birden seni etiketledim bana kızmadın dimi bebek istediğini bildiğim için ekledimHe duydum onu canım da bir türlü 7 gün arka arkaya oruç tutmak nasip olmadı. Deneyeceğim ama aklımda
amin canım inşallahcnm paylaşımın cok guzel etkili Rabbim müslüman alemini çoğaltsın inşallah
Yoo benim bu forumda bebek istediğimi bilmeyen mi varbirden seni etiketledim bana kızmadın dimi bebek istediğini bildiğim için ekledim
tamam canım ne bilim kalp kırmaktan korkuyorum o yüzden sorayım dedimYoo benim bu forumda bebek istediğimi bilmeyen mi varBen onu önümüzdeki ay adetim bittikten sonra yapabilirsem yapayım inşallah.
sen blirsn tabi cnm ama erken 2 sene ondan dedim Rabbim tez zamanda versin inşallah bende 1 sene bekledim çok yorucu oluyor beklemek her ay umut ve hüsran seni anlıyorum yani böyle duyunca içim yanıyor beklemek çok zor am aen hayırlı zamnda verıyor Allah ben bnu gördüm. hiç canını sıkmaDaha fazla beklemek istemiyorum. Doğal yollarla olabilir dedi doktor ama özel hastane olduğu için ne zaman istersen tüpe de başlarız dedi. Aşılamada şans düşük. %15 falan. Tüp bebek daha yüksek ihtimal
Kesinlikle şirktir. Üzerindeki göz işareti ŞEYTANİ BİR İMGEDİR. Tek göz işareti, masonik bir işarettir. Yıllarca bize nazarlık diye yutturdular.NAZAR BONCUĞUNUN DİNDE YERİ VAR MIDIR..?
Nazar boncuğunun nazardan koruduğuna inanmak şirktir. Ancak kötü bakışın dikkatini dağıtıp bakışları başka yöne çekmek maksadı ile takılacağına cevaz veren alimler de vardır.
Bu konuyu değerli Hanefi Fakihlerinden İbni Âbidin hazretleri Rasulullah’tan gelen şu haberle izah etmişlerdir.
Bir kadın, ürününe nazar değmemesi için ne yapacağını sorunca, Resulullah efendimiz;
-“Tarlaya hayvan kafası as. Bakan kimse, önce bunu görüp tarladaki ürünü sonra görür.” buyurdular..
(Redd-ül Muhtar)
Buradan anlaşılan, nazarlıkları nazardan korumak makastı ile asmak şirktir ancak; kötü nazar sahibi kimselerin bakışlarını başka yöne yani, nazarlığa çekmek için nazarlık kullanmak caizdir.
Nazarlık kullananlar bu ince meseleye dikkat etmezlerse şirke düşebilirler. Zira hiç bir nazar boncuğunun veya diğer nazarlıkların değil başkalarını nazardan korumak kendilerini dahi korumaya güçleri yoktur.
ne zamandan beri söyleyeceğim bu nazar boncuğu olayını hep unutuyorum bugün yazıyı okuyunca dank etti :)Kesinlikle şirktir. Üzerindeki göz işareti ŞEYTANİ BİR İMGEDİR. Tek göz işareti, masonik bir işarettir. Yıllarca bize nazarlık diye yutturdular.
aynen ben kıldığım her seccadeye bakarım çünkü farklı yerlerde farklı seccadelerde namaz kıldığım oluyor bi kere göz gezdiririm eğer içime sinmezse kuru yerde kılmayı tercih ederim ...ŞİMDİ HERKES SECCADESİNİ KONTROL ETSİN ALLAH RIZASI İÇİN. SECCADE ALIRKEN FİGÜRLERE DİKKAT EDELİM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?