- 30 Eylül 2014
- 416
- 58
- 38
- 34
- Konu Sahibi vallahoyle
-
ya tamam haklisiniz ama kuzenime ilgi gosteren onlarca erkek var sirilsiklam asiklar bana hava da atiyor moralim bozuluyor o çok guzel bi kizSenin degerini o cocugun sana cevap yazip yazmamasi mi belirliyor? Kendini degersizlestiren sensin. Ailene sor bakayim bunu ne cavap verecekler.
Yalnizliklik kotu bisey degil. su an kafa dengi bir arkadasim yok diye uzulme. tadini cikar hatta. ne biliyim, ac guzel bi film izle, kitap oku, resim yap, dogaya cik bir yuruyus yap, sokak hayvanlarini besle, yeni yemek tarifleri dene, alisveris yap.
Canim simdi yarin butun isini gucunu birakiyorsun. Bir kuafore gidiyorsun. Hatta su an kk yi kapat ve hemen begendigin unlulerin ve yuz simasi sana benzeyen unlulerin fotolarini incele. Bir sac modeli/rengi sec. Kuaforun de fikrini alarak saclarinda bir degisiklik yap. Tepeden tirnaga bir bakim yaptir. butcen buna musait degilse bunlari kendin de yapabilirsin. cildine bakim yap, tirnaklarinla ilgilen maske yap. once kendini sev, birak erkekleri. senin derdin erkek falan degil. sen kendini sevmiyorsun bence.ya tamam haklisiniz ama kuzenime ilgi gosteren onlarca erkek var sirilsiklam asiklar bana hava da atiyor moralim bozuluyor o çok guzel bi kiz
ama benim beni seven bi erkege ihtiyacim varKuzucum, yalniz kalmak istemiyorsan arkadas edinsen. Kafa dengi insan bulmak zor ama sen universitedesin, mesela okul kluplerine ya da spor takimlarina gitsen ? Tenis/dans kursu var mi mesela ?
Ma niye vurisan?
Kendini begenmis pis maymunun tekidir o halde.
ama benim beni seven bi erkege ihtiyacim var
canim sinavim var ve bugun netteki son günüm bi hafta sonra sinav var ve gece gunduz caliscam.yani sinavdan sonra kuofor isini hallederim aslinda guzel bi kizim sadece kilom fazla biraz.ve yirmidort yasindayimCanim simdi yarin butun isini gucunu birakiyorsun. Bir kuafore gidiyorsun. Hatta su an kk yi kapat ve hemen begendigin unlulerin ve yuz simasi sana benzeyen unlulerin fotolarini incele. Bir sac modeli/rengi sec. Kuaforun de fikrini alarak saclarinda bir degisiklik yap. Tepeden tirnaga bir bakim yaptir. butcen buna musait degilse bunlari kendin de yapabilirsin. cildine bakim yap, tirnaklarinla ilgilen maske yap. once kendini sev, birak erkekleri. senin derdin erkek falan degil. sen kendini sevmiyorsun bence.
yasini ogrenebilir miyim? dis hekimligi okuyordun sanirim?
derslerden vakit olmuyoki eve kapanip calisiyorunHepimizin var ama, arkadasa da ihtiyacin var. Sevgilinin ne haltlar yediginin dedikodusunu yapmak icin mesela :) Sevgili yapma demedik ki, arkadas da yap sevgili de. Hem ortamlara girersen, daha cok erkekle tanisirsin kapi$
canim sinavim var ve bugun netteki son günüm bi hafta sonra sinav var ve gece gunduz caliscam.yani sinavdan sonra kuofor isini hallederim aslinda guzel bi kizim sadece kilom fazla biraz.ve yirmidort yasindayim
aslinda kendim için istemiyorum sevgiliyi.cevredekiler soruyor okulda sevgili bulamazsan bi de dis hekimi olcaksin ki kariyerinde yuksek o yuzden evde kalirsin sdiyolar.hep iyiler kapildi ve hastanede calistigin doktorlar hep evli olcak diyolarbiraz daha saglikli beslen ve spor yap kilon falan kalmaz. spor salonuna gidecek vaktin yoksa eve bir stepper al, hem uygun fiyatli hem de hemen butun vucudunu calistirma imkanin olur.
