Eşim beni dinlemiyor. Hoşuma gitmeyen beni mutsuz eden biseyler olduğunda kendiyle alakalı bunu dile getirdiğimde direkt tepki gösteriyor. Sonra ya ben konusuyorum o bana hiç karşılık vermeden öylece duruyor ya da söylediğim şeyleri saptırıp karşılık veriyor. Oturup sağlıklı bir şeklide konuşamıyoruz. Konusamadikca ben deliriyorum çıldırma noktasindayim. Sonrada hicbisey olmamış gibi hareket ediyor çıldırmamak elde değil. Ne yapmalı birakayim ne hali varsa görsün mü ben çok yıprandım artık böyle şeyler yaşayan var mı?
Esinde gormus oldugun olumsuz tavirlar, negatif davranislar, elestirip onu suclamana yol acan hal ve hareketler aslında sende de mevcut bence..
Once kendini duzelteceksin..
Acaba adam neden karsilik vermiyor..
İlk etapta sikayetci oldugun konularda kendini düzeltmen gerektigini dusunuyor olabilir.
Kendine odaklan eşini umursamıyormuş gibi davran bir süre.. ama küslük gibi değil trio gibi de değil. Kendi hayatınla çok meşgul gibi. Biraz da mesafeli ol. İstediğin şekilde davranana kadar bir süre bekle. Bazen çok konuşup şikayet etmek yerine köşeye çekilip umursamaz davranmak daha çözümsel olabiliyor
Eşiniz sizin şekil vermek istediğiniz hamur değil
Buradan sürekli dırdır eden bir kadın imajı çizdiniz gözümde
Böyle durumlarda ben adamlara sabır dilerim genelde
Ben kavga etmek istemiyorum diyor tamam etmeyelim ama konuşalım düzgün bir şekilde diyorum ama nafile. Hani ben de onun gibi yapsam rahatsız olduğum söylemem gereken şeyler var mesala sustukça hiç bişey yokmuş gibi oluyor onu da denedim.
Esinde gormus oldugun olumsuz tavirlar, negatif davranislar, elestirip onu suclamana yol acan hal ve hareketler aslında sende de mevcut bence..
Once kendini duzelteceksin..
Acaba adam neden karsilik vermiyor..
İlk etapta sikayetci oldugun konularda kendini düzeltmen gerektigini dusunuyor olabilir.
Haklısınız içimde çok şey birikiyor ve bazen kendimi tutamıyorum ama kendimi tuttuğum da aynı tavrı gösteriyor ben iyi yaklassam bile konuşma bi an tartışmaya dönüyor.
İstiyor ki her şey sorunsuz gitsin dümdüz, ses çıkmasın problem olmasın.
Kendine odaklan eşini umursamıyormuş gibi davran bir süre.. ama küslük gibi değil trio gibi de değil. Kendi hayatınla çok meşgul gibi. Biraz da mesafeli ol. İstediğin şekilde davranana kadar bir süre bekle. Bazen çok konuşup şikayet etmek yerine köşeye çekilip umursamaz davranmak daha çözümsel olabiliyor
uzun bi mektup yazsanız, sakince okusa? belki kaşrılıklı konuşma tartışmaya döndüğü için sonuç alamıyorsunuzdur. erkekler tartışmalardan hep kaçar zaten
Bence de kendinize dönün. Konuşmayın bir süre. Kendinize ilgi alanları arayın kursa gidin çevre keşfedin. Ona yoğunlaşmayın. Gününüzü doldurun. Ünlü bir siyasetçimiz demiş ki; Sorunları sorun etmezseniz ortada bir sorun kalmaz
Başlığı görünce ergen annesi açmıştır dedim
Yaklaşımınızi değiştirin derim
Konu ne bilmiyorum ben bir defa söylerim dinlemiyor mu kendi bilir asla ısrar etmem sonuca da o katlanır
Eşim beni dinlemiyor. Hoşuma gitmeyen beni mutsuz eden biseyler olduğunda kendiyle alakalı bunu dile getirdiğimde direkt tepki gösteriyor. Sonra ya ben konusuyorum o bana hiç karşılık vermeden öylece duruyor ya da söylediğim şeyleri saptırıp karşılık veriyor. Oturup sağlıklı bir şeklide konuşamıyoruz. Konusamadikca ben deliriyorum çıldırma noktasindayim. Sonrada hicbisey olmamış gibi hareket ediyor çıldırmamak elde değil. Ne yapmalı birakayim ne hali varsa görsün mü ben çok yıprandım artık böyle şeyler yaşayan var mı?
Çoğu erkeğin klasik taktiği bu sanki ya babam bile böyleydi yaşlandıkça değişti ama iş işten geçiyor kadının tahammülü kalmıyor bi süre sonra, biz annemle bir olup köşeye sıkıştırdığımızda da sinirlenir bu konuyu ben açmadan açmayacaksınız benim cinlerimi tepeye çıkarmayın falan derdi. Boş tehdit işte o anlık öfke ama insan huzuru kaçıyor en sonunda konuşmaktan vazgeçiyor. Bence sorunun gayet farkındalar da -affedersin- mala yatıyolar