- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.688
- 518
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Aynen yüzde yüz doğru olan bir konuya bile evlatlarımı karıştırmam..Bu kadar supheye dusuren konu ne olabilir ? Benim aklima ilk aldatma geldi ama bundada şöyle bişey var ne kadar yemin ederse etsin yeminine inansan dahi hep bir şüphe duyarsin acaba mi dersin. Sunu da soylemeden gecemicem daha dogmamis çocuklar ustune kör sakat olsunlar gibi bir yemin ettirmek cok ürkütücü ben dogru soylesem bile bu yemini etmezdim
KesinlikleAynen yüzde yüz doğru olan bir konuya bile evlatlarımı karıştırmam..
Başlığa cevaben yazıyorum: Evet eder.Merhabalar öncelikle herkese, lütfen saçma sapan yorum yazacaklar yorum yazmaya zahmet etmesin. Bana yardımcı olacak ablalar, arkadaşlar yazsın, şu anda çok üzgünüm burdaki kırıcı yorumları görmektense derdimi derman olmanızı isterim, şimdiden Allah razı olsun yardım edenlerden okuyanlardan, Allah sizinde gönlünüze ferahlık versin.
Benim sorum şu nişanlıma yeminler etttirdim, konumuz kötü bir şey sayılmaz ama benim emin olmam için ettirdim.Annen ölsün mü dedim, ölsün dedi. Dinden çık ve asla bir daha ne yemin edersen et dinine geri döneme dedim tamam dedi, doğacak çocukların çocuklarımız ilerde sakat kör olsun ki doğruyu söyle dedim tamam olaun yemin ediyorum dedi hem de caminin önünde... Dinine düşkün derken elhamdülillah müslüman, arada sırada kuranını okur, namazını kılar ve Allah’tan korkar. Sizce böyle birisi yeminleri boşa etmiş olabilir mi, bir sitede gördüm erkekler boş yere yemin eder diyor ama böyle birisi eder mi
Evlendiğiniz taktirde çocuklarınızı tehlikeye atacak kadar, hiçbir şeyden haberi olmayan bi anne üzerine yemin ettirecek kadar nasıl bir şey bu ya? Siz sakın ilişkiye devam etmeyin. Güvensizlik gördümde bu kadarını ilk defa görüyorum. Bunu yaptırandanda yapandanda korkarım ben.
Bak bu tamamen karektar meselesi bazı erkekler sırf işin içinden sıyrılmak için herşeyi yapar eğer yapı olarak dürüst bı adamsa zaten boş yere yemin etmez yanlız sana şunu söyleyim bu ettirdiğin yeminlerle sen çok büyük günaha girmissin malum imtihan dünyası agizindan çıkana çok dikkat et dogmamis cocuklarinin üstüne üstelik kör olsun diye yemin ettiriyosun sebebi ne bilmem ama hicbisi evlatlarin kadar değerli değil Allah muhafaza kör bu çocuğum olursa sen nasıl bunları göze aliyosunMerhabalar öncelikle herkese, lütfen saçma sapan yorum yazacaklar yorum yazmaya zahmet etmesin. Bana yardımcı olacak ablalar, arkadaşlar yazsın, şu anda çok üzgünüm burdaki kırıcı yorumları görmektense derdimi derman olmanızı isterim, şimdiden Allah razı olsun yardım edenlerden okuyanlardan, Allah sizinde gönlünüze ferahlık versin.
Benim sorum şu nişanlıma yeminler etttirdim, konumuz kötü bir şey sayılmaz ama benim emin olmam için ettirdim.Annen ölsün mü dedim, ölsün dedi. Dinden çık ve asla bir daha ne yemin edersen et dinine geri döneme dedim tamam dedi, doğacak çocukların çocuklarımız ilerde sakat kör olsun ki doğruyu söyle dedim tamam olaun yemin ediyorum dedi hem de caminin önünde... Dinine düşkün derken elhamdülillah müslüman, arada sırada kuranını okur, namazını kılar ve Allah’tan korkar. Sizce böyle birisi yeminleri boşa etmiş olabilir mi, bir sitede gördüm erkekler boş yere yemin eder diyor ama böyle birisi eder mi
Vayyy anam yeminlere bak dogacak çocuğumuz sakat kör olsun nasil bir düşünce bu yaşınız yac kuzum gerci cocuk bile bunu demez.Merhabalar öncelikle herkese, lütfen saçma sapan yorum yazacaklar yorum yazmaya zahmet etmesin. Bana yardımcı olacak ablalar, arkadaşlar yazsın, şu anda çok üzgünüm burdaki kırıcı yorumları görmektense derdimi derman olmanızı isterim, şimdiden Allah razı olsun yardım edenlerden okuyanlardan, Allah sizinde gönlünüze ferahlık versin.
Bu kadar agir yeminler ettirmeye ihtiyac duydugum insana asla guvenmemMerhabalar öncelikle herkese, lütfen saçma sapan yorum yazacaklar yorum yazmaya zahmet etmesin. Bana yardımcı olacak ablalar, arkadaşlar yazsın, şu anda çok üzgünüm burdaki kırıcı yorumları görmektense derdimi derman olmanızı isterim, şimdiden Allah razı olsun yardım edenlerden okuyanlardan, Allah sizinde gönlünüze ferahlık versin.
Bu soykediginiz seyler sacma nasil laflar onlar.hem bu dediklerinizin hic biri dinde yemin yerine gecmiyor haberiniz olsun.once bi arastirinMerhabalar öncelikle herkese, lütfen saçma sapan yorum yazacaklar yorum yazmaya zahmet etmesin. Bana yardımcı olacak ablalar, arkadaşlar yazsın, şu anda çok üzgünüm burdaki kırıcı yorumları görmektense derdimi derman olmanızı isterim, şimdiden Allah razı olsun yardım edenlerden okuyanlardan, Allah sizinde gönlünüze ferahlık versin.
Ne zamandır falda böyle şeyler çıkıyormuş. :) Kimmiş şu falcı, ver de ismini biz de gidelim. Ben de kahve ve kart bakarım arada, ilk defa böyle bir şey duydum.arkadaşı attı diye çıktı fal baktırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?