Direksiyon Sınavı

Arabaya bindigimde kalbim yerinden çıkacak gibiydi sesli dua etmişim yanımdaki görevli allah razı olsun sakin ol ablacım hiç heycanlanma dedi konuştu biraz iyi geldi ama derin derin nefes alın heycana iyi geliyor biraz gitim heycanım geçti rahatladım çok güzel geçti sınavım başarılar dilerim size geçen ay aldım ehliyeti♥️♥️

Arabaya bindigimde kalbim yerinden çıkacak gibiydi sesli dua etmişim yanımdaki görevli allah razı olsun sakin ol ablacım hiç heycanlanma dedi konuştu biraz iyi geldi ama derin derin nefes alın heycana iyi geliyor biraz gitim heycanım geçti rahatladım çok güzel geçti sınavım başarılar dilerim size geçen ay aldım ehliyeti♥♥
Teşekkür ederim tebrik ederim hayırlı olsun size dee 😍😍

bende şubatta teorik sınava gireceğim.teorik sınavlarda kitabamı çalışayım geçmiş yıllardaçıkan sorularımı çözeyim yakın tarihte girenler bilgi verirse sevinirim

bende şubatta teorik sınava gireceğim.teorik sınavlarda kitabamı çalışayım geçmiş yıllardaçıkan sorularımı çözeyim yakın tarihte girenler bilgi verirse sevinirim

Bıraz derste calıstım eskı soruları cozmektede yarar var bence 2019 Eylül'de gırdım sınava ilk yardım agırlıklı sorular vardı

Bıraz derste calıstım eskı soruları cozmektede yarar var bence 2019 Eylül'de gırdım sınava ilk yardım agırlıklı sorular vardı
anlamadım kimisi soru çözmen yeterli eski sorular aynı diyor.herkes farklı diyor.bende şubat sonu sınava nasip olursa gireceğim ,umarım kalmam çok heyecanlıyım bir anda almaya karar verdim bir anda karar verip yazıldım,umarım yanlış bir karar almamışımdır.bu arada cevap verdiğin için çok teşekkür ederim🥰

Korkma ben korktum dosya yaktım şimdi yeniden gidiyorum yapma bunu

anlamadım kimisi soru çözmen yeterli eski sorular aynı diyor.herkes farklı diyor.bende şubat sonu sınava nasip olursa gireceğim ,umarım kalmam çok heyecanlıyım bir anda almaya karar verdim bir anda karar verip yazıldım,umarım yanlış bir karar almamışımdır.bu arada cevap verdiğin için çok teşekkür ederim🥰

Rica ederim 😘 inanın ınsanların agzına bakmayın ogrenecekleriniz trafıkte cok yardımcı olacak size beynınıze bu bılgıler bıyerde kalıcak ne zararı var biraz dedim ama calıstım yani video da ızledim bu geçiş hakları konusunda riske girmeyin 66 dan kalan var yani calısın guzel guzel test cozun tek seferde gecın genelde zor sorular gelmez.
İyi yapmıssınız yazılmakla gıt gıde pahalı oluyor keske daha once alsaymısım dedim basarılar dilerim gecersiniz ınsallah 👏

Rica ederim 😘 inanın ınsanların agzına bakmayın ogrenecekleriniz trafıkte cok yardımcı olacak size beynınıze bu bılgıler bıyerde kalıcak ne zararı var riske girmeyin 66 dan kalan var yani calısın guzel guzel test cozun tek seferde gecın genelde zor sorular gelmez.
İyi yapmıssınız yazılmakla gıt gıde pahalı oluyor keske daha once alsaymısım dedim basarılar dilerim gecersiniz ınsallah 👏
çok teşekkürederim verdiğiniz moral için ikinci çocuğum olacak diye almaya karar verdim,çünkü insanlara bağımlı kalmayı sevmiyorum ,çocuklarım rahat etsin istiyorum okula gidiyoruz kızım 7de kalkıyorçok soğuk üzülüyorum,inşallah alırım banada nasip olur hayırlısıysa🙂🥰

Rica ederim 😘 inanın ınsanların agzına bakmayın ogrenecekleriniz trafıkte cok yardımcı olacak size beynınıze bu bılgıler bıyerde kalıcak ne zararı var biraz dedim ama calıstım yani video da ızledim bu geçiş hakları konusunda riske girmeyin 66 dan kalan var yani calısın guzel guzel test cozun tek seferde gecın genelde zor sorular gelmez.
direksiyondan kaç kerede geçtiniz acaba🙂

