Kızlar 1 haftadır tüm vakitleri kaza ediyorum. İnşallah borçlarımı ödeyebilirim. vEYSEL KARANİ zikri kardeşim Rabia Hanım bir rüyamı yorumlarken namaz ve oruç borçlarımı ödeyeceğimi söylemişti. İnşallah
İnşallah canım. normalde ölümden korkmuyorum da bu borçlar beni düşündürüyor ORUÇ borçlarımı para ile öderim de namaz borçları ödenmiyoray sana maşaallah kuuzm
RABB İM DAİM EYLESİN
KABUL BUYURSUN İNŞAALLAH
İnşallah canım. normalde ölümden korkmuyorum da bu borçlar beni düşündürüyor ORUÇ borçlarımı para ile öderim de namaz borçları ödenmiyor
Allah daim etsin canım benim . ben sabah namazını kaza ediyorum önce 400 oldu benimde kazam. bu arada o duayı hep okuyormusun ben bıraktım uzun süredir okuyamıyorumKızlar 1 haftadır tüm vakitleri kaza ediyorum. İnşallah borçlarımı ödeyebilirim. vEYSEL KARANİ zikri kardeşim Rabia Hanım bir rüyamı yorumlarken namaz ve oruç borçlarımı ödeyeceğimi söylemişti. İnşallah
Veysel Karani zikri mi canım? okuyorum evet. Maneviyatımı toparladı bayaAllah daim etsin canım benim . ben sabah namazını kaza ediyorum önce 400 oldu benimde kazam. bu arada o duayı hep okuyormusun ben bıraktım uzun süredir okuyamıyorum
bende tekrar başlayım o zaman bana destek olur musun okumam için unutuyorum genelde onuVeysel Karani zikri mi canım? okuyorum evet. Maneviyatımı toparladı baya
Olurum tabi ki canım. Bence başlamalısın. Değişik şeyler oluyor.bende tekrar başlayım o zaman bana destek olur musun okumam için unutuyorum genelde onu
İş için vakıa suresini de okuyabilirsin canım . 10 gün çok değil miCanim ben hastalandim ve 10 gun suruyor. Bundan dolayi ibadet yapamiyorum.
Bir dua grubuna katildim.gunluk o dualarimi okuyorum.
2 gun ince parkta cami kurs hocamla karsilastik, sohbet ettik. Durumumu anlattim atama bekledigimi. Beklerken Fetih suresi okumami tavsiye etti. Hasta oldugum icin arapcasini okuyamiyorum ama 2 gundur mealini okuyorum.
HANIMLAR DURGUNUZ SANKİ Bİ KAÇ GÜNDÜR BAHAR YORGUNLUĞU MU ACABA?
benim de bugün içimde yazı yazma isteği var ama yazacak bir şey yok :)sanırım evet cansucum..
buarada dün akşam eşim ders çalıştı bense Kur an okudum
öyle huzurlu bi akşamdı ki bin şükür Rabb ime
eşime dedim çıkıp mağaza mağaza dolaşsak bi yerlere gitsek bunun yarısı kadar mutlu olamazdım dedim..
