- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.843
- 53
Rabbim rızkını nerede yazdıysa, o kapı sana açılacaktır inşallah. Sonuçta ekmek yiyeceğin yer yazılmış.Bende cok emek verdim cok kitap bitirdim uykusuz kaldim, temelim yoktu 2 sene hazirlandim insallah bana da kismet olur memur olmak. Ozel sektorde cok sansim yok. Esim polis uzun sure ayni sehirde kalamayacagiz.
Sinav sonucu aciklanali 17 ay oldu. Bende bu surecte sabiri ve icten dua etmeyi ogrendim. Sunu farkettim ki dua edince onceden sadece sozcukler dilimden akip gidiyordu. Simdi atanmayi o kadar gobulden istiyorum ki dua ederken icim titriyor.
Hep "Allahim gonlumden geceni hakkimda hayirli nasip et" diye dua ediyorum.
Rabbim bu mubarek aylarda dualarimizi kabul etsin insallah.
ben de yarın akşamı diyorum canım, eşim evde olunca iş güç bitmiyoryarın akşam için konuşuyoruz biz aslında miraç kandili ya
aynen böylelikle kendimize hedef koymuş oluruz ona göre hedefimize ulaşıp ulaşamadığımızı da görmüş oluruz
evet aklınızdan geçenleri yazın en son listeyi oluşturalım
yarın kendimize bi liste hazırlayalım şunları yapacağız diye ne dersinizSahihuban eilenn BEYAZ KURT Safransari @pembesu ? atıyorum mesela esmaül hüsnanın her esmasını 33 kere okumak, salavat çekmek, kelimei tevhid getirmek , eve gidince yasin tebareke amme gibi süreleri okumak ve mümkünse bu gece teheccüd namazına kalkabilmek , kaza namazı kılmak
ben de yarın akşamı diyorum canım, eşim evde olunca iş güç bitmiyorama gündüz elimden geleni yaparım. oruç da tutacağım inşallah
ve de eşin hiçbir işten anlamıyorsa ve her iş sana kalmışsadoğru sende haklısın hem çalışıp hemde evli olunca bazı şeyler planlandığı gibi olmuyor
ve de eşin hiçbir işten anlamıyorsa ve her iş sana kalmışsaneyse ya çok şükür en azından ahlakı iyi. bi de içmese
vay be ne güzelmiş Allah muhabbetinizi arttırsın biz dün arkadaşımın nişanına gidiyorduk sana dedim ya geceleyin konuşunca kavga ettik ama çok kötü kavga ettik ben sustum ya halim ya halim diye okumaya başladım çaktırmadan yandan yandan buna üflüyorum neyse arkadaşın evine geldik kapıdan girdik benimki oldu melek Allahım dedim sen nelere kadirsin arkadaşıma dedim ki sizin kapıya gelene kadar kanlı bıçaklıydık diyorki hiç belli olmuyordu :)ben mesela yemeği hazırlarım eşime desem canım sen toparla benim biraz işim var
o hemen anlar ya dua edeceğim yada namaz kılacağım
toplar mutfağı bile halleder saolsun
yemek yok desemde neden yok demez kahvaltılık yeriz der
çalışıyosun uğraşma der çok şükür
inşallah o kötü şeyide bırakır
gıybet gibi olmasın da; dün belim ağrıyor dedi, bardak çektim; güzel güzel yemekler yaptım, herşeyini yıkadım; ne dediyse yaptım ama sadece bu sabah kahvaltı hazırlayamadım diye sabah sabah etmediği lafı bırakmadıben mesela yemeği hazırlarım eşime desem canım sen toparla benim biraz işim var
o hemen anlar ya dua edeceğim yada namaz kılacağım
toplar mutfağı bile halleder saolsun
yemek yok desemde neden yok demez kahvaltılık yeriz der
çalışıyosun uğraşma der çok şükür
inşallah o kötü şeyide bırakır
vay be ne güzelmiş Allah muhabbetinizi arttırsın biz dün arkadaşımın nişanına gidiyorduk sana dedim ya geceleyin konuşunca kavga ettik ama çok kötü kavga ettik ben sustum ya halim ya halim diye okumaya başladım çaktırmadan yandan yandan buna üflüyorum neyse arkadaşın evine geldik kapıdan girdik benimki oldu melek Allahım dedim sen nelere kadirsin arkadaşıma dedim ki sizin kapıya gelene kadar kanlı bıçaklıydık diyorki hiç belli olmuyordu :)
gıybet gibi olmasın da; dün belim ağrıyor dedi, bardak çektim; güzel güzel yemekler yaptım, herşeyini yıkadım; ne dediyse yaptım ama sadece bu sabah kahvaltı hazırlayamadım diye sabah sabah etmediği lafı bırakmadısanki hizmetçiyim ben. Affet Allahım.sabah sabah sinirim bozuldu. neyse ya; Rabbim evinizin huzurunu bozmasın; Kem Terakü min cennatin ve uyün. Amin.
Çocuk olana kadar sabrediyorum canım. hamile kalır kalmaz ensesinde boza pişireceğim inşallah. şimdilik rahat etsin tosun paşambi sabahta kendisi hazırlasın :)
çalışmaksa sende çalışıyorsun
evine katkı sağlıyorsun
ben çalışan kadının bu kadar zorlanmasına karşıyım gerçekten
Çocuk olana kadar sabrediyorum canım. hamile kalır kalmaz ensesinde boza pişireceğim inşallah. şimdilik rahat etsin tosun paşam
harika olur birimiz kalkamasak birimiz kalkarız ama kesinlikle uyandım diye yazana kadar aramaya devam 5te sabah namazı okunuyor teheccüd için 2 buçuk yada 3 olabilir . Allahın izniyle ikisinede kalkalım canısı
oh canıma değsin boza pişirme bozaları pişir :) canına ot tıka öyle olmaz bööyle olur deÇocuk olana kadar sabrediyorum canım. hamile kalır kalmaz ensesinde boza pişireceğim inşallah. şimdilik rahat etsin tosun paşam
harika olur birimiz kalkamasak birimiz kalkarız ama kesinlikle uyandım diye yazana kadar aramaya devam 5te sabah namazı okunuyor teheccüd için 2 buçuk yada 3 olabilir . Allahın izniyle ikisinede kalkalım canısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?