iyiyim çok şükür canım sabah aradım seni uyandın inşallah
ama çok geç yattın normaldir uyanamaman bende uyanamazdım da nişanlım işteydi o aradı sağolsunmalesef ki uyanamadım
havalardan mı ne dizlerim ağrıyor
kalkamadım yataktan
ama çok geç yattın normaldir uyanamaman bende uyanamazdım da nişanlım işteydi o aradı sağolsun
çok iyi yaptın canım benim :) hepsini sen mi okudun sürelerin. burada cüz almayacak mısın bu hatimdenuykum gelmedi ama hemde mübarek gün biraz uykusuz kalıyım nolucak
kısmet olursa sonraki günler uyurum dinlenirim dedim :)
eşimde yardım etti sağolsunçok iyi yaptın canım benim :) hepsini sen mi okudun sürelerin. burada cüz almayacak mısın bu hatimden
çok iyi yaptın canım benim :) hepsini sen mi okudun sürelerin. burada cüz almayacak mısın bu hatimden
bi sayfada hatim yapıyoruz cüz dağıtıp da genelde eilen hep alırdı şimdi almadı o yüzden sordum . herkes 1 veya 2 cüz alıyor toplu hatim yapıyoruz dün birini bitirdik inşallah 21 mayısa kadar bitane daha okumuş olacağızne hatmi kuzum?=
anladım canım Allah eşinden de senden de razı olsun sayenizde bitti süre .eşimde yardım etti sağolsun
anlattım ona bu niyetle okuyoruz diye
saçımdan alnımdan öpüp durdu :)
alamıcam canım bu hatimde yokum maalesef
arapçayı ilerletmem lazım ablamdan biraz ders alıyım yine aranıza dönerim inşallah :)
anladım canım Allah eşinden de senden de razı olsun sayenizde bitti süre .
Anladım canım ama uzun sürmesin aramıza çabuk gel
okudum canım33 er Subhanallah Ya Celil
Ya Gaffar Ya Settar
Ya Şfai
Allahuekber
Elhamdülillah
3 ayatel kürsi
nas felak
fatiha
ihlas
aklıma gelenler
evet seni alkışlıyorum canısı . ve bebeğimiz için toplu hatimde yapacağız daha annesikızlar bu arada 12.cüze geçtiiiim:)
inşaallah tez zamanda hayırlarla bitiririmmm hatmimiiii
canımcım teşekkür edderim :)evet seni alkışlıyorum canısı . ve bebeğimiz için toplu hatimde yapacağız daha annesi
İinşallah derim canım günaydın bu aradacanımcım teşekkür edderim :)
inşaallah 10-15 gün sonra başlayalım diyorum ama_? ne dersin_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?