yoktur cnm bazende gözümüzde şekillendiriyoruz. benim evde çok sevdğim seccadem var gözmde şekilleri göz burun ağız yapıyorum huylandım resmentelefonumun interneti burada çekmediği için mecburen internetten bulmaya çalıştım canım
bizim evdeki seccadeler düz genel olarak ama gidince yine bakacağımyoktur cnm bazende gözümüzde şekillendiriyoruz. benim evde çok sevdğim seccadem var gözmde şekilleri göz burun ağız yapıyorum huylandım resmen
napıcaz ki şüpheli olanları :))) çöpemi atıcaz yakıcazmıbizim evdeki seccadeler düz genel olarak ama gidince yine bakacağım
bir şeye benzetemiyorsan bikaç kişiye sorarsın onlarda benzetemiyorsa kullanırsınnapıcaz ki şüpheli olanları :))) çöpemi atıcaz yakıcazmı
tamam cnm foto atarım olmadı sıze o benzettgım yeribir şeye benzetemiyorsan bikaç kişiye sorarsın onlarda benzetemiyorsa kullanırsın
tamam canım nasıl istersen ben @whitewolf gelir diye bekledim ama gelmedi daha da gelmeztamam cnm foto atarım olmadı sıze o benzettgım yeri
Sukur iyiyiz canim.Kuzum çok şükür az önce geldiler
Sağsalim
Allah razı olsun düşünmen yeter
Sen nasılsın hatta nasılsınzı
napıcaz ki şüpheli olanları :))) çöpemi atıcaz yakıcazmı
Benimde gozum takilir otle seylerebir şeye benzetemiyorsan bikaç kişiye sorarsın onlarda benzetemiyorsa kullanırsın
gunaydın kuzularımmm dunku namazlarımda tam Allaha şükür :)
cnm çok teşekkür ederim yaa :)) yaa banada btun seccadelerde var gbi geliyor yani kendimde kafamda çiziyo olabliirm ama şüphede kalmaktansa temizçarşafın üstünde kılarım dha iyi :)o maşallah maşallah Rabbim daim etsin inşallah
çok sevindim iki gündür dua ediyordum senin için
burayada bakamadım
seccadelerde bende öyle tuhaf şeyler gördüm ya ablamın evinde
belkide başka seccade diye bana öyle geldi
bilmiyorum belkide yeni başladığım için şeytan uğrşıyor dedim kendi kendime
evet cnm Allah fırsat vermesin öbür dünyada halleri neolur bilmiyorumpembesu33 çok doğru söyledin canım bende akşam eve gittiğimde foto çekip buraya yüklemeye çalışıcam
kaç gündür aklımda bu konu buradada konuşulmuş
bi kaç gün bakmadım buraya neler olmuş yaa
ayyy ibadet ederken bile biizmle uğraşıyorlar Allah sen bu hainlere fırsat verme
İzinliyim bugün canim yeni uyandim:)eilenn BURADA MISIN GENELDE HAFTASONLARI İKİMİZ OLUYORUZ
bi çalışan benim o zaman canım :)İzinliyim bugün canim yeni uyandim:)
bi çalışan benim o zaman canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?