• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dipe çöktüm

Gizem nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
739
260
33
27
Merhaba kızlar bu sene tam anlamıyla dibi gördüm. Bipolar teşhisi koyuldu. Daha bir sürü sey. Bu hastalık beni mahvetti. Her şeyi saldım çayıra mevlam kayıra. İşte ilaç tedavisi alıyorum. Psikologum bana acını yaşamamışsın hep içine atmışsın dedi. Su an ysg yi boşver. Senin önce rahatlaman lazım dedi. Önceleri çalışamıyor çok stres yapıyordum. Simdi ise umrumda değil. Netler iyice düşmüş hele bugün deneme sonuucmu görünce ilk denemeden bile git gide daha düşük alıyorum. Ben napicam bilmiyorum. Bugün birde moralim bozuktu. Benle aynı hastalıktan biri ile konuştum çocuk bana alış bunlara dedi kan beynime sıçradı sana iyi günler o zaman dedim. Hic bir şey yapamıyorum. Okula gidemiyorum. Spor film izlemek kitap okumak olmuyor. Ben bu aci ile nereye kadar yaşayacağım. Bir şeyler yapmaya zorluyorum olmuyor. Kendimi zorlamaktan çok sıkıldım

Yapabildigin kadar yap, yapamadigin da kalsin. Dunyanin sonu degil sonucta. Hicbirimiz harika ya da cok saglikli degiliz. Ne fiziksel ne de psikolojik olarak. Her gun temiz hava almak icin biraz disariya cik. Hem faydali hormonlar salgilarsin hem de gunes isigi cok iyi geliyor. Bununla ilgili arastirmalar var da ayrintiya girmeyeyim simdi.

Geçmiş olsun. İlaçlarını aldığın sürece sorun yaşamazsın. Sakın cahiller gibi ilaçlarını aksatma, var böyle insanlar. Yok kilo yaptı yok bilmem ne diye almıyorlar kafalarına göre. Bu tip hastalıkların yolu ilaç aksatmamaktan geçiyor.

Seni yoracak, üzecek, karamsarlık verecek kişilerle görüşme. İnsansın sen ya bi beynin var ne demek alış bunlara. Millet kanser yeniyor moralle, elbette hayata tutunacaksın.

Son günlerde birçok kişiye bibolar teşhisi konuyor ben buara çok duyuyorum seçilmiş algı mı? ilginç:KK64:

Geçmiş olsun

Son günlerde birçok kişiye bibolar teşhisi konuyor ben buara çok duyuyorum seçilmiş algı mı? ilginç:KK64:

Geçmiş olsun
Aynen öyle dönem dönem bir hastalık furyası oluyor. Bir dönem bir çok kişide kulak kristali sorunu vardı.
Bir dönem tükenmişlik sendromu, depresyon .
Son zamanlarda bipolar bozukluk. Algı da seçicilik olsa gerek diye düşünüyorum.
Bu arada geçmiş olsun. Konuyu anlayamadığım için tavsiye veremeyeceğim. Azıcık anlaşılır dil lütfen.

Aynen öyle dönem dönem bir hastalık furyası oluyor. Bir dönem bir çok kişide kulak kristali sorunu vardı.
Bu arada geçmiş olsun. Konuyu anlayamadığım için tavsiye veremeyeceğim. Azıcık anlaşılır dil lütfen.
Hastalıklarında popüler olduğu dönemlerde var diyorsun olabilir

Gayet anlaşılır bir dil kullanılmış. Bipolar bozukluk yeni bir şey değil. Çook uzun yıllardır insanlar bunlarla mücadele ediyor. İş eş çocuk okul her konuda sorun yaşıyorlar. Tek fark insanlar artık daha bilinçli psikolojilerine daha düşkün. Yani babamız dedemiz bipolardı belki , kimse gidip teşhisini almıyormuş. Eskiden langır lungur yaşıyormuş insanlar. Artık her şey psikoloji.

Ayrıca bu grip gibi, kuş gribi, domuz gribi gibi bir furya değil. İnsanın hayatına sızan ve içten içe mahveden geçmeyen bir hastalık. Bunları konu sahibi karamsarlığa kapılmasın diye yazmıyoruz. Biraz daha duyarlı yorumlar yapmak lazım.

