- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.843
- 53
Bir Amaner Resulü benden inşallah şifa bulur.kızlar annem göz ameliyatına girecek
dualaırnızı beklerim .
Rabb im Şafi ismi hürmetine şifa versin inşaallah
arayalım canım çünkü geri yatma ihtimalimiz oluyor canımeşim 2 gibi ayakta oluyor genelde ben ona söyliyim alarma kalkamasamda o beni uyandırır
inşallah senide ararım canısııı ve dediin gibi tmm uyandım kılıyorum diyene kadar arayalım biribirimizi
kızlar annem göz ameliyatına girecek
dualaırnızı beklerim .
Rabbim şifa versin inşallah dualarımı ettimkızlar annem göz ameliyatına girecek
dualaırnızı beklerim .
çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa verir inşallah bende tam yazıyordum ki senin yazdığını gördümkızlar anneme ettiğiniz dualar için teşekkür ederim...
dün akşam hastaneden çıktı..
sonrasında damlasını damlatmak için gözünü açtım ..
ne fena idi anlatamam.. göz neredeyse iki katı olmuş içi kanlanmış..Rabb im şifalar nasip eylesin inşaallah..
tez vakitte hayırlarla iyileşir gözlerinde gelişme oluşur...
Rabb im tüm deetlilere deva hastalara şifa nasip eylesin inşaallah...
iyi olmaya çalışıyorum hava buz gibi burada klimalari da yaza göre ayarladılar donuyorum resmen
çok şükür gece teheccüh namazına kalktım iki gibi ama kendiliğimden kalktım lavaboya gitmek için :) normalde ben pek gece uykumdan uyanmam tuvalete gitmek için :) 4 rekat kıldım yattım hemen çünkü dün gece de çok üşüdüm ben bi halsizlik vardı üstümde 4 gibi bidaha kalktım ekmek arası falan yedim oruca niyetlendim imsak girdiği için namazımı kıldım yattım saat 7de tekrar kalktım yat kalk yaptım anlayacağın ... burada okumam gereken dualar var onları okuduktan sonra inşallah esmaül hüsnayı okuyacağım her esmayı 33 kere . dün ben bi plan yazmıştım gördün mü bilmiyorumbiz de yanıyoruz klima açmıyorlar
çok sıcak hava buralarda
Rabb im kolaylık versin kuzum
peki bugün için planlar nedir
gördüm canımcımçok şükür gece teheccüh namazına kalktım iki gibi ama kendiliğimden kalktım lavaboya gitmek için :) normalde ben pek gece uykumdan uyanmam tuvalete gitmek için :) 4 rekat kıldım yattım hemen çünkü dün gece de çok üşüdüm ben bi halsizlik vardı üstümde 4 gibi bidaha kalktım ekmek arası falan yedim oruca niyetlendim imsak girdiği için namazımı kıldım yattım saat 7de tekrar kalktım yat kalk yaptım anlayacağın ... burada okumam gereken dualar var onları okuduktan sonra inşallah esmaül hüsnayı okuyacağım her esmayı 33 kere . dün ben bi plan yazmıştım gördün mü bilmiyorum
şuan Subhanallahil Gafuru’r-Rahîm esmasını çekiyorum canımgördüm canımcım
çok güzel
maşaallah namazını kılmışsın oruç a niyetlenmişsin maşaallah sana
ya Fettah bayağı fazlaymış Allah kabul etsin canım şimdiden
Ben de kendiliğimden teheccüde kalktım bugün :)çok şükür gece teheccüh namazına kalktım iki gibi ama kendiliğimden kalktım lavaboya gitmek için :) normalde ben pek gece uykumdan uyanmam tuvalete gitmek için :) 4 rekat kıldım yattım hemen çünkü dün gece de çok üşüdüm ben bi halsizlik vardı üstümde 4 gibi bidaha kalktım ekmek arası falan yedim oruca niyetlendim imsak girdiği için namazımı kıldım yattım saat 7de tekrar kalktım yat kalk yaptım anlayacağın ... burada okumam gereken dualar var onları okuduktan sonra inşallah esmaül hüsnayı okuyacağım her esmayı 33 kere . dün ben bi plan yazmıştım gördün mü bilmiyorum
maşallah 3 kişi kalkmış :) Rabbim daim etsin inşallahBen de kendiliğimden teheccüde kalktım bugün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?