30 yaşındayım zaten arada bir oluyordu ama son zamanlarda aşırı arttığını hissediyorum. Birileriyle konuşurken odaklanma problemi yaşıyorum, ya kafamda sonraki konuşacağım cümleyi düşünüyorum ya da başka bir konu sürekli aklımda yer ediyor düşünmeden duramıyorum . birisi konuşurken zorlanıyorum dikkat edeceğim bişey varsa doktora gitmişsek doktorun söylediği cümleyi tekrar edip onaylatıyorum ki unutmayım diye
Bir de bazen duyduğum dinlediğim halde hep kafamda şüphe oluşuyor acaba böyle mi demişti yanlış mı anladım diye.
Eşimden söylemişti zaten sormuştuk gibi cümleleri çok duymaya başladım. Eşimle aynı ortamda bulunduğumuz bir konu ile ilgili bahsederken orda sanki ben yokmuşum da yeni duyuyormuşum gibi oluyorum öyle mi dedi diye şaşırıyorum korkmaya başladım bu yaşta böyleysem ilerde nasıl olucak diye
Bir de bazen duyduğum dinlediğim halde hep kafamda şüphe oluşuyor acaba böyle mi demişti yanlış mı anladım diye.
Eşimden söylemişti zaten sormuştuk gibi cümleleri çok duymaya başladım. Eşimle aynı ortamda bulunduğumuz bir konu ile ilgili bahsederken orda sanki ben yokmuşum da yeni duyuyormuşum gibi oluyorum öyle mi dedi diye şaşırıyorum korkmaya başladım bu yaşta böyleysem ilerde nasıl olucak diye