- Konu Sahibi watershine
-
Canım istediğinde ya da sıkkın olup kafa dağıtmak istediğimde kalkar temizlik yaparım... Seviyorum temizliği düzeni... Her haftada dip köşe temizlik yapmaya çalışırım... Ama çekmece içleri,dolap düzeni vs gibi işler için genel temizliğ beklemem gözüme battıkça toparlarım
ya bana kalsa ben de yapıcam canım ama çalısıyorum aksam eve gıttığmde çok halım olmuyor düzenlı sıl süpür yapıyorum. ama bana kalsa her hafta kaldırıcam herseyı. esım annem felan çok abartıyosun calısıyon kım pısletıyo bukadar dıye kızıyolar artk bana. ayda bır dıpkose yeterlı mı?
canım ben de çalışıyorum üstelik çocuğum da var. yanımda yakınımda yardımcı olabilecek kimse de yok. detaylı temizlik ayı da geçiyor. ilk başlarda sıkıntı yapıyordum ve kendimi çok yoruyordum ama baktım olmayacak biraz daha gevşedim. ne yapayım. zaten iş yükü çocuk yükü gerilip kalıyorum bir de çok sık temizlikle iyice harap olamam.
Evliyim,çalıştığım için temizliği pazar gününe bırakıyorum.Cumartesi akşamdan başlarsam daha iyi oluyor.Koltukları,her süpürge yaptığımda süpürürüm.Vitrinim olmadığı için bu konuda çok rahatım.Camlarıda gerekiyorsa eğer silerim,her hafta silemiyorum iki hafta da bir silince tertemiz duruyor.Dolap içlerini,bazayı da dağıldığında toplarım.Diğer kalan işleri her hafta yapınca temizliğin yeterli olduğunu düşünüyorum.
abartıyorsun bence. kendini evin, eşyanın kölesi yapma lütfen.
hazır çocuk yokken eşinle, arkadaşlarınla ve hobilerinle zaman geçir.
havalar güzel, yürüyüş yapın, dondurma yemeye gidin.
arkadaşlarla kahve için. çocuk olmadığı için evin kirlenmiyordur.
en zor şey temiz evi temizlemektir.
canına yazık, yorma kendini. gençlik bir daha gelmiyor. temizlikle gençliğini gücünü harcama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?