dini paylaşım alanı

Bu resimde birçok hayvan figürünü görebilirsiniz.

Bu seccadeye bazı masonik simgeler ustaca yerleştirilmiş.

aynen ben kıldığım her seccadeye bakarım çünkü farklı yerlerde farklı seccadelerde namaz kıldığım oluyor bi kere göz gezdiririm eğer içime sinmezse kuru yerde kılmayı tercih ederim ...
bİZİM mescit üzerinde şeytan imgesi bulunan seccadelerle dolu maalesef. Ben kuru halıda kılıyorum

BİZLERE BUNU LAYIK GÖRENLERİ RABBİM KAHHAR İSMİYLE KAHRETSİN. SECCADEMİZE ŞEYTAN FİGÜRÜ İŞLEDİNİZ DİYE ŞEYTANA MEYLEDERİZ Mİ SANDINIZ GAFİLLER!!!

cnm okudum braz şimdi deccalden bahsetmiş dmi tek göz olarka ay çok kötü oldum çünkü tam anlatılan günlerdeyiz her türlü kötülük mevcut hemde normalleşmiş bi şekilde mevcut. Rabbim bizleri korusun Allahım çocugumu o günahlara tapanlardan eylemesin

amin canım inşallah
aaa harbimi cnm bizimde mscid yok toplantı odasında seccadeler var orda klınıyor öğlen bakayım seccadeye
daha doğrusu var ama gitmem 15 dakika gelmem 15 dakika fabrikanın içinde üretimde mescid var oda erkeklere ait benim orada namaz kılmam için kapıyı kilitlemem gerek ben namaz kılarken başka biri gelse kötü olacak Allah razı olsun bi müdürüm var o genelde olmuyor benim odamda kıl dedi onun odasında kılıyorum

100%

Kıymetli site takipçilerimizden Bülent Bey'in bizimle paylaştığı resimlerde seccadelere ustalıkla gizlenmiş domuz, inek, şeytan gibi figür ve resimleri sizlerle paylaşıyoruz.

Dünya üzerinde yaşayan Müslümanların ibadet eşyaları şimdide gizli ve kötü ellerin tehlikesi altında . Üzerinde hergün namaz kıldığımız seccadeler kötü kişilerce bilinçli bir şekilde üretilmekte ve seccadeler üzerine kötü figürler yerleştirilmektedir.

Seccadeye ilk bakışta anlaşılmayan bu figürler yakından çok iyi incelendiğinde kötü kişilerce domuz, haç, veya diğer kötü simgeler ile donatıldığı anlaşılmaktadır.

Bu taktiğe aslında ”Subliminal Mesaj” denilir.

Kısaca anlatmak istersek subliminal mesaj; her hangi bir objenin/işitsel ögenin
içine gömülmüş, saklanmış yani özellikle oraya gizlenmiş insanın göremeyeceği/duyamayacağı yada farkedemeyeceği şekilde sadece bilinçaltının fark edeceği şekiller, yazılar, sesler ve mesajlardır.
Günümüzde reklamlarda, özellikle sinema gibi görsel medyanın rağbet ettiği filmlerde sıkça kullanılan bir tekniktir.

Aslında biz Müslümanların bu konuda yapacağı en güzel hamle üzerinde desen olan hiçbir seccadeyi almamak olmalı kanımca. Zaten peygamber efendimiz seccade konusunda üzerinde figür şekil olan şeyleri kaldırıp atmıştır. Biz de en güvenilir yol olarak bunu yapmalıyız.

Ne yazık ki kimsenin önemsemediği bu durum bakalım ne zaman devlet yetkililerinin gündemine gelecek.

Aynen canım. Onların amacı dünyayı deccalin gelişine hazırlamak.

BU DA BİZİM MESCİTTEKİ SECCADE. ŞEYTAN İMGESİ O KADAR BELİRGİN Kİ.. ŞEYTAN 4 KOL VE 2 BACAKLA RESMEDİLİR. KOLLARDAN 2 Sİ HAVAYA, 2 Sİ YERE BAKACAK ŞEKİLDE GÖSTERİLİR.

YİNE BİZİM MESCİTTEN Bİ SECCADE. YİNE 4 KOL 2 BACAKLI KLASİK ŞEYTAN SEMBOLÜ. SÖZDE ÇİÇEK MOTİFİNİN İÇİNE GİZLENMİŞ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…