hep görmek istediğim bi kare :)
RABB İM hayırlarla daim etsin inşaallah
bu arada 14.cüze geçtim biiznillah :)
inşallahbenim de bugün içimde yazı yazma isteği var ama yazacak bir şey yok :)
herkeste bi durgunluk var maalesef . onda ki huzur hiçbirşeyde yok Rabbim hepimizin evini Kuran sesiyle doldursun inşallah
bilmem :) böyle güzel şeyler olsa çok etkilensem onalrı yazarım herhaldeinşallah
daim olsun sürekli olsun kuzum :)
eeeee neler yazmak istersiiiin
Bu salavatı öyle gezinirken okudum bilginiz var mı diye size sorayım dedimSalavatı Mecule
Salavatı Mecule, Yüce Allah'ın bana sırrını bildirdiği salavatın adına "Salat-ı Mec'ule" denilir. Bu salavat her türlü olmazı olur hale getirmek, çözülmez düğümü çözmek için okunur. Bu salavatı okuyan kimseye cennette verilecek alanın binlerce köşesinden her bir köşesinde bin çadır, her çadırda, bir tane hizmet eden huri gılman cennet ehline elbise taşımaktadırlar. Her çadırın çevresinde bir tane ağaç, her ağaç üzerinde bin tane dal, her dalda yüzbin çeşit renkte meyveler, istenen her şey dallardan insanın önüne gelmektedir. Her çadır içinde altından ve çeşitli mücevherattan bin sofra kurulmuş, her sofrada altından kap içerisinde bin çeşit yiyecek, hiçbirinin tadı ve rengi diğerine benzemeyen beş yüz bin çeşit yiyecek. Bütün bu ikramlar, anılan vakitlerde aşağıdaki salavatı, 51 defa okuyacak kimse içindir. Salavat-ı şerife budur,
Salavatı Mecule Arapça Okunuşu ve Anlamı
"Allahümme salli ala seyyidina muhammedin tehullü biha uktedi ve tüferricü biha kürbeti ve takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim"
"Allah'ım! Efendimiz, Önderimiz Muhammed (S.A.V)'e salat ve selam eyle ki, Sen müşkillerimi bu salat yüzünden çözer, sıkıntılarımı bu yüzden açar, düştüğüm bataklıktan beni bu sebeple kurtarır, yanılıp sürçtüğümde beni bu yüzden bağışlar ve ihtiyaçlarımı bu salat sebebiyle giderirsin."
Salavatı Mecule Okumanın Faydaları
Çözülmez düğümleri çözen, salavat diye anılıyor, bu salavat. Her türlü olmazı oldurur denilmektedir. Deneyin ki ne kaybedersiniz, olmasa bile peygamberimize salavat getirmiş olursunuz. Bir kimse sabah namazından önce veya yatsı namazından sonra yahut da uykusundan uyanır uyanmaz yukarıdaki salavat-ı şerifeyi (51) defa okuyup arkasından Allah rızası için iki rekat namaz kılsa ve kılınan namazın birinci rekatında Fatiha ile Elem neşrah leke'yi, ikinci rekatta da Fatiha ile birlikte "Kul ya eyyühel kafirun" ve "İza cae nasrullah" surelerini okusa, Yüce Allah (CC) o kimsenin kıldığı bu namazın her rekatı için yüz şehit sevabı verir. Kıraat olarak okunan, her ayet için bir köle azadı sevabı ihsan eder. Bu namazı kılan kimsenin kıyamete kadar amel defteri kapanmaz, her günü için hac ve umre sevabı kadar durmadan kendisine sevap yazılır. Vefat ettiğinde o kimseye melekler şehit muamelesi yaparlar. O kimseler cennette de İbrahim Aleyhisselam'a komşu olurlar. Abdestli okumanız seccade başında okumanız daha makbuldür. Abdestsiz de tabi olabilir, ama duanın usulüne uygun okunmasına kabulüne etkilidir. İnşallah dertlerinize deva olur. Dua ederken Rabbim senden bilir senden isterim demek daha güzeldir. Niyetinizi buna göre getirirseniz Kabul olur İnşallah.
