıyor
Gönlüm daralıyor
Canim dun yazdim bu yaziyi ama ginder tusuna basmadan cikmisim. Esin geldi mi
Canim keyfi bir yolculuk olmamis gitmek zorunda kalmis. Sikma canini. Sende evde dua et bekle hayirli bir sekilde sana da birsey olmadan doner insallah.
bi de 1000 izace okunacak peşinden.BEYAZ KURT senin söylediğin 1000 tebbet duasına başladım akşamları abdestimi alıp okuyorum çok şükür Allah razı olsun
Aynen bitireyim nasip olursa ona da başlayacağım sonunda yapmam gereken bi dua var mı yoksa içimden geldiği gibi edebilir miyim ?bi de 1000 izace okunacak peşinden.
Bana kötülük edeni sana havale ettim Rabbim diyecen isim vermeden, o kadar. Ben de başlayacağım inşallahAynen bitireyim nasip olursa ona da başlayacağım sonunda yapmam gereken bi dua var mı yoksa içimden geldiği gibi edebilir miyim ?
anladım canım :) Allah kolaylık versin şimdiden 1000 tane deyince bian zor geliyor kulağa ama okuyorsun bende yarıladım çok şükürBana kötülük edeni sana havale ettim Rabbim diyecen isim vermeden, o kadar. Ben de başlayacağım inşallah
Yok canım ya hemen okursun inşallah. Ben hem kendime hem babama hem kardeşime ayrı ayrı okuyacağım inşallahanladım canım :) Allah kolaylık versin şimdiden 1000 tane deyince bian zor geliyor kulağa ama okuyorsun bende yarıladım çok şükür
hey maşallah canım benim :)Yok canım ya hemen okursun inşallah. Ben hem kendime hem babama hem kardeşime ayrı ayrı okuyacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?