Allah şifa versin canım benimKızlar annem yine anjio oldu yopun bakımda dualarınızı beklerim
Anneye kizilmaz anneye kırılmaz Rabbim cenneti annelerin ayakları altına seriyor bundan daha büyük bişi var mıdır . Rabbim annene sifalar nasip etsin benim yerime de geçmiş olsun de annecigine . Ben anneme çok yakın evlendim çok şükür her gün gorusuyoruz bı gün görmesem yuzum düşüyor eşim diyor noldu annemi özledim diyorum .Rabb im e bin şükürler olsun..
annem daha iy içok şükür..iki günün sonunda görebildim..öyle mutlu oldum ki..
kıymet bilmiyoruz yanımızda iken sevdiklerimiz..sanki hiç gitmeyecekler hep bizimler ve hep iyiler gibi kırıyor kırılıyor üzülüyor üzüyoruz..
tüm kırgınlıklarım geçti anneme...
kızgınlıklarım da..
affediyorum en başta kendimi ve h-sonra herkesi...
Anneye kizilmaz anneye kırılmaz Rabbim cenneti annelerin ayakları altına seriyor bundan daha büyük bişi var mıdır . Rabbim annene sifalar nasip etsin benim yerime de geçmiş olsun de annecigine . Ben anneme çok yakın evlendim çok şükür her gün gorusuyoruz bı gün görmesem yuzum düşüyor eşim diyor noldu annemi özledim diyorum .
Gece senli benli olmanın ifadesidir aslında.
Gecenin yarısından sonra “Ya Deyyan (c.c)…..” diyerek iste… Gecenin sessizliğinde seccadenin üzerinde yaşlı gözlerle “Ya Deyyan “de başla sözlere, dök içini alemlerin Rabb’ı olan Allah’a ve iste her ne ihtiyacın varsa Deyyan olan Allah’tan… Derdini, kederini, sevincini, ümitlerini, anlat “Ya Deyyan (c.c)…” diyerek… Görmesin seni hiç kimse, duymasın sesini kimseler, şeytan duymasın duanı, melekler bile duymasın gecenin bir yarısı sadece Sen ve duan “Ya Deyyan…”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?