Salavat hazinemizi genişletmek ve Efendimizin şefaatine nail olmak için bol bol Salavat okuyalım. "Amin"
- Maddi manevi sıkıntılar
- Evlilik isteği
- Rızık için
- Huzur ve mutluluk için
- Herhangi bir istek için
Salavatı Mecule
Salavatı Mecule, Yüce Allah'ın bana sırrını bildirdiği salavatın adına "Salat-ı Mec'ule" denilir. Bu salavat her türlü olmazı olur hale getirmek, çözülmez düğümü çözmek için okunur. Bu salavatı okuyan kimseye cennette verilecek alanın binlerce köşesinden her bir köşesinde bin çadır, her çadırda, bir tane hizmet eden huri gılman cennet ehline elbise taşımaktadırlar. Her çadırın çevresinde bir tane ağaç, her ağaç üzerinde bin tane dal, her dalda yüzbin çeşit renkte meyveler, istenen her şey dallardan insanın önüne gelmektedir. Her çadır içinde altından ve çeşitli mücevherattan bin sofra kurulmuş, her sofrada altından kap içerisinde bin çeşit yiyecek, hiçbirinin tadı ve rengi diğerine benzemeyen beş yüz bin çeşit yiyecek. Bütün bu ikramlar, anılan vakitlerde aşağıdaki salavatı, 51 defa okuyacak kimse içindir. Salavat-ı şerife budur,
Salavatı Mecule Arapça Okunuşu ve Anlamı
"Allahümme salli ala seyyidina muhammedin tehullü biha uktedi ve tüferricü biha kürbeti ve takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim"
"Allah'ım! Efendimiz, Önderimiz Muhammed (S.A.V)'e salat ve selam eyle ki, Sen müşkillerimi bu salat yüzünden çözer, sıkıntılarımı bu yüzden açar, düştüğüm bataklıktan beni bu sebeple kurtarır, yanılıp sürçtüğümde beni bu yüzden bağışlar ve ihtiyaçlarımı bu salat sebebiyle giderirsin."
Salavatı Mecule Okumanın Faydaları
Çözülmez düğümleri çözen, salavat diye anılıyor, bu salavat. Her türlü olmazı oldurur denilmektedir. Deneyin ki ne kaybedersiniz, olmasa bile peygamberimize salavat getirmiş olursunuz. Bir kimse sabah namazından önce veya yatsı namazından sonra yahut da uykusundan uyanır uyanmaz yukarıdaki salavat-ı şerifeyi (51) defa okuyup arkasından Allah rızası için iki rekat namaz kılsa ve kılınan namazın birinci rekatında Fatiha ile Elem neşrah leke'yi, ikinci rekatta da Fatiha ile birlikte "Kul ya eyyühel kafirun" ve "İza cae nasrullah" surelerini okusa, Yüce Allah (CC) o kimsenin kıldığı bu namazın her rekatı için yüz şehit sevabı verir. Kıraat olarak okunan, her ayet için bir köle azadı sevabı ihsan eder. Bu namazı kılan kimsenin kıyamete kadar amel defteri kapanmaz, her günü için hac ve umre sevabı kadar durmadan kendisine sevap yazılır. Vefat ettiğinde o kimseye melekler şehit muamelesi yaparlar. O kimseler cennette de İbrahim Aleyhisselam'a komşu olurlar. Abdestli okumanız seccade başında okumanız daha makbuldür. Abdestsiz de tabi olabilir, ama duanın usulüne uygun okunmasına kabulüne etkilidir. İnşallah dertlerinize deva olur. Dua ederken Rabbim senden bilir senden isterim demek daha güzeldir. Niyetinizi buna göre getirirseniz Kabul olur İnşallah.
Salavat hazinemizi genişletmek ve Efendimizin şefaatine nail olmak için bol bol Salavat okuyalım. "Amin"
- Maddi manevi sıkıntılar
- Evlilik isteği
- Rızık için
- Huzur ve mutluluk için
- Herhangi bir istek için
inşallah bende yapacağım belki biliyorsunuzdur diye ekledim sormak için ama kimse bilmiyormuş galibaCanım Allah razı olsun bende yapacağım inşallah
bir kaç gündür bende yorgunluk var ama onun dışında eşim işten ayrıldı görüşmelere gidiyor
bende elimden geldiğince tanıdıklara haber vermeye çalışıyorum an gelio işte yoğunum an geliyo öyle etrafa bakıyorum
bide çok unutkanlık başladı demir ve b vitamin lerim ine düşmeye başladı heralde arada başımda dönüyo
biraz değişiğim bu aralar rabbime binlerce kere şükürler olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?