dini paylaşım alanı

arkadaşlarım hayrılı sabahlar :)

günümüz aydın bereketli huzurlu ibadetli olsun inşaallah

dün bahsedilen konuya dair bugünki planlarımız nelerdir yazalım çizelim inşaallah

kızlar anneme ettiğiniz dualar için teşekkür ederim...

dün akşam hastaneden çıktı..

sonrasında damlasını damlatmak için gözünü açtım ..

ne fena idi anlatamam.. göz neredeyse iki katı olmuş içi kanlanmış..Rabb im şifalar nasip eylesin inşaallah..
tez vakitte hayırlarla iyileşir gözlerinde gelişme oluşur...

Rabb im tüm deetlilere deva hastalara şifa nasip eylesin inşaallah...

çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa verir inşallah bende tam yazıyordum ki senin yazdığını gördüm

biz de yanıyoruz klima açmıyorlar

çok sıcak hava buralarda

Rabb im kolaylık versin kuzum

peki bugün için planlar nedir
çok şükür gece teheccüh namazına kalktım iki gibi ama kendiliğimden kalktım lavaboya gitmek için :) normalde ben pek gece uykumdan uyanmam tuvalete gitmek için :) 4 rekat kıldım yattım hemen çünkü dün gece de çok üşüdüm ben bi halsizlik vardı üstümde 4 gibi bidaha kalktım ekmek arası falan yedim oruca niyetlendim imsak girdiği için namazımı kıldım yattım saat 7de tekrar kalktım yat kalk yaptım anlayacağın ... burada okumam gereken dualar var onları okuduktan sonra inşallah esmaül hüsnayı okuyacağım her esmayı 33 kere . dün ben bi plan yazmıştım gördün mü bilmiyorum

gördüm canımcım
çok güzel
maşaallah namazını kılmışsın oruç a niyetlenmişsin maşaallah sana

"..Onun nurunun misali şuna benzer: Duvarda bir hücre, içinde bir lamba. O lamba bir cam fanus içinde. Fanus, sanki inci gibi parlayan bir yıldız. Mübarek bir ağaçtan, doğuya ve batıya ait olmayan bir zeytin ağacından tutusturulur. Bu ağacın yağı neredeyse ateş dokunmasa bile ışık verir. Nur üstüne nur.." Nur 35

eilenn amin canım amin

C cansu_tr canımıcım
bugün hedefim min.10 syf Kur an
9600 Ya Fettah
99 Ya Şafi.
33 er Subahanlalh Elhamdülillah Estağfirullah Allahuekber çekmek..

şimdilik bunlar ..

akşam anneme gideceğim yine malum hali kötü yanında olmam gerek
gelen gden misafir vs..

hayırlar olsun

ya Fettah bayağı fazlaymış Allah kabul etsin canım şimdiden

Ben de kendiliğimden teheccüde kalktım bugün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…