Ne demek kuzumMaşallahın var canısı hepimize örnek oluyorsun vallahi Allah razı olsun
inşallah canım benim inşallahNe demek kuzum
Sen asıl örneksin bizim için
Canımsın
Hep birlikte güzel günlere inşaallah
Hayırlı cumalar canım arkadaşım Rabbim ilmini arttırsın inşallah amin ...Eki Görüntüle 1835343
Hayırlı sabahlar arkadaşlarım
19. CüZ de biiznillah bitti Rabb im kabul buyursun inşaallah
Rabb im Seher vakti her hayırlı duamızın kabulünü nasip eylesin inşaallah
Huzurlu sağlıklı ibadetli ömürlerimiz olsun
Dertlerimizin dermanı hastalığımızın şifası borçlarımızın Edası için yalnız O nden yardım dileriz
Ellerimiz O na açık başımız O na secde eder
Bin şükür günümüzü
Hayırlı günler hayırlı cumalar gönüldaşlarım
cümlemziin kuuzumHayırlı cumalar canım arkadaşım Rabbim ilmini arttırsın inşallah amin ...
nasılsın peki artık az kaldı yavaş yavaş mucizene ulaşacaksın canımcümlemziin kuuzum
nasılsın peki artık az kaldı yavaş yavaş mucizene ulaşacaksın canım
çok şükür bende iyiyim öyle güzel anlattın ki ben daha da olsa okuyabilirdim bende akşamları eve 7de gittiğim için çok yorgun oluyorum işte elimden geleni yapmaya çalışıyorum çok şükür bi haftadır erkek kardeşimde benimle beraber namaza kalkıyor çok mutlu oluyorum bazen vakit namazlarına da camiye gidiyor sabahları abla ben kalkmasam diyor bende melekler sevap yazmak için seni bekliyor ama şeytanda günaha girmen için uğraşıyor karar senin ama kalkarsan hem kendini hem beni hemde Allahı mutlu edeceksin diyordum bakıyorum benden önce abdest almış bazen teşbihi çekiyor bazende yatakta çekiyor çok fazla zorlamak istemiyorum tamam sen yatakta çek çok şükür kalktın ya diyorum :) öyle iştecanusum bin şükür iyiyim Rabb ime hamd olsun
sabah 4.30 gibi kalktım uyku pek tutmadı namaz kıldım Kur an okudum derken sonra ulturasyon fotoğraflarını biriktirdiğim kutuyu açtım baktım ...hayallere daldım..o sıra bi ninni var onu dinledim ..duygusal bi sabahtı anlayacağın..vücudumun değişimini gösteren fotoğrafları inceledim sıraladım..Rabb imin mucizesi..dğeişim gelişim vücudun yeterlilik seviyesine ulaşması.. minicik su damlası sonrası susam tanesi sonra fasulye derken şimdilerde bin şükür minik adam...
inanır mısın karnım çatladı ki çatlarken ince ince sızlıyor..Ama ne büyük nimet ki Rabb im o yırtılmalara bakınca bile mutlu ediyor insanı..İsteyen herkeese en hayırlısından nasip eylesin Rabb im .. ne deyim...
(ne çok konuştum )
sne naıslsın ne var ne yok
çok şükür bende iyiyim öyle güzel anlattın ki ben daha da olsa okuyabilirdim bende akşamları eve 7de gittiğim için çok yorgun oluyorum işte elimden geleni yapmaya çalışıyorum çok şükür bi haftadır erkek kardeşimde benimle beraber namaza kalkıyor çok mutlu oluyorum bazen vakit namazlarına da camiye gidiyor sabahları abla ben kalkmasam diyor bende melekler sevap yazmak için seni bekliyor ama şeytanda günaha girmen için uğraşıyor karar senin ama kalkarsan hem kendini hem beni hemde Allahı mutlu edeceksin diyordum bakıyorum benden önce abdest almış bazen teşbihi çekiyor bazende yatakta çekiyor çok fazla zorlamak istemiyorum tamam sen yatakta çek çok şükür kalktın ya diyorum :) öyle işte
şuan lise 1e gidiyor işte bizim yan komşunun oğlu da namaza başlamış ya aynı yaştalar yada bi iki yaş var aralarında .manevi huzur diyorsun ..
ne güzel maşaallah size kardeşine..
Rabb im diam eylesin..
küçük yaşta bu bilinç ve alışkanlık oturunca kolay kolay yıkılmıyor bırakılmıyor ibadetler..
amin inşaallah canımcım :)şuan lise 1e gidiyor işte bizim yan komşunun oğlu da namaza başlamış ya aynı yaştalar yada bi iki yaş var aralarında .
Akşam namazlarına bütün mahallenin çocuklarını toplayıp gidiyorlar .
Temelden yetişmek en güzeli inşallah devamı gelir
Kızlar kaç gündür namazlarımı zikirlerimi aksattım. Sünnetleri terkettim. Bütün işlerim ters gidiyor. Siz siz olun namazınızı aksatmayın. Kafam karmakarışık oldu. Özellikle yatsıları kılamıyorum, çok uykum geliyor o saatte.
dünya dertleriyle kafam şişti. Evdi işyeriydi.. işlerim hep ters gidiyor; namazı bırakmayı asla düşünemem tabi ki; ama bazı namazları kılamıyorum 1 haftadır. yatsı geç okunuyor; sızıyorum. sabah kalkamıyorumbebeğim noldu neden böyle oldu
kaç gündür yoksun daa
o zaman akşam namazının abdestini tutdünya dertleriyle kafam şişti. Evdi işyeriydi.. işlerim hep ters gidiyor; namazı bırakmayı asla düşünemem tabi ki; ama bazı namazları kılamıyorum 1 haftadır. yatsı geç okunuyor; sızıyorum. sabah kalkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?