- 30 Eylül 2014
- 416
- 58
- 38
- 34
- Konu Sahibi vallahoyle
-
siz hiç benim gibi bunalim yasamafiniz mi bir donem aslinda ben evde kalmaktan korkmuyorum ama çevremdekiler bu kizi kimse istemedi diycekayyy ne guzel ben öylesine taktimki kafayi sevgili olayina ve taktigimdan beri kimse olmadi
aslinda kendim için istemiyorum sevgiliyi.cevredekiler soruyor okulda sevgili bulamazsan bi de dis hekimi olcaksin ki kariyerinde yuksek o yuzden evde kalirsin sdiyolar.hep iyiler kapildi ve hastanede calistigin doktorlar hep evli olcak diyolar
inanin bana ben üc senedir her gün bu konuyu dusunuyorum ve o kadar mutsuz bi insan oldum ki aileme karsi çok agresifim ve bos zamnlarda kendimi gelistirmek yerine faceten bizim okuldaki erkeklerle konusmak icib bahaneler urettimevlenecegin kisi illa doktor mu olmali? muhendis, ogretmen, mimar, avukat, ressam, tiyatrocu kurtarmiyor mu?
siz hiç benim gibi bunalim yasamafiniz mi bir donem aslinda ben evde kalmaktan korkmuyorum ama çevremdekiler bu kizi kimse istemedi diycek
hahaha :) arkadasim sana bunlari diyenler kim ya? nasil bir cevren var senin? kariyeri yuksek olanlar neden kismet bulamasinki hem? cevrene de bu istegini ve umutsuzlugunu yansitirsan tabii boyle yorumlar alirsin. bir daha bu tarz yorumlara " bagimsiz olmayi seviyorum, bir iliskim olmasini istemiyorum" diye tepki verirsen kimse bir daha bi laf edemez
canim iste hiç bi erkek beni istemeyecekmi kaygisi var bende.hani itiyormuyum erkekleri.bi görsen beni faceten bi erkege yaklasmaya calisirim ders bahanesiyle kimse de yaklasmaz bna ve sonuç olumsuz olunca aileme agrediflesirim .yani mutlulugumu messja bsglarimsenin yasadigin ne ki benim yasadiklarimin yaninda :)) kotu tecrubedense hic yasamamak daha iyi. bir de soyle dusun; bir erkek arkadasin var, hayallerin var, umutlarin var, hayatinin merkezine koymussun, herseyini ona gore ayarlamissin. sonradan hepsinin sahte oldugunu ogreniyorsun. ve bu pek cok insanin basina geliyor maalesef. boyle kotu tecrubelerdense birak derdin sevgilin olmamasi olsun.
hatta kuzenime bna teklif eden biri var diye yalansoyledim çunku kimse teklif etmiyo diyince sasiriyorlarsenin yasadigin ne ki benim yasadiklarimin yaninda :)) kotu tecrubedense hic yasamamak daha iyi. bir de soyle dusun; bir erkek arkadasin var, hayallerin var, umutlarin var, hayatinin merkezine koymussun, herseyini ona gore ayarlamissin. sonradan hepsinin sahte oldugunu ogreniyorsun. ve bu pek cok insanin basina geliyor maalesef. boyle kotu tecrubelerdense birak derdin sevgilin olmamasi olsun.
kizlar ya sevgilim olmasini istedikce olmuyor
tamamm yorumlarin için cok tesekkur ederim ama piskolojim iyi degil o yüzden üsteledim iyi gecelervallahoyle, itiraf edeyim sinir oldum sana. burada insanlar seninle iletisime gecip az da olsa sana fayda saglamaya calisiyor. sen bizleri ignore edip en basa donuyorsun. bu senin konuna son yorumum.
kizlar ya sevgilim olmasini istedikce olmuyor
canim yemin ederim kızım ben konu niye sahte olsun ki sonuçta böyle bi dert çok mu komik kiBunu ilk defa yazıyorum KONU SAHTE VE KONU SAHİBİ ERKEK bence !!!
çocuk yazmis kitaplarii halama birakcak çunku halamgilin komşusu çocuk ben birakirim dedi öyle yani bi daha da beklentiye girmiycem hep fos cikiyo artik ders calisiyorumkızlar öyle kötüyümki hiç bir işim rast gitmiyor çoğu arkadaşliğim bi sekilde bitiyor.bugun üst sıniftaki bi çocukla konusmustuk bana bi kitap verecekti.faceten hem bayramini kutladim hem de kitabi ne zamn verebilirsin diye yazdim ama gördüğü halde yazmadi.şu üç dört yildir öyle kötüki durumum sanki çevremdeki tüm insanlar benden kaçiyor okuldaki kisilerle bile konuşmaya çalisiyorum bazen ama benim çabamla kaliyor.sanki kimse benimle konuşmak istemiyor.inanin şaşiriyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?