Benim hedefim Kur'an-teravih-kaza namazı şeklinde . Sayı belirlemedim.arkadaşlar ramazan ayı hedeflerimizi belirleyelim mi?
Ne güzel canım benim bende şuan bı seccade de kılıyorum. Bende şöyle bir mantikla hareket ediyordum mesela seccademi yikadigimda başka seccade alıyordum . Şimdi yeni gelin olduğum için herşey yeni evin içinde istiyordum ki hepsinde kılınmış olsun . Ama şimdi o düşüncem değişti sadece bitane seccade de kılmaya basladim insallah onu eskitebilirim ..Canım yaa seccade eskitmek de çok kolay değil, sadece beş vakit namazla on yılda eskidi benim seccadem:) hep aynı seccadeyle kıldım, annem ayak kısmına bir yama yapmıştı sonra diz kısımları da delindi ve atıldı:)
O zaman sanada masaAllah canım benim . Ne güzel Rabbim nice hatimler okumayı nasip eder inşallahooo maşaallah
benim hatmimi bitirmeme 1cüz 2sayfa kaldı :)
baya uzun sürdü ...
tecvid çalışıyorum
Ayrıntılı şekilde birazdan bakacağımarkadaşlarım sizinle bir internet sayfası paylaşamk istiyorum..
http://www.planlimusluman.com/
inceleyin lütfen
çok güzel çok faydalı bilgiler var
planlı müslüman olma yolunda güzel fikirler veren bir yol gösterici..
HarikaRamazanda şöyle bir planım var inşallah yapabilirim .
Hergun bir günlük kaza namazı kılmak.
2 tane hatim okumak ve birde meal okumak (bütün Kuranikerim mealini okumak )
Teravihe gitmek en çok sevdiğim şey :)
Durumu gerçekten kötü olan kişilere yardım etmek . Gerekirse konu komşu akraba herkese sorup öğreneceğim . Suanlik 2 aile için alışveriş yaptık eşimle bı aylık mutfak giderleri alındı ama henüz o aileleri belirlemedik Ramazanin ilk günu sahiplerine bırakmak istiyoruz . Mahallemizde yaşlı teyzeler var onlara da maddi yada manevi küçük surprizler yapmayı planlıyorum mesela bı teyzeye bı eşarp başka bı teyzeye bir bluz bı başkasına bı etek alınabilir . Aklıma gelen bunlar
Ramazanda şöyle bir planım var inşallah yapabilirim .
Hergun bir günlük kaza namazı kılmak.
2 tane hatim okumak ve birde meal okumak (bütün Kuranikerim mealini okumak )
Teravihe gitmek en çok sevdiğim şey :)
Durumu gerçekten kötü olan kişilere yardım etmek . Gerekirse konu komşu akraba herkese sorup öğreneceğim . Suanlik 2 aile için alışveriş yaptık eşimle bı aylık mutfak giderleri alındı ama henüz o aileleri belirlemedik Ramazanin ilk günu sahiplerine bırakmak istiyoruz . Mahallemizde yaşlı teyzeler var onlara da maddi yada manevi küçük surprizler yapmayı planlıyorum mesela bı teyzeye bı eşarp başka bı teyzeye bir bluz bı başkasına bı etek alınabilir . Aklıma gelen bunlar
Maşallah canım benim ne güzel düşünmüşsuncanım çok güzel düşünceler :)
Rabb im razı olsun senden ...
biz de ramazan kolisi alıp 2-3 aileye dağıtacağım :)
bir de paylaştığım linkteki gibi hoşgeldin ramazan hediyelikleri düzenleyip dağıtacağım :)
etiketleri çıktıları aldım çanta aldım
çantanın üzerine '' Hediyeleşin, çünkü hediye, sevgiyi artırır, düşmanlığı giderir." etiketi yapıştıracaüım..
içerisine 3 hurmalık bir minik poşet şeffaf; aynı şekilde şeffaf poşete kahve koyacağım..
3.bir hediye daha düşündüm ancak bulamadım..
Diyanet işlerinin bir mini kitabı var sure mealleri ni anlataan ..
ondan almak koymak niyetim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?