- 9 Aralık 2022
- 187
- 289
- 18
- Konu Sahibi isiklararasindaa
-
Merhabalar hanımlar.
Direkt daire alip oturmak mi, yoksa arsa alip uzerine celikten ev kondurmak mi daha mantikli? Benim gonlum arsa alip celikten ev yapmaktan yana. Daha karli gibi geliyor. Tecrubelerinizden yararlanmak istiyorum. Sizce?
Çelik konstrüksiyon malzemeyi binanın tamamında kullanmıyorlar.Direk ,kiriş ara bağlantılarda kullanılan bir malzeme duvarlar tugla daha hafif ama daha sağlam bir yapı ortaya çıkıyor deniliyorÇelik ev sıcak ve soğuk havalarda nasıl olur bilemedim. Kısa süreli kalacaksanız olabilir ama içinde yaşanır mı acaba…
Evet kesinlikleBu ara arsa alıp üzerine ev yaptırmak yeni yeni mi revaçta yoksa eskiden beridir var da ben yeni mi instagramda görüyorum orasını bilmiyorum ama arsa üzerine ev yaptırmak bana hoş güzel geliyo. Çok güzel evler yaptıranlar var. Sanırım eb yaptrmayla daire fiyatları aynı kapıya çıkınca millet bari kendi arsama ev yaptırayım dedi herhalde
Eksi yonlerivardir elbetteArsa alıp yaptırmak iyi de onlarda metrekare sınırı var. Ailemin de prefabrik evi var yoksa çok güzel bahçe içinde insan nefes alıyor ama ev küçücük
Cevap icin tesekkurler. DegerlendirecegimBetorname olmayacaksa zor olur. Çelik yapıların yalıtımı ve işçiliği çok çok iyi olmalıdır. Ayrıca inşaat sürecinde aylık fiyat artışları sizi bütçenin çok çok dışına çıkarabilir
Degil mi? En azindan kendime ait bir bahcemde olurBahçeli ev. Konteyner olanlar var veya ağaç ev olarak hazır gelenler var. Arsa alın her şekilde küçük kullanışlı bir ev yaparsınız
Eski olsun betonarme olsun diyenlerdenim. Yaptıran şikayetlerini okusan buz gibi soğursunMerhabalar hanımlar.
Direkt daire alip oturmak mi, yoksa arsa alip uzerine celikten ev kondurmak mi daha mantikli? Benim gonlum arsa alip celikten ev yapmaktan yana. Daha karli gibi geliyor. Tecrubelerinizden yararlanmak istiyorum. Sizce?
Tesekkur ederimBitmek bilmeyen inşaat sürecine yetecek paranız ,iyi usta,iyi işçilik,iyi malzeme bilginiz ve arsanıza göre evin büyüklüğü hepsi tamamsa daire tercih etmeyin derim
Tavsiyeniz icin tesekkur ederimEski olsun betonarme olsun diyenlerdenim. Yaptıran şikayetlerini okusan buz gibi soğursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?