dipteyim en dipte

ayyy ne guzel ben öylesine taktimki kafayi sevgili olayina ve taktigimdan beri kimse olmadi
siz hiç benim gibi bunalim yasamafiniz mi bir donem aslinda ben evde kalmaktan korkmuyorum ama çevremdekiler bu kizi kimse istemedi diycek

aslinda kendim için istemiyorum sevgiliyi.cevredekiler soruyor okulda sevgili bulamazsan bi de dis hekimi olcaksin ki kariyerinde yuksek o yuzden evde kalirsin sdiyolar.hep iyiler kapildi ve hastanede calistigin doktorlar hep evli olcak diyolar

Ne munasebet ya, bu insanlar hastanenin ask hayati istatistigini mi tutmus? Tanidigim bir estetik cerrah arkadas var, cok yakisikli,butun kadinlar pesinde , 30 yasinda , evlenmek istiyor ama aradigini bulamadigi icin bekar. Bu isler kader kismet, sen eglenmeye, guzel arkadaslar edinmeye bak, hayatini yasa, vakti gelince oluyor zaten.

evlenecegin kisi illa doktor mu olmali? muhendis, ogretmen, mimar, avukat, ressam, tiyatrocu kurtarmiyor mu?
inanin bana ben üc senedir her gün bu konuyu dusunuyorum ve o kadar mutsuz bi insan oldum ki aileme karsi çok agresifim ve bos zamnlarda kendimi gelistirmek yerine faceten bizim okuldaki erkeklerle konusmak icib bahaneler urettim

o kadar saçma seyler ysptimki boşuna erkeklerin poposunu havaya kaldirdim oysa sevgilim olsun diye hirs ysptim yani sevgiyle alakadi yoktu

siz hiç benim gibi bunalim yasamafiniz mi bir donem aslinda ben evde kalmaktan korkmuyorum ama çevremdekiler bu kizi kimse istemedi diycek

senin yasadigin ne ki benim yasadiklarimin yaninda :)) kotu tecrubedense hic yasamamak daha iyi. bir de soyle dusun; bir erkek arkadasin var, hayallerin var, umutlarin var, hayatinin merkezine koymussun, herseyini ona gore ayarlamissin. sonradan hepsinin sahte oldugunu ogreniyorsun. ve bu pek cok insanin basina geliyor maalesef. boyle kotu tecrubelerdense birak derdin sevgilin olmamasi olsun.

canim iste hiç bi erkek beni istemeyecekmi kaygisi var bende.hani itiyormuyum erkekleri.bi görsen beni faceten bi erkege yaklasmaya calisirim ders bahanesiyle kimse de yaklasmaz bna ve sonuç olumsuz olunca aileme agrediflesirim .yani mutlulugumu messja bsglarim

hatta kuzenime bna teklif eden biri var diye yalansoyledim çunku kimse teklif etmiyo diyince sasiriyorlar

sinava bile çalisamadim bugun bunari dusunmekten bir de kuzenim peşinde olan erkekleri anlatinca hepten moralim gitti

vallahoyle, itiraf edeyim sinir oldum sana. burada insanlar seninle iletisime gecip az da olsa sana fayda saglamaya calisiyor. sen bizleri ignore edip en basa donuyorsun. bu senin konuna son yorumum.
tamamm yorumlarin için cok tesekkur ederim ama piskolojim iyi degil o yüzden üsteledim iyi geceler

artik bu sevgili takintisindan vazgeçiyorum ya olmazsa olmasin napiyim ysni sürekli erkeklerden bisey beklemekten yoruldum

öyle bi hale gelcemki artik kimseyi takmiycam daha dişa dönuk olcam millet bna kafayi taksin ben niye böyle onlari dusunuyummki

evett çocuk kitap istegimi gormys ama yazmamis ki artik zorlamiycam ne halti varsa yesin yoruldum düsun dusun hoscakslib kizlar ders caliscsm aryik

çocuk yazmis kitaplarii halama birakcak çunku halamgilin komşusu çocuk ben birakirim dedi öyle yani bi daha da beklentiye girmiycem hep fos cikiyo artik ders calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…