Dırımkızı'nın durumunu buradan takip edelim

canım birsenim Allah yardımcın olsun gerçekten aramızda en zor hamileliği yaşayan sensin çok geçmiş olsun bitanem hayırlısıyla herşey düzelir inşallah prensleri zamanında sağlıcakla kucağına alırsın dualarımız seninle

Canım Birso'm valla ne diyeceğimi bilemiyorum artık. Seni ararken bile çekinerek arıyorum. Çünkü sesin çok yorgun, bitkin geliyor ve bizim elimizden birşey gelmiyor. Çok zorlandın farkındayız. Ama bunun sonu senin için çok güzel bir hediye olacak bacım. Allah oğluşlarını sağ salim kucağını almayı nasip edecek inşallah yakın zamanda. Bundan sonrası için sen elinde gelen herşeyi yaptın. Şimdi sıra doktorlarda. Oğluşlarını sağ salim kucağına verecekler inşallah. Allah yardımcın olsun bacım. Hep yanındayız unutma...

birsencim canımya dicek inan bir söz bulamıyorum allahım sabrının selametini versin.canım inşallah oğluşların sağslaim kucağına alınca bu günleri unutacaksın..

birsencim ojelifıstık( ceren) sana çok selamı var geçmiş olsun dileklerini iletiyor.ofislerinde yasaklamışlar kk ya girmelerini.

Cnm Allah yardımcın olsun, sen anlattıkça kötü oldum birsen,kaç gündür doğum sancısı çekiyorsun inş. mükafatını alacaksın Allahın izniyle, sabret cnm dediğin gibi bu bir sınav..

böