dini paylaşım alanı

Aynen ben de bi tane var. Sözde lale motifi ama bildiğin şeytan sembolü.
bir şey soracağım sonuçta bu seccadeleri yapanları şikayet edebiliriz ama nereye etmemiz gerekir diyanet bakanlığına mı ?
hani bazı seccadelerin yanında kağıt oluyor ya adresleri numaraları falan yazıyor

Şu damalı yüzeyli seccade çok acayipmiş. Bildiğin seccade değil sanki tapınak şovalyelerinin afişi.. Onlarca masonik imge var içinde C cansu_tr

Çoğu malezya bangladeş yapımı.

Şu damalı yüzeyli seccade çok acayipmiş. Bildiğin seccade değil sanki tapınak şovalyelerinin afişi.. Onlarca masonik imge var içinde C cansu_tr
aynen aslında en güzeli işlemeli seccade eskilerden en fazla iki çiçek oluyor etrafında o kadar
beni en çok etkileyen üstünde papaz resmi olan kocaman papaz var ya yuh yani harbi yuh

bu konuyu araştıralım bi yol bulalım ya bi sonuca varamasak da en azından uğraştık deriz
Benim evdeki seccade malezya yapımı. Şu yapılabilir. Böyle seccade gördüğümüzde, üretim yeri/firmasının ismi ile BİMERE ŞİKAYET dilekçesi yazalım. Dilekçe anında Diyanet İşlerine gider.

internetten siteden mi yazacağız yoksa posta yoluyla mı göndermemiz gerekiyor
sen bu konuları daha iyi bilirsin diye soruyorum

internetten siteden mi yazacağız yoksa posta yoluyla mı göndermemiz gerekiyor
sen bu konuları daha iyi bilirsin diye soruyorum
Yok internetten bimer diye gireceksin. direkt ilgili kuruma düşüyor dilekçe 15 gün içinde sana cevap vermek zorundalar

kızlar ben dha çok hayvan figürü varmı dye bakıyordum bunları hiç bilmiyordum yaa napıcaz benim evde bi seccade var cami resmi var caminin bahcesinde at resmi var düşünün okadar açık net o seccadeleri napmamız gerekiyor evden çıkarsam ıyı olucak. ben annemin işlediği seccade var onu kullanayım en iyisi

Düz temiz bir nevresim çarşafı ile kılınabilir. Akşam evdeki seccademin fotosunu da atacağım. Sadece hayvan figürlerine değil, çiçek şeklinde resmedilmiş; 6 uzuvlu şeytan figürlerine de dikkat edelim. 2 uzuv yukarıya 4 uzuv aşağıya bakıyor. Lucifer dediğimiz iblisi tasvir eder o şekil.

Benim yıllar önce dikkatimi çekmişti ama paranoya yapıyorum sandım. İnernetten bi araştırdım gerçekten varmış.

ayyyy kanım donuyor resmen dalga gecıyolar bızımle bi an önce bu dünyadan gitmek istyorum aslında öbür dunyada o hainlerin ne duruma düşecekleerini görmek istyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…