Dırımkızı'nın durumunu buradan takip edelim

kızlar pınar özetle yazmış artık serumun dozajını azalttılar ne zaman sancılanırsan doğum olacak allahın izni ile çok yıprandım yoruldum kızlar

canim benimmm..inşaAllah saglikla mutlulukla bebişlerine kavusursun canim..dualarimiz seninle..gececek bugunlerde bitanem a.s.

ah güzelim inş çabuk atlatırsın kolay bir şekilde doğumu
kucağıına alırsın inş bebişlerini

canım benim ALLAH yardımcın olsun inşallah bizim bile artık doğsun dediğimiz şu günlerde sen neler çektin artık sağlıklı sıhhatlı bebeklerini kucağına alırsın inşallah dualarımız seninle

kızlar pınar özetle yazmış artık serumun dozajını azalttılar ne zaman sancılanırsan doğum olacak allahın izni ile çok yıprandım yoruldum kızlar

Canım benim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzularını. Dualarımız seninle a.s.

canım Allah ömer ve ali ni sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.Artık zaten 32 yede girdin herkesten önce ben doğurcam diye inat ettin kız yoksa en son doğurcan galiba doktorlar seni bekletcek bak.inşallah en hayırlı zamanda gelir yaramazlarımız.Sabrına hayran kaldım biraz daha sabret canım.Türkiz de bak beni beklesinler diyor

birsencimm allah yardım etsin sen ve oğluşların sağsalim kucağında olsunlar.dualarımız seninle canım..

Allah yardimcin olsun, sag selim ogluslarina kavusursun insallah, az daha sabir onlar gelcegi gunu bekliyorlardir sabirsizlikla, masallh iki tane yavru darisi bekleyen ve isteyen herkesin basina Aminnnnnnnnnnnnn

allah yardimcin olsun canim allah saglikli bir sekilde bebislerini kucagina almayi nasip etsin isallhhh

Birsencim az kaldı artık inşallah sağlıcakla biticek herşey özledik seni yaw yaramazlarda gelsinde dön artık aramızda

evet birsen benim arkadasım yeni doğum yaptı bizden daha gerideydi hafta olarak bebekler 1750 gr. olarak doğdu ikiside sağlıklı ciger geliştirici oldugundan kuveze alınmadılar şimdi eve çıktılar anneleriyle seninkiler şuan kaç gr?

birsencim allah yardımcın olsun bitanem. sağ salim sağlıkla alırsın inşallah kuzularını kucağına..

birsen dokuz doğurmak diye seninkine deniyo heralde. hatta seninkine 39 doğurmak da deniyo olabilir :))) bu arada biz de bu dokuz doğurmak ne demekmiş seninle birlikte hergün öğreniyoruz. öldürdün kız bizii cadııııııııı

birsencim canım oğulların 32 yi de doldurdu ben demiştim onlar inatçı diye inşallah sağlıkla vakitlice gelecekler

Canım allah yardımcın olsun en kısa zamanda arıycam seni dualarımızı hiç eksik etmiyoruz sabrın sonu selamet biraz daha dayan :teselli:

bacımmm bızım bu kuzular analarını korkutmaya bayılıyorlar
palyaco yaptılar bızı erken gelmıycek ınsallah yumurcaklar bızlerı kandırıyorlar
en erken bız doguralım derken en gec bız dugurcaz :))))))))))B]
[/B]

canım yaa kaç gündür haber alamıyoruz.inşallah herşey normale girmiştir bebeklerin nekadar karnında durursa okadar iyi bigün bigündür.yada sağlıcakla bi sorun çıkmadan bebeklerini kucağına almışsındır.

o kadar yorgunumki anlatamam iki gündür ağlıyorum
gücümün sonundayım
ateşlendim geçti deren kanda mikrop yükselmiş
bebişlerden birinin suyunda biraz azalma olmuş suyum geliyormu diye bakıldı test yapıldı allahtan o yok
ama kan sayıyımım çok düşük bir yerle görüşülüyor damardan ilaç alacağım sancım dursun diye verdiği serumu yarı yarıya düşürdü şimdide şiddetli sancı bekleniyor ama önce mikropu yok etmek kan düzeyini sağlama alınması lazım.......
bu bir sınav ama artık gücüm azaldı benimle annemde çekiyor 25 günden fazla oldu buradayız
yataktan tek kalkamayacak kadar karnım büyüdü ialçtan ötürü sürekli tuvalete gidiyorum ama tek gidemiyorum .....rabbim herkese sabır versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…