v ebirde ben pazar gecesi hastaydım çok miğde bulantısı oldu kustum bana kalkıp bakmadı bıle hadi beni geçtim bebeğe bişey olursa dye insan kalkar bakar ben onun her dedğini yaptığım süremi sevcek beni ozaman beni herkes sever hep susmamı ona uymamı ıstyor herşeyde uydum ona ama bu çok fazla geldi bana çok yorgunum haftalarca küselim ozaman konuşmayalım ddetay yazamıyorum özel msj atamıuyorumSahihuban C cansu_tr kızlar gunaydın morelım cok bozuk çok kötüyüm... pazar gunu eşimle tartıştık size anlattığım muhabbetten ve çok ağır konuştu çoook kalbimi kırdı benimle konuşmuyor. zaten konuşsada benım onunla konuşmak içimden gelmiyor bgun evlilik yıldönümümüz ama biz ne haldeyiz. içim çok yanıyor vars ayoksa ailesi bebeğimiz bile ailesi kdar önemli deil. ben nankörmüşm ben kötüymüşüm benim yaptığım btun fedakarlıklar karşılığında ben bu sözleri haketmedim eşimin artık gerçekten beni anlamasını istyorum ama o ben buyum işine gelirse diyor. artık ona güvenmıyorum çünkü onun bu hayatta görevi sadece kardeş ve evlat olabilmek. bana eş bebeğime baba olamaz
Canım aranızdaki geçen konuşmaları bilmediğim için yorum yapmak istemiyorum sen sessiz kal o yanlış yaptığını anlayacaktır belki de yıldönümüzü kutlayacaktır sürpriz yapar sen kendini ve bebeğini düşünv ebirde ben pazar gecesi hastaydım çok miğde bulantısı oldu kustum bana kalkıp bakmadı bıle hadi beni geçtim bebeğe bişey olursa dye insan kalkar bakar ben onun her dedğini yaptığım süremi sevcek beni ozaman beni herkes sever hep susmamı ona uymamı ıstyor herşeyde uydum ona ama bu çok fazla geldi bana çok yorgunum haftalarca küselim ozaman konuşmayalım ddetay yazamıyorum özel msj atamıuyorumSahihuban C cansu_tr
ayyy yok asla yapmaz cnmCanım aranızdaki geçen konuşmaları bilmediğim için yorum yapmak istemiyorum sen sessiz kal o yanlış yaptığını anlayacaktır belki de yıldönümüzü kutlayacaktır sürpriz yapar sen kendini ve bebeğini düşün
Yavrum öncelikle tartışmalar hep olurSahihuban C cansu_tr kızlar gunaydın morelım cok bozuk çok kötüyüm... pazar gunu eşimle tartıştık size anlattığım muhabbetten ve çok ağır konuştu çoook kalbimi kırdı benimle konuşmuyor. zaten konuşsada benım onunla konuşmak içimden gelmiyor bgun evlilik yıldönümümüz ama biz ne haldeyiz. içim çok yanıyor vars ayoksa ailesi bebeğimiz bile ailesi kdar önemli deil. ben nankörmüşm ben kötüymüşüm benim yaptığım btun fedakarlıklar karşılığında ben bu sözleri haketmedim eşimin artık gerçekten beni anlamasını istyorum ama o ben buyum işine gelirse diyor. artık ona güvenmıyorum çünkü onun bu hayatta görevi sadece kardeş ve evlat olabilmek. bana eş bebeğime baba olamaz
kendi üstüme alınmıyorum hiç paylaşım yapmadım kaç gündürKızlar malumunuz K validemlere geldik şehir dışındayız
Bilgisayar yok bu yüzden rahat paylaşım yapamıyorum
Sizlerde buraları sahipleniyorsunuz paylaşımlarda bulunuyorsunuz Allah razı olsun
Aleyküm selam canım. Nolsun aynen devamSelamın aleyküm kızlar
nasılsınız
olur cnm
kuzum benim hiç malım mülküm olmadı babamında sadece oturdukları evi var hiç srmadım bu konuyu.. dha yeni ev sahibi olduk ama 10 yıl borcu var başkada malım mülküm yok zekat deilde maaşımızın sadakasını eksik etmeyz ama maaşımız yukseldıkce sadakamızda yukselır. böyle şeyler soylenmez ama eşim her cuma namazından sonra camıye verir buda bızım sadakamız maaş yukseldıkce verılen rakamda yukselır mesela öyle. ama zekat hiç vermedim çünkü hiç bi malım yok dhaKızlar.. Ben zekat vermiyorum. Hiç vermedim. Zaten malım mülküm hiç olmadı. Şu an sadece bir arabam var o da yatırım amaçlı değil; ihtiyaçtan. Evim kira. Ev alabilmek için bir miktar birikmişim var. Eğer birikmiş paraya 1 yıl içinde ihtiyaç nedeniyle dokunmamışsanız %2,5 zekat düşüyor. Kardeşe zekat verilebiliyor. Ben yıllarca kardeşimi okuttum. Şu an da da bana düşen zekat miktarını aşacak şekilde kendisine yardımcı oluyorum. Kendisi işsiz olduğu için ihtiyaç sahibi olarak nitelendiriyorum. Siz ne yapıyorsunuz? Zekat olayı kafamı çok karıştırıyor.
Kızlar.. Ben zekat vermiyorum. Hiç vermedim. Zaten malım mülküm hiç olmadı. Şu an sadece bir arabam var o da yatırım amaçlı değil; ihtiyaçtan. Evim kira. Ev alabilmek için bir miktar birikmişim var. Eğer birikmiş paraya 1 yıl içinde ihtiyaç nedeniyle dokunmamışsanız %2,5 zekat düşüyor. Kardeşe zekat verilebiliyor. Ben yıllarca kardeşimi okuttum. Şu an da da bana düşen zekat miktarını aşacak şekilde kendisine yardımcı oluyorum. Kendisi işsiz olduğu için ihtiyaç sahibi olarak nitelendiriyorum. Siz ne yapıyorsunuz? Zekat olayı kafamı çok karıştırıyor.
ALLAH KABUL ETSİN canımben bekarkende borç ödedim
şimdide ödüyorum
bu sene başından beri gram altın yapmaya başladım
onunda 100 gram olması lazım zekatını verebilmem için ablam öyle demişti
ufak ufak dışarda zor durumda gördüklerime başımızın gözümüzün sadakası olsun diyerek veriyoruz yapabildiğim tek şey bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?