maşallah 3 kişi kalkmış :) Rabbim daim etsin inşallah
geceleri çok sıvı tüketirsen koşa koşa kalkarsınben kendiliğimden kalkamadım ama :)
aynen gece yatarken içtim suyu içtim suyu kalktım ki gidiyor :)geceleri çok sıvı tüketirsen koşa koşa kalkarsın
geceleri çok sıvı tüketirsen koşa koşa kalkarsın
bende tutuyorum o yüzden akşam çok su içtim tutamadım :)ben maalesef tuvaletimi tutuyorum uykumda
uyanıkkende var bu alışkanlık o yüzden sabah uyandığımda nasıl koştuumu bilmem
bende tutuyorum o yüzden akşam çok su içtim tutamadım :)
kızlar annem göz ameliyatına girecek
dualaırnızı beklerim .
Rabb im Şafi ismi hürmetine şifa versin inşaallah
Cok gecmis olsun canimkızlar anneme ettiğiniz dualar için teşekkür ederim...
dün akşam hastaneden çıktı..
sonrasında damlasını damlatmak için gözünü açtım ..
ne fena idi anlatamam.. göz neredeyse iki katı olmuş içi kanlanmış..Rabb im şifalar nasip eylesin inşaallah..
tez vakitte hayırlarla iyileşir gözlerinde gelişme oluşur...
Rabb im tüm deetlilere deva hastalara şifa nasip eylesin inşaallah...
Maalesef karabasan doğru. Her ne kadar bilim dünyasında kendisine kaslardaki laktik asit birikmesi sonucu oluşan uyku felci dense dekızlar size birşey soracağım yaa akşam eşim mesaideydi evde tek kaldım gece beni karabasan bastı aslında uyandım blincim yerinde ama kıpırdayamadım dua okudum hep saniyeler sürdü ama çok korktum sonra kalktım yatağıma baktım bsey yok odaya kuran koydum dolabın içine sonra geri uyudum karabasan doğrumu yaa önceki evimizde çok basardı beni sonra hoca odaya kuran koy demişti geçmişti bu evde ilk kez oldu
hayırlı sabahlar güzel yürekli dostum ne mutlu sana . ben dün gece çok hastaydım kuran okudum kaza namazı hiç kılamadım kenzülarş duasını falan okudum .hayırlı sabahlar dostlarım ..
hedeflerimi %85 gerçekleştirdim bin şükür :)
hayırlı sabahlar güzel yürekli dostum ne mutlu sana . ben dün gece çok hastaydım kuran okudum kaza namazı hiç kılamadım kenzülarş duasını falan okudum .
inşallah canım çok sağolasın evet bugünlük bi zikir oluşturur musun bizim için ?ALLAH kabul etsin canım benim
geçmiş olsun Rabb im şifa versin inşaallah
bende kötüydüm canım bütün kemiklerim ağrıyorduKızlar gece çok hastalandımiftarı yaptıktan sonra fenalaştım. Boğazım çok kötüydü, dün birşey içmeyince daha kötü oldu. Doğru düzgün ibadet edemedim; namazları zor kıldım Gece imsakta saat çalmasına rağmen de kalkamadım. Ama bir dua vardı hep ederim; sabaha daha iyi oldum. Elimi ağrıyan acıyan yere koyup 3 kere Bismillah dedikten sonra 7 kere şunu okuyorum: Euzü bi izzetillahi ve kudretihi min şerri ma ecidu ve uhaziru (anlamı: vücudumdaki bu bilmediğim hastalığın şerrinden Allahın kudret ve izzetine sığınırım)
eilenn nasılsın canım
iyiyim çok şükür canım sabah aradım seni uyandın inşallahçok şükür canım iyiyim sen nasıl oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?