Sakinlik,aynalar,kemer,sinyal,debriyaj,motor sesi diyorum ... :) başarılar

Ben hep sınav anında sanki ehliyetim varmışta Komisyonu gezmeye götürüyormus gibi düşündüm :)
Reflekslerimi açık tutmak için çalıştım muhabbet ettim bir yandan gerisi geldi çalışmayla ve azimle inşallah sizde rahat olmaya çalışın :)

direksiyondan kaç kerede geçtiniz acaba🙂

Ben sözel sınav da tek de direksiyonda ise 3. De geçtim malesef çunku yapı olarak heyecanlı bırıyim
hocalar senden guzel suren yok ama kötuler gecıyo sen kalıyorsun ona sasıyorum dıyolardı haha hep bir talihsizlik oldu bıde sınav stresini atamıyordum ustumden. Neden anlatıyorum yasayan olursa diye sakin olmak cok cok onemlı. Olsun cok daha iyi bi sürücü olmamı sagladı bu durum. Kalanlar uzulmesın. 👏

Ben sözel sınav da tek de direksiyonda ise 3. De geçtim malesef çunku yapı olarak heyecanlı bırıyim
hocalar senden guzel suren yok ama kötuler gecıyo sen kalıyorsun ona sasıyorum dıyolardı haha hep bir talihsizlik oldu bıde sınav stresini atamıyordum ustumden. Neden anlatıyorum yasayan olursa diye sakin olmak cok cok onemlı. Olsun cok daha iyi bi sürücü olmamı sagladı bu durum. Kalanlar uzulmesın. 👏
😘😘😘

Bu haftasonu direksiyon sınavım var . Heyecanlı ve stresliyim biraz. Panik yaptığım zaman arkası geliyor. Öneri ve fikirlerinizi alabilirimm.😊
merhaba, ben de geçtiğimiz pazar günü girdim direksiyon sınavına çok şükür geçtim ☺️ Ben de senin gibi çok panik ve heyecanlıydım bunu bildiğim için bütün derslere eksiksiz gittim zaten akan trafikte eğitim veriyorlar . Dersin sonlarına doğru rahatladım ve heyecanımın azaldığını farkettim. Ve sana bir şey diyeyim mi en güzel sürüşümü Sınavda yaptım inşallah senin de öyle olacaktır 🥰 ilk arabaya binince kemerini takmayı unutma ,koltuğunu ayarla aynalara bak . Ben arabayı çalıştırmadan bana arabanın içindekileri sordular arabaya binmeden de kaputu ve bagajı açtırdılar . Sinyalleri unutma hatta içinden sinyal sinyal diye sürekli tekrarla Çünkü en hassas oldukları nokta sinyal ☺️ Ben parkları yapınca rahatlamıştım sonrasını yaparım dedim ve öyle de oldu . Panik yapma , sakin ol zaten arkanda sana ders veren hocan oturacak ondan güç alırsın . Başarılar diliyorum , dilerim çok çok kolay ve keyifli geçer senin için 🥰

Merhaba , ben 1 ay evvel girdim teorik sınava. Kitaptan da çalıştım ara ara fakat çoğunluk telefonuma indirildiğim uygulamalardaki çıkmış soruları çözdüm . Çok faydası oldu ve neredeyse yarısından fazlası çözdüğüm sorulardan çıktı. Kitaba göz at , oradaki soruları çöz ama çıkmış soruların üzerine daha çok dur derim. Başarılar diliyorum ☺️

Merhaba , ben 1 ay evvel girdim teorik sınava. Kitaptan da çalıştım ara ara fakat çoğunluk telefonuma indirildiğim uygulamalardaki çıkmış soruları çözdüm . Çok faydası oldu ve neredeyse yarısından fazlası çözdüğüm sorulardan çıktı. Kitaba göz at , oradaki soruları çöz ama çıkmış soruların üzerine daha çok dur derim. Başarılar diliyorum ☺
çok teşekkür ederim öyle yapacağım🥰

Öncelik sakin ve motivasyonlu olmaktır,klkış yapmadan emniyet kemeri,aynalar ve koltuk ayarlarına dikkat edin.
Sonraki öncelik,arkada oturanlar şoför adayla konuşma olayına geçiyorlardı.
Sakın olaki arkanızı dönüp asla ve asla cevap vermeyin,sadece yolunuza bakıp cevap verin.
Benim zamanımda böyleydi,kaç kişi kalmıştı sınavda.

Bende çok heyecanlanmistim yaaa:) ama gelen gorevliler o kadar iyilerdi ki sakinlestirdiler. Inşallah öylesine denk gelirsin. Sınav aracının ışığı nerden yanar silecekler nereden çalışır hepsini öğrenmelisin ve kaputu açıp içindekilere bak bana sormuşlardı. Akü nerede motor nerede cam suyu nereden konulur yağ nereden kontrol edilir. Biner binmezse koltuk ve ayna ayarlamayı unutma. Kemer çok önemli. Sınav sırasında da aynaları muhakkak kontrol et. Simdiden başarılar.

Back
X