- 28 Kasım 2010
- 42.415
- 140.884
- 798
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Evet bosa yemin etmis olabilirelhamdülillah müslüman, arada sırada kuranını okur, namazını kılar ve Allah’tan korkar. Sizce böyle birisi yeminleri boşa etmiş olabilir mi,
Yemin bile etmemiş ki beddua ettirmiş hanfendi zorla. O da aklı yok gibi papağan şeklinde tekrar etmiş. Yeminin bile adabı var yani.Evet bosa yemin etmis olabilir
Hikaye
Once duzgun ve durust insan olsun sonra dinine duskun olsun
Dinine düşkün biri kim olursa olsun böyle bı yemin etmez zatenMerhabalar öncelikle herkese, lütfen saçma sapan yorum yazacaklar yorum yazmaya zahmet etmesin. Bana yardımcı olacak ablalar, arkadaşlar yazsın, şu anda çok üzgünüm burdaki kırıcı yorumları görmektense derdimi derman olmanızı isterim, şimdiden Allah razı olsun yardım edenlerden okuyanlardan, Allah sizinde gönlünüze ferahlık versin.
Benim sorum şu nişanlıma yeminler etttirdim, konumuz kötü bir şey sayılmaz ama benim emin olmam için ettirdim.Annen ölsün mü dedim, ölsün dedi. Dinden çık ve asla bir daha ne yemin edersen et dinine geri döneme dedim tamam dedi, doğacak çocukların çocuklarımız ilerde sakat kör olsun ki doğruyu söyle dedim tamam olaun yemin ediyorum dedi hem de caminin önünde... Dinine düşkün derken elhamdülillah müslüman, arada sırada kuranını okur, namazını kılar ve Allah’tan korkar. Sizce böyle birisi yeminleri boşa etmiş olabilir mi, bir sitede gördüm erkekler boş yere yemin eder diyor ama böyle birisi eder mi
senin akıl sağlığının yerinde olmadığını düşünüyorum.. birisi bana bu yeminleri ettirmeye çalışsa sağlam kavga ederdim herhalde nişanlın seni iyi alttan alıyorMerhabalar öncelikle herkese, lütfen saçma sapan yorum yazacaklar yorum yazmaya zahmet etmesin. Bana yardımcı olacak ablalar, arkadaşlar yazsın, şu anda çok üzgünüm burdaki kırıcı yorumları görmektense derdimi derman olmanızı isterim, şimdiden Allah razı olsun yardım edenlerden okuyanlardan, Allah sizinde gönlünüze ferahlık versin.
Benim sorum şu nişanlıma yeminler etttirdim, konumuz kötü bir şey sayılmaz ama benim emin olmam için ettirdim.Annen ölsün mü dedim, ölsün dedi. Dinden çık ve asla bir daha ne yemin edersen et dinine geri döneme dedim tamam dedi, doğacak çocukların çocuklarımız ilerde sakat kör olsun ki doğruyu söyle dedim tamam olaun yemin ediyorum dedi hem de caminin önünde... Dinine düşkün derken elhamdülillah müslüman, arada sırada kuranını okur, namazını kılar ve Allah’tan korkar. Sizce böyle birisi yeminleri boşa etmiş olabilir mi, bir sitede gördüm erkekler boş yere yemin eder diyor ama böyle birisi eder mi
Ettirdigin yeminler?Merhabalar öncelikle herkese, lütfen saçma sapan yorum yazacaklar yorum yazmaya zahmet etmesin. Bana yardımcı olacak ablalar, arkadaşlar yazsın, şu anda çok üzgünüm burdaki kırıcı yorumları görmektense derdimi derman olmanızı isterim, şimdiden Allah razı olsun yardım edenlerden okuyanlardan, Allah sizinde gönlünüze ferahlık versin.
“Asla böyle şeye tahammül edemem benim için en önemli şey sadakattir eğer beğenmiyosan bende eksiklik varsa S***** G** (Defol) dedim ayrıl dedim ne yapıyosan yap dedim ben seni bulmuşum senden iyisini bulamam...”
Yaşlarınız kaç? Ağzınız da bozuk, üslubunuzda...
Aldatırken Allah korkusu olmayanın yemin ederken mi olacak? Bu iki durum birbiriyle çelişiyor zaten. Dinine bağlı nişanlınızın aldatmış olabileceğini düşünüyorsunuz ama yalan yere yemin etmez diye yemin ettiriyorsunuz.Keşke çarpsa, ben olmayan bir şey için yemin etmem ama karakter yapısı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?