bİZİM mescit üzerinde şeytan imgesi bulunan seccadelerle dolu maalesef. Ben kuru halıda kılıyorumaynen ben kıldığım her seccadeye bakarım çünkü farklı yerlerde farklı seccadelerde namaz kıldığım oluyor bi kere göz gezdiririm eğer içime sinmezse kuru yerde kılmayı tercih ederim ...
benim işyerinde bi mescidim bile yokbİZİM mescit üzerinde şeytan imgesi bulunan seccadelerle dolu maalesef. Ben kuru halıda kılıyorum
cnm okudum braz şimdi deccalden bahsetmiş dmi tek göz olarka ay çok kötü oldum çünkü tam anlatılan günlerdeyiz her türlü kötülük mevcut hemde normalleşmiş bi şekilde mevcut. Rabbim bizleri korusun Allahım çocugumu o günahlara tapanlardan eylemesinİsteyenler internetten araştırma yapabilir. Herşeyi gören göz diye yazın çıkar. Bunlar, dinler üstü bir tarikattırlar. Esasında Lucifer (İblis) dediğimiz baş şeytana taparlar. Onu memnun edebilmek adına dünyadaki bütün kötülükleri finanse ederler (savaşlar, kıyımlar, kimyasal saldırılar, müzik ve kliplerle insanlara cinsellik telkin etmeler vesaire)
aaa harbimi cnm bizimde mscid yok toplantı odasında seccadeler var orda klınıyor öğlen bakayım seccadeyebenim işyerinde bi mescidim bile yok
amin canım inşallahcnm okudum braz şimdi deccalden bahsetmiş dmi tek göz olarka ay çok kötü oldum çünkü tam anlatılan günlerdeyiz her türlü kötülük mevcut hemde normalleşmiş bi şekilde mevcut. Rabbim bizleri korusun Allahım çocugumu o günahlara tapanlardan eylemesin
daha doğrusu var ama gitmem 15 dakika gelmem 15 dakika fabrikanın içinde üretimde mescid var oda erkeklere ait benim orada namaz kılmam için kapıyı kilitlemem gerek ben namaz kılarken başka biri gelse kötü olacak Allah razı olsun bi müdürüm var o genelde olmuyor benim odamda kıl dedi onun odasında kılıyorumaaa harbimi cnm bizimde mscid yok toplantı odasında seccadeler var orda klınıyor öğlen bakayım seccadeye
götür cnm kendine bir seccade onda kıl bi poşete koy iş yerinde dursun hepbİZİM mescit üzerinde şeytan imgesi bulunan seccadelerle dolu maalesef. Ben kuru halıda kılıyorum
ALLAHIM YARABBİM FARKLI DİNDEN OLABİLİR HERKES AMA BUNU NASIL YAPILIR ANLAMIŞ DEĞLİM
aYNEN. Damalı yüzey masonların simgesidir
Aynen canım. Onların amacı dünyayı deccalin gelişine hazırlamak.cnm okudum braz şimdi deccalden bahsetmiş dmi tek göz olarka ay çok kötü oldum çünkü tam anlatılan günlerdeyiz her türlü kötülük mevcut hemde normalleşmiş bi şekilde mevcut. Rabbim bizleri korusun Allahım çocugumu o günahlara tapanlardan eylemesin
Allahım sen büyüksün Ya RabbimaYNEN. Damalı yüzey masonların simgesidir
Belki evimizdekilerde böyledir kim bilirEki Görüntüle 1817972
BU DA BİZİM MESCİTTEKİ SECCADE. ŞEYTAN İMGESİ O KADAR BELİRGİN Kİ.. ŞEYTAN 4 KOL VE 2 BACAKLA RESMEDİLİR. KOLLARDAN 2 Sİ HAVAYA, 2 Sİ YERE BAKACAK ŞEKİLDE GÖSTERİLİR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?