Yapabildigin kadar yap, yapamadigin da kalsin. Dunyanin sonu degil sonucta. Hicbirimiz harika ya da cok saglikli degiliz. Ne fiziksel ne de psikolojik olarak. Her gun temiz hava almak icin biraz disariya cik. Hem faydali hormonlar salgilarsin hem de gunes isigi cok iyi geliyor. Bununla ilgili arastirmalar var da ayrintiya girmeyeyim simdi.
Her gün dışarıdayım zaten evde duramıyorum ama sürekli dışarısı nereye kadar.

Gayet anlaşılır bir dil kullanılmış. Bipolar bozukluk yeni bir şey değil. Çook uzun yıllardır insanlar bunlarla mücadele ediyor. İş eş çocuk okul her konuda sorun yaşıyorlar. Tek fark insanlar artık daha bilinçli psikolojilerine daha düşkün. Yani babamız dedemiz bipolardı belki , kimse gidip teşhisini almıyormuş. Eskiden langır lungur yaşıyormuş insanlar. Artık her şey psikoloji.

Ayrıca bu grip gibi, kuş gribi, domuz gribi gibi bir furya değil. İnsanın hayatına sızan ve içten içe mahveden geçmeyen bir hastalık. Bunları konu sahibi karamsarlığa kapılmasın diye yazmıyoruz. Biraz daha duyarlı yorumlar yapmak lazım.
çok teşekkür ederim size maalesef keske popüler olsa çok sorunlu bir aile yapısına sahiptim ve babam intihar etti geçmişimde baya agir şeyler var çocukluk dönemim koskoca bir aci bunca zaman idare ettim yansıtmamaya çalıştım ama simdi yapamıyorum

Tedavini sakın aksatma,umarım en kısa zamanda toparlanırsın..

Bende parçalanmış bir ailedenim, seni anlıyorum arkadaşların filan varsa en azından kafa dağıtırsın..bende oda yok

Hastalığın iki dönemi oluyor diye biliyorum sanırım şimdi depresif dönemdesin. Tedavi ile umarım en kısa sürede toparlarsın. Tedavisi olmayan birşey değil. Bence aynı hastalıktan muzdarip olanlarla konuş nasıl hayata adapte olmuşlar iyi hikayeler duyarsan motive olabilirsin. Kendini bırakma. Allah acil şifalar versin.

Hastalığın iki dönemi oluyor diye biliyorum sanırım şimdi depresif dönemdesin. Tedavi ile umarım en kısa sürede toparlarsın. Tedavisi olmayan birşey değil. Bence aynı hastalıktan muzdarip olanlarla konuş nasıl hayata adapte olmuşlar iyi hikayeler duyarsan motive olabilirsin. Kendini bırakma. Allah acil şifalar versin.
evet öyle oluyor. Benim okuduklarım tamamen tedavisi olan yok diyorlar..kaç kere okulu bırakma noktasına geldim. Maalesef bu hastalıktan bırakan eden çok varmış. Bilmiyorum napabilirim ilaçlarımı düzenli kullanmak dışında elimden bir şey gelmiyor

evet öyle oluyor. Benim okuduklarım tamamen tedavisi olan yok diyorlar..kaç kere okulu bırakma noktasına geldim. Maalesef bu hastalıktan bırakan eden çok varmış. Bilmiyorum napabilirim ilaçlarımı düzenli kullanmak dışında elimden bir şey gelmiyor
İlacını kullan. Kalp hastası şeker hastası nasıl düzenli ilaç alıyorsa bu da senin rahatsızlığın. Önce bunu bir kabullen. Yaşamak daha kolay olur. Dibe çökme daha çok gençsin. Başarabilirsin istersen.

İlacını kullan. Kalp hastası şeker hastası nasıl düzenli ilaç alıyorsa bu da senin rahatsızlığın. Önce bunu bir kabullen. Yaşamak daha kolay olur. Dibe çökme daha çok gençsin. Başarabilirsin istersen.

Herkes bunu diyor ama bazıları 18 yaşında olur 80 ninde gömülür benimkide o hesap kabullenicemde sanki ben hicbir şey yapmıyormuşum daha önceki psikologum sen hicbir şey yapmıyorsun demişti yapamıyorum. Daha önceki kotu günlerimi hep tek atlattım ve artık atlatamıyorum

Back
X