dini paylaşım alanı

Sahihuban Maşallah sana kocaman günaydın herkese
Hayırlı sabahlar hanımlar hayırlı haftalar

*hayırlı haftalar olsun kuzum

*bugün inşaallah 11 de randevumuz var..bakalım paşamız nasıl ne yapar..
merak ederim..
insan telaşlanıyor..

*namazlarımızın eksiksiz tamamlayalım bugün inşaallah...

*aktif olalım uyku uyuşukluğa teslim etmeyelim kendimizi ...

ben şuan ayakta uyuyuorum resmen kendime gelemem sanki

Rabbim hiçbir emeği boşa çıkarmıyor gülüm sen merak etme. Onlar itikadı zayıf insanların kuruntusu. Ben nice sınavlara girdim; birçok yerden elendim; sabahlara kadar çalışır, sabah da işe giderdim; günde 7-8 bardak kahve içerdim ayılmak için; beyin kanaması geçirmediğime çok şükür. gençliğim güzelliğim heba oldu kendime bakamamaktan. Birçok yerde hakkım gaspedildi. Sonunda Rabbim emeklerimin karşılığını verdi. Bana da çok laf sokan oldu. Sinirimden ağlayamazdım bile.

böyle insanları hayatımdan çıkartamıyorum şuan itibariyle çünkü şirkette oluyor bütün bu olanlar . Rabbim nasip ederse nikahımı kıydıktan sonra burada çalışmaya devam etmek istemiyorum zaten
Nikah tarihinden itibaren 1 yıl içinde sözleşmeni feshedersen kıdem tazminatını alabilirsin gülüm. Hakkını yedirme. Kaç yıldır çalışıyorsun o şirkette?

İki maaş tutarı kıdem tazminatı hakkın var; belki daha fazla. Kullanmadığın yıllık izinlerin de paraya dönüşür eğer işten ayrılırsan. Almadan çıkma canım.
yok zaten nikahı kıydıktan sonra ayrılmayı düşünüyorum en fazla bi sene daha dururum Allahın izniyle 2 sene katlandım bi sene daha katlanırım yıllık izinlerimi kullandım onlar ne kadar kullanmamı istemese de

Ben geçen sene regaip kandili öncesinde dua etmiştim, Rabbim reglimi geciktir, oruç tutayım diye; ilk defa o zaman gecikmişti , tutmuştum orucu. ama miraç kandilinde iftara 10 dakika kala regl oldum
Allahım benimki de yarın gelmesin sonra hemncik gelsin nolur ki zaten daha 5 gün var :)

Bende cok emek verdim cok kitap bitirdim uykusuz kaldim, temelim yoktu 2 sene hazirlandim insallah bana da kismet olur memur olmak. Ozel sektorde cok sansim yok. Esim polis uzun sure ayni sehirde kalamayacagiz.

Sinav sonucu aciklanali 17 ay oldu. Bende bu surecte sabiri ve icten dua etmeyi ogrendim. Sunu farkettim ki dua edince onceden sadece sozcukler dilimden akip gidiyordu. Simdi atanmayi o kadar gobulden istiyorum ki dua ederken icim titriyor.

Hep "Allahim gonlumden geceni hakkimda hayirli nasip et" diye dua ediyorum.

Rabbim bu mubarek aylarda dualarimizi kabul etsin insallah.

yarın kendimize bi liste hazırlayalım şunları yapacağız diye ne dersiniz Sahihuban eilenn BEYAZ KURT Safransari pembesu ? atıyorum mesela esmaül hüsnanın her esmasını 33 kere okumak, salavat çekmek, kelimei tevhid getirmek , eve gidince yasin tebareke amme gibi süreleri okumak ve mümkünse bu gece teheccüd namazına kalkabilmek , kaza namazı kılmak

çok güzel olur cansucum ertesi günde yaptıklarımızı yapamadıklarımızı yazalım buraya inşallah

çok güzel olur cansucum ertesi günde yaptıklarımızı yapamadıklarımızı yazalım buraya inşallah
aynen böylelikle kendimize hedef koymuş oluruz ona göre hedefimize ulaşıp ulaşamadığımızı da görmüş oluruz
evet aklınızdan geçenleri yazın en son listeyi oluşturalım

aynen böylelikle kendimize hedef koymuş oluruz ona göre hedefimize ulaşıp ulaşamadığımızı da görmüş oluruz
evet aklınızdan geçenleri yazın en son listeyi oluşturalım
ben gündüz vakti Kuran okuyabilirim; esma çekerim; tevhid çekerim. ama eşim evde olduğu için akşam ancak yemek bulaşıkla uğraşırım 2 rekat şükür namazını mutlaka tavsiye ederim kızlar.

ben gündüz vakti Kuran okuyabilirim; esma çekerim; tevhid çekerim. ama eşim evde olduğu için akşam ancak yemek bulaşıkla uğraşırım

yarın akşam için konuşuyoruz biz aslında miraç kandili ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…