ahh canım dün buraya yazarken içimden sen geçiyordun ne oldu ne yaptı acaba diye inşallah öyledir rabbimbu mübarek günlerde herpinizi müjdelerele sevindirsin hayırlısı neyse nasip etsin yine bizlere yazarsın sonuçlarıablam nasılsın çoktandır görüşemiyoruz...bu ay hamile olduğuma az şüpheliyim 8 gün önce bir kanamam oldu yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum ama idrarda bir şey çıkmadı yarın hastaneye gideceğim kan tahlili yaptırmak için çok heyecanlıyım hem de korkuyorum yine üzüleceğim diye...
sen nasılsın?
rabbim huzurlu sağlıklı evlilik yuva iman dolu evlatlar nasip etsin inşallahGecen hafta benim nikahim vardi temmuzun ilk haftasi dugunum olacak yogun geçiyor bu zamanlar ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum evlenip evin işleri tamamen sana bakinca daha zor olacak bakalim kismet canim bebegini öp benim yerime ..
yarına kan tahlili yaptıracağım ablam çok içimde heyecan var ablacım duanı isterim inşallah hayırlarla sağlıcakla sevinme zamanım gelmiştir aminahh canım dün buraya yazarken içimden sen geçiyordun ne oldu ne yaptı acaba diye inşallah öyledir rabbimbu mübarek günlerde herpinizi müjdelerele sevindirsin hayırlısı neyse nasip etsin yine bizlere yazarsın sonuçları
Amin insallah Allah razi olsun teşekkür ederimrabbim huzurlu sağlıklı evlilik yuva iman dolu evlatlar nasip etsin inşallah
inşallah dualarımdasınyarına kan tahlili yaptıracağım ablam çok içimde heyecan var ablacım duanı isterim inşallah hayırlarla sağlıcakla sevinme zamanım gelmiştir amin
ALLAH RAZI OLSUN ablaminşallah dualarımdasın
denemedim canım..41 hurmaya meryem suresi okuyup yada okuyup yiyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?