cok gencssin daha. erkek arkadasin da zamani gelince olur. neden bu kadar acil bir ihtiyacmis gibi davraniyorsunki
aslinda kendim için istemiyorum sevgiliyi.cevredekiler soruyor okulda sevgili bulamazsan bi de dis hekimi olcaksin ki kariyerinde yuksek o yuzden evde kalirsin sdiyolar.hep iyiler kapildi ve hastanede calistigin doktorlar hep evli olcak diyolar
canim bi de ben sevgilim olmasini çok istedigimden beri yani bu olaya kafami taktigimdan beri tüm erkekler kaçiyi sanki benden ortaokulda falan hiç istemezdim herkes peşimdeydi liseye geçince istemeye basladim ve hep bu olaya taktim kafayi bir erkek bile donup bakmiyorHepimizin var ama, arkadasa da ihtiyacin var. Sevgilinin ne haltlar yediginin dedikodusunu yapmak icin mesela :) Sevgili yapma demedik ki, arkadas da yap sevgili de. Hem ortamlara girersen, daha cok erkekle tanisirsin kapi$
okulda bulamazsan bulunmaz bi daha dediler çunku doktor olcam nihayetinde ve talip sinirli olcakmis ve iyi doktorlar hep evli olcakmishahaha :) arkadasim sana bunlari diyenler kim ya? nasil bir cevren var senin? kariyeri yuksek olanlar neden kismet bulamasinki hem? cevrene de bu istegini ve umutsuzlugunu yansitirsan tabii boyle yorumlar alirsin. bir daha bu tarz yorumlara " bagimsiz olmayi seviyorum, bir iliskim olmasini istemiyorum" diye tepki verirsen kimse bir daha bi laf edemez
inan bu olayi kafaya taktigimdan beri o kadar çok hata yaptimki gittim bizim okuldan bi çocuk vardifaceten konusmaya calistim duygularimi soyledim falan ama çok bisey de hissetmiyodim sadece artik mutlu bi iliskim olsun.gelecekte yalniz kalmayim dedimokulda bulamazsan bulunmaz bi daha dediler çunku doktor olcam nihayetinde ve talip sinirli olcakmis ve iyi doktorlar hep evli olcakmis
ama nerden taniscamki onlarlA hastane ortamindayiz ve bi doktoru doktor anlar diyorlarevlenecegin kisi illa doktor mu olmali? muhendis, ogretmen, mimar, avukat, ressam, tiyatrocu kurtarmiyor mu?
canim benim yaa.. daha 24 yasindasin, ne kadar yersiz bu korkularin. ben esimle 26 yasimda tanistim 27 de nisanlandim bir kac ay once (28 im su an) evlendim. ustelik Amerikada industrial eng. de doktora yapiyorum. ne diye umutsuzsun anlamadim.inan bu olayi kafaya taktigimdan beri o kadar çok hata yaptimki gittim bizim okuldan bi çocuk vardifaceten konusmaya calistim duygularimi soyledim falan ama çok bisey de hissetmiyodim sadece artik mutlu bi iliskim olsun.gelecekte yalniz kalmayim dedim
canım o doktorun,doktorla ya da hemşireyle ortamı olur olayı daha çok sürekli nöbette olan hastane hayatı gibi olmuş cerrahlar için geçerli bence.Sen diş hekimi olacaksın,mesai saatlerin o kadar fazla olmayacak ki.ama nerden taniscamki onlarlA hastane ortamindayiz ve bi doktoru doktor anlar diyorlar
ayyy ne guzel ben öylesine taktimki kafayi sevgili olayina ve taktigimdan beri kimse olmadicanim benim yaa.. daha 24 yasindasin, ne kadar yersiz bu korkularin. ben esimle 26 yasimda tanistim 27 de nisanlandim bir kac ay once (28 im su an) evlendim. ustelik Amerikada industrial eng. de doktora yapiyorum. ne diye umutsuzsun anlamadim.
derslerden vakit olmuyoki eve kapanip calisiyorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?