Direniyorum...

Baba benim mutlu olmamı istemiyormusun beni bu çocuktan başkasına verirsen ben asla mutlu olmuycam de babamsın sana karşı gelmek istemiyorum senin sözün başımın tacı ama kalp ferman dinlemiyor şunuda bil sevdiğim olmazsa ben ömür boyu mutlu olamam ve başka biriyle evlenip mutlu olamadığımda hep sana kin duyarım sana olan sevgim nefrete dönüşür de

İnatla kızını sevdiği kişiyle evlenmesine mani oluyor. Ama zorla evlendirmez kesinlikle diyorsun. Bence sen babanı tanimiyorsun pek. Babani seviyorsun, sayıyorsun, değer veriyorsun ama o sebepsiz sırf inadına kendi hazır olmadığı için veya artık her neyse izin vermiyor. Gönül koyuyor. Bence gözünü aç baban ile duygularınız karşılıklı değil. Kabul et canım, ona göre davranmaya başlarsan belki o zaman aklı başına gelip ben napiyorum diyebilir.

Ben babanın sözüne inan güven derim. Seviyor olabilirsin ama el oğlu sonuçta, diğeri senin baban; kılına zarar gelsin istemez

Ama nasil olur da mutluluguma engel olur ki.. Yani sebebi de yok, sastim kaldim..

Siddet uygulamadi, ama bir keresinde denemisti. Annemle halam zor tuttular.. Peki yengeniz nasil ikna etmis? Yani neler yapmis? 3 sene bile bana omur gibi gelirken nasil bekleyecegim...

Asiri etkilendim bu hikayeden.. Benim de en buyuk korkum birinden birine bir sey olmasi.. Bi turlu aklim almiyo yani.. Ve ayni anlattiginiz gibi babam da dedi bana, is cevirdin falan. Halbuki hemen bildirmistim anneme.. Acaba kendim birini buldugum icin mi boyle yapiyor ki? Peki simdi kuzeninizin babasiyla arasi nasil? InsAllah Rabbim onlari bir omur mutlu etsin, bir daha hic ayirmasin... Cok tesekkur ederim yorumunuz icin..

Acaba.. Biz gecen yaz Turkiyeye izin'e gittigimizde, carsida dolasirken babam durdu limonata aldi. Anneme, kardesime, kendisine bir de bana. Benimkini elinde tuttu, ben de fark etmemistim, sonra anneme vermis demis ki ver bunu ona. Orda bi an icim cok yumsadi, yani seviyor belli ki? Acaba diyorum benden ozur mu bekliyor. Bir kac defa diledim ama tekrar mi konussam?

Ama nasil olur da mutluluguma engel olur ki.. Yani sebebi de yok, sastim kaldim..
Su anda çok seviyorsun. Ama onunla evlenince mutlu olacağının garantisi var mi? Vazgeç demem ama baban neden istemiyor iyice anlamaya çalıs. Diyelim ki sadece inat ediyor o zaman da ikna etmeye çalış ama anne baba rizasi olmadan evlenme bence

Bizde de annem ilk ogrendiginde vermem diye tutturmustu. Babam once olur demisti ama sonra annem babami da ikna etmisti. Ben sabirla bekledim. Asla kacmayi dusunmedim. Cunku o yasa kadar beni buyuten bana bakan insanlara sevdigim insan icin sirtimi donemezdim. Bir de anne ve babanin onaylamadigi evlilikler yurumuyor, bundan eminim. Yuruyeni hic gormedim. Annem bir omur bekar kalirsin yine de vermem diyordu. Ben sabrettim. Sonun da istemese de bir gun dedi ki ben istemiyorum, hala da istemiyorumcunku anne ve babalar hissederler dedi ama seni sen istedigin icin buyukluk yapip verecegim dedi. Ve evlendik. Ama bitti. 12 yil sonra bosandik.

babanda abartiyo yani boyle yapiyolar yapiyolar sonra kiz 30 35 gecince ah vah evde kaldi diye dovunuyorlar. kesinlikle kotu bir yaptigini düsunme.
sanki kiz o.... yapti ya. hangi cagda yasiyoruz biz

Siddet uygulamadi, ama bir keresinde denemisti. Annemle halam zor tuttular.. Peki yengeniz nasil ikna etmis? Yani neler yapmis? 3 sene bile bana omur gibi gelirken nasil bekleyecegim...

Çok çok dua ettik canım. İnanır misin bilmem ama 4444 tefriciye çektik hemen o ay babası babama bu çocukların isini halledelim demiş (bu arada babamla çok samimi dostturlar)

Evet.. Gercekten omur boyu bekar kalirim.. Cok seviyorum.. Babami da cok seviyorum, ama bu durum yuzunden cok agladim cok hasta oldum.. Keske farkina varsa..

InsAllah onu ikna edebilirim.. Cok sinirli, cok kinlenmis, bu durum beni cok uzuyor..

Cok uzuldum.. Keske benim babamin da nedeni olsa, ozaman ne kadar zor olsa da vazgecerdim belki.. InsAllah onu ikna edebilirim, cok zor bir durummus..

babanda abartiyo yani boyle yapiyolar yapiyolar sonra kiz 30 35 gecince ah vah evde kaldi diye dovunuyorlar. kesinlikle kotu bir yaptigini düsunme.
sanki kiz o.... yapti ya. hangi cagda yasiyoruz biz

Inanir misiniz bilmem ama, ayni seyi ben de dusundum.. Acaba ben hic evlenmezsem mutlu olcak mi? Anlam veremiyorum..

Çok çok dua ettik canım. İnanır misin bilmem ama 4444 tefriciye çektik hemen o ay babası babama bu çocukların isini halledelim demiş (bu arada babamla çok samimi dostturlar)

Allah'im, ne kadar da guzel.. Rabbim bozmasin insAllah, okurken oyle iclendim ki, bi an benim babam gozumun onune geldi.. Acaba o gunleri gorcek miyim...

Arkadaslar, hepinize yorumunuz için çok tesekkur ederim.. Cok dusundum bunu paylasiyim mi diye, ama iyiki de paylasmisim.. Durum degismese de bir nebze olsun rahatladim.. Benzer hikayeleri okuyunca da insan yine umitleniyor.. Bana dua edin olur mu.. InsAllah bir gun buraya, sonunda evleniyorum yazabilirim...

Cok uzuldum.. Keske benim babamin da nedeni olsa, ozaman ne kadar zor olsa da vazgecerdim belki.. InsAllah onu ikna edebilirim, cok zor bir durummus..
Bazen buyukler hissederler. Belki hissettiklerini aciklayamiyordur. Sabret, dua et ama hayirlisiysa olsun de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…