- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.843
- 53
Aynen ben de bi tane var. Sözde lale motifi ama bildiğin şeytan sembolü.Belki evimizdekilerde böyledir kim bilir
bir şey soracağım sonuçta bu seccadeleri yapanları şikayet edebiliriz ama nereye etmemiz gerekir diyanet bakanlığına mı ?Aynen ben de bi tane var. Sözde lale motifi ama bildiğin şeytan sembolü.
Çoğu malezya bangladeş yapımı.bir şey soracağım sonuçta bu seccadeleri yapanları şikayet edebiliriz ama nereye etmemiz gerekir diyanet bakanlığına mı ?
hani bazı seccadelerin yanında kağıt oluyor ya adresleri numaraları falan yazıyor
aynen aslında en güzeli işlemeli seccade eskilerden en fazla iki çiçek oluyor etrafında o kadar
bu konuyu araştıralım bi yol bulalım ya bi sonuca varamasak da en azından uğraştık derizÇoğu malezya bangladeş yapımı.
Benim evdeki seccade malezya yapımı. Şu yapılabilir. Böyle seccade gördüğümüzde, üretim yeri/firmasının ismi ile BİMERE ŞİKAYET dilekçesi yazalım. Dilekçe anında Diyanet İşlerine gider.bu konuyu araştıralım bi yol bulalım ya bi sonuca varamasak da en azından uğraştık deriz
internetten siteden mi yazacağız yoksa posta yoluyla mı göndermemiz gerekiyorBenim evdeki seccade malezya yapımı. Şu yapılabilir. Böyle seccade gördüğümüzde, üretim yeri/firmasının ismi ile BİMERE ŞİKAYET dilekçesi yazalım. Dilekçe anında Diyanet İşlerine gider.
Yok internetten bimer diye gireceksin. direkt ilgili kuruma düşüyor dilekçe 15 gün içinde sana cevap vermek zorundalarinternetten siteden mi yazacağız yoksa posta yoluyla mı göndermemiz gerekiyor
sen bu konuları daha iyi bilirsin diye soruyorum
tamam canım bende birazdan namaz kılmaya gideceğim iki seccadeye de bakacağımYok internetten bimer diye gireceksin. direkt ilgili kuruma düşüyor dilekçe 15 gün içinde sana cevap vermek zorundalar
Düz temiz bir nevresim çarşafı ile kılınabilir. Akşam evdeki seccademin fotosunu da atacağım. Sadece hayvan figürlerine değil, çiçek şeklinde resmedilmiş; 6 uzuvlu şeytan figürlerine de dikkat edelim. 2 uzuv yukarıya 4 uzuv aşağıya bakıyor. Lucifer dediğimiz iblisi tasvir eder o şekil.kızlar ben dha çok hayvan figürü varmı dye bakıyordum bunları hiç bilmiyordum yaa napıcaz benim evde bi seccade var cami resmi var caminin bahcesinde at resmi var düşünün okadar açık net o seccadeleri napmamız gerekiyor evden çıkarsam ıyı olucak. ben annemin işlediği seccade var onu kullanayım en iyisi
ayyyy kanım donuyor resmen dalga gecıyolar bızımle bi an önce bu dünyadan gitmek istyorum aslında öbür dunyada o hainlerin ne duruma düşecekleerini görmek istyorumDüz temiz bir nevresim çarşafı ile kılınabilir. Akşam evdeki seccademin fotosunu da atacağım. Sadece hayvan figürlerine değil, çiçek şeklinde resmedilmiş; 6 uzuvlu şeytan figürlerine de dikkat edelim. 2 uzuv yukarıya 4 uzuv aşağıya bakıyor. Lucifer dediğimiz iblisi tasvir eder o şekil.
cnm bişey arar gbi bakınca insan ister istemez gözünde şekkilleniyor ama yok bence bunda bseyişyerindeki seccadeyi ekledim var mı bunda da
cnm foto kucuk gözüküyor açılmıyor ama karışıklık yok sade yok gbi
telefonumun interneti burada çekmediği için mecburen internetten bulmaya çalıştım canımcnm foto kucuk gözüküyor açılmıyor ama karışıklık yok sade yok gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?