Peki siz üzüldüğünüz için gözleri dolan bir adam?Yüzünüze bakınca gözleri dolan adamlardan uzak durmalıydınız zaten. Saf kızları bulup böyle kandırıyorlar, her seferinde de kanan biri oluyor.
bu çok problemli. çocuk sevgisi tek taraflı olabilir çünkü. insan çocuğundan hiç bir sevgi ilgi maddiyat beklemeden sever çünkü onları dünyaya biz getiririz bize muhtaçlardır büyümek gelişmek için. eşiniz bir çocuk değil tabiri caizse eşek kadar adam. siz adamı çocuk gibi severseniz o da size çocuk gibi davranır. kadınlar bir nebze büyüyor işte evlenince ama erkekler evlenince de bu yüzden çocuk kalıyor. anneden eşe geçiyor yani ikinci anneye. sorumluluğunu almayın kendisinin. madem her şeyi eleştirecek beğenmiyorsa kendi yapsın. yemeğini kendi yapsın çorabını kendi düzenlesin.Ben ilgimi sevgimi cok belli ederim surekli de cocuk gibi ilgilenir sever onemserim
Çorap eşlemek diğer her türlü ev işi gibi kadının görevi tabi, o yüzden adam haklı. Zavallı adamların eli yok çorabını eşlenemiyor, gözü yok eş olmadıklarını anlamayıp giyiniyor. Kıyamam ya, minnoşlar(!)Çorapları düzgün eşlemiyor musunuz, ben mi yanlış anladım, yani öyleyse adam bu konuda haklı yani... Bir yere giderken haber verilmesi konusunda eşinize hak verdim açıkçası, bir mesajla dahi haber verilmesi taraftarıyım, düşünsenize dışarda başınıza birşey geliyor ve eşiniz sizi evde zannediyor, dünyanın bin bir türlü hali var. Harcayın kardeşim, eşin harca diyorsa harca, giyin, ye, iç... Bir de kaç kez arıyorsunuz, eşim sık sık arasa ben de ne var derim bi saatten sonra. evet aramıyorum, arasam da nadiren ararım işim yoksa. işteyken, eşim de aramaz. Ben bu kadar takılacak şeyler göremedim açıkçası. Ya da benim ruhum yaşlı bilemedim :)
Aynen çok katılıyorum.Bende hakkı geçmesin, iki kuruş kenara atalım da yarın öbürgün çocuklarla ilgili bir sorun olur lazım olur , yardım isteyecek kimsemiz de yok diye hep kıstım .Hatta eşim en zor zamanlar da bile kendinden hiç kısmadı..Hayalim şuydu hayalim buydu diye kendine eksiklik hissetirmedi..Ben de çok kıstım,herşeyin ucuzunu aldım sırf kıyamıyorum,yazıktır diye ama sonra adım ne oldu biliyor musun? Cimri... Değmiyor vesselam... Siz de kendinizi yıpratmayın,yiyin için gezin,düşünmeyin,öyle yapan kadınlar daha kıymetli! Örneğini çok gördüm.
O adam olamamış kişi görmüyor mu farklı çorap giydiğini!Çorapları düzgün eşlemiyor musunuz, ben mi yanlış anladım, yani öyleyse adam bu konuda haklı yani... Bir yere giderken haber verilmesi konusunda eşinize hak verdim açıkçası, bir mesajla dahi haber verilmesi taraftarıyım, düşünsenize dışarda başınıza birşey geliyor ve eşiniz sizi evde zannediyor, dünyanın bin bir türlü hali var. Harcayın kardeşim, eşin harca diyorsa harca, giyin, ye, iç... Bir de kaç kez arıyorsunuz, eşim sık sık arasa ben de ne var derim bi saatten sonra. evet aramıyorum, arasam da nadiren ararım işim yoksa. işteyken, eşim de aramaz. Ben bu kadar takılacak şeyler göremedim açıkçası. Ya da benim ruhum yaşlı bilemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?