dipteyim en dipte

canım kusura bakma da yalnızlıktan bunaldıysan biraz kendini değiştirmen gerek. aşırı alıngan bir tipsin. çocuk cevap vermiş, bu sefer de smiley yok diye kuruntu yapmışsın. kimse bu kadar zihnen gergin bir insanın yanında rahat hissetmez, az biraz rahatla gözünü seveyim ya

ama çok uzun sürelerle yaxiyor

Ama sekerim cocuk seni tanimiyor ki dogru duzgun, niye ilgi duysun? Rahat ol biraz, kitabi almaya gittiginde rahat ol, gulumse, iki cift laf et, belki muhabbettiniz ilerlerse o zaman sana ilgi duymaya baslar.
bilmiyorumki çocuk da çok utangaç biri

Vallahaoyle, nolur biraz sakin olur musun? Yazmiyorsa yazmiyor. Allah baska dert vermesin.

Kimsenin seni sevmedigini ve istemedigini dusunuyorsan sen de onlara muhtacmis gibi davranma o zaman. Bağımsız ol ama iyi bir arkadaş edinmeye çalış. Sadece bir tane olsa bile yeter çünkü yalnızlık Allah a mahsus. Ayrıca cevrene insanlara iyilik yap, dilini guzellestir ki evrenden karsilik bulasin. Sen iyi olmazsan kimseye olumlu elektrik veremezsin.

Ayrica önce ozguvenin olsun sonra karşı cinsle bir yakinlik kurmaya bak ki karsindaki seni ezmesib

ya ama olumlu elektrik veremiyorum çünkü sürekli erkeklerden bi adim bekliyorum bana

yazsin ya ben bu kadar mi onemsizim
Senin degerini o cocugun sana cevap yazip yazmamasi mi belirliyor? Kendini degersizlestiren sensin. Ailene sor bakayim bunu ne cavap verecekler.

Yalnizliklik kotu bisey degil. su an kafa dengi bir arkadasim yok diye uzulme. tadini cikar hatta. ne biliyim, ac guzel bi film izle, kitap oku, resim yap, dogaya cik bir yuruyus yap, sokak hayvanlarini besle, yeni yemek tarifleri dene, alisveris yap.

ya ama olumlu elektrik veremiyorum çünkü sürekli erkeklerden bi adim bekliyorum bana
Arkadaşim senin psikolijin iyi değil benden demesi. Insanlar bunun farkındadır o yüzden uzaklasiyorlardir senden. Ayrıca erkekle kafayi mi bozdun yahuu . Bırak senden hoslanan senin peşinden koşsun sen niye sürekli bir beklenti icindesin.

Maneviyatina yonel biraz, bir erkek arkadaşın olsa da şu psikolojideyken ne karsindakini mutlu edebilirsin ne de kendini.

Silkelen, kendine gel, bir daha da böyle olumsuz konular açma.

önceki konularınız da biliyorum.
neden bu kadar zorluyorsunuz insanları
biraz akışına bırakın şu hayatınızı.
böyle kurguyla beklentiyle olmaz bu işler
zamana bırakmayı ne zaman öğreneceksiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…