dini paylaşım alanı

Rabbim rızkını nerede yazdıysa, o kapı sana açılacaktır inşallah. Sonuçta ekmek yiyeceğin yer yazılmış.

aynen böylelikle kendimize hedef koymuş oluruz ona göre hedefimize ulaşıp ulaşamadığımızı da görmüş oluruz
evet aklınızdan geçenleri yazın en son listeyi oluşturalım

ben kendime şöyle bir liste yapıyorum bak şimdi

en az 100 salavat
41 fatiha
41 ihlas
33 ayetel kürsi
33 defa esmaül hüsna
türkçesiyle birlikte
vakıa (maddi sıkıntıda olanlar için dua et)
meryem ve yusuf suresi (evlat isteyenlere tez vaktte hayırlı evlatları olması için dua et)
yasin suresi (ahirete intikal eden geçmişimiz için)

Bu benim instigramdan takip ettigim.bir kardesim. Bu sekilde haftalik planlar yapiyor. Benim de cok hosuma gitmisti ama yapmadim.

Calisirken is yerinde ajanda aliskanligim vardi ve daha duzenliydi islerim. Sonra kpss ye hazirlanirken boyle haftalik planlar yaparak calistim ve cok verim aldim. Bende boyle planlar hazirlamak istiyorum haftalik burada birlikte baslamak.benim icin de motive olur. Ama benim bu hafta regli ile gececek bu yuzden neler yapabilirim ki acaba ?

o zaman listeyi hazırlıyorum siz istediklerinizi altına eklersiniz .
1. inşallah teheccüd namazına kalkabilmek
2. inşallah oruçlu olabilmek ( hamileler üstünüze alınmayın )
3.100 salavat
4. okunabildiği kadar esmaül hüsna ( isteyen 33 tane okur isteyen 3 tane tercih sizin )
5. Kur'an-ı Kerim okuma ( isteyen cüzüne devam eder isteyen yasin vakıa tebareke gibi süreleri okur )
6. En az 33 ayetel kürsi, 33 fatiha , 33 ihlas, 33 nas ve falak

ve de eşin hiçbir işten anlamıyorsa ve her iş sana kalmışsa neyse ya çok şükür en azından ahlakı iyi. bi de içmese

ben mesela yemeği hazırlarım eşime desem canım sen toparla benim biraz işim var
o hemen anlar ya dua edeceğim yada namaz kılacağım
toplar mutfağı bile halleder saolsun
yemek yok desemde neden yok demez kahvaltılık yeriz der
çalışıyosun uğraşma der çok şükür

inşallah o kötü şeyide bırakır

vay be ne güzelmiş Allah muhabbetinizi arttırsın biz dün arkadaşımın nişanına gidiyorduk sana dedim ya geceleyin konuşunca kavga ettik ama çok kötü kavga ettik ben sustum ya halim ya halim diye okumaya başladım çaktırmadan yandan yandan buna üflüyorum neyse arkadaşın evine geldik kapıdan girdik benimki oldu melek Allahım dedim sen nelere kadirsin arkadaşıma dedim ki sizin kapıya gelene kadar kanlı bıçaklıydık diyorki hiç belli olmuyordu :)

gıybet gibi olmasın da; dün belim ağrıyor dedi, bardak çektim; güzel güzel yemekler yaptım, herşeyini yıkadım; ne dediyse yaptım ama sadece bu sabah kahvaltı hazırlayamadım diye sabah sabah etmediği lafı bırakmadı sanki hizmetçiyim ben. Affet Allahım.sabah sabah sinirim bozuldu. neyse ya; Rabbim evinizin huzurunu bozmasın; Kem Terakü min cennatin ve uyün. Amin.

Amin canım inşallah
Allah sizinde muhabbetinizi arttırsın

bi sabahta kendisi hazırlasın :)
çalışmaksa sende çalışıyorsun
evine katkı sağlıyorsun
ben çalışan kadının bu kadar zorlanmasına karşıyım gerçekten

C cansu_tr canım benim listeyi gördün dimi

şimdi gündüz çalışıcam çok bişey yapamam
akşamda ailemi ziyarete gideceğiz inşallah orda da okuyabildiklerimi okurum

ama inşallah bu gece teheccüd namazına bende kalkmak istiyorum
istersen bi saat belirleyelim ona göre arıyalım birbirimizi ne dersin?

bi sabahta kendisi hazırlasın :)
çalışmaksa sende çalışıyorsun
evine katkı sağlıyorsun
ben çalışan kadının bu kadar zorlanmasına karşıyım gerçekten
Çocuk olana kadar sabrediyorum canım. hamile kalır kalmaz ensesinde boza pişireceğim inşallah. şimdilik rahat etsin tosun paşam

harika olur birimiz kalkamasak birimiz kalkarız ama kesinlikle uyandım diye yazana kadar aramaya devam 5te sabah namazı okunuyor teheccüd için 2 buçuk yada 3 olabilir . Allahın izniyle ikisinede kalkalım canısı

harika olur birimiz kalkamasak birimiz kalkarız ama kesinlikle uyandım diye yazana kadar aramaya devam 5te sabah namazı okunuyor teheccüd için 2 buçuk yada 3 olabilir . Allahın izniyle ikisinede kalkalım canısı

eşim 2 gibi ayakta oluyor genelde ben ona söyliyim alarma kalkamasamda o beni uyandırır
inşallah senide ararım canısııı ve dediin gibi tmm uyandım kılıyorum diyene kadar arayalım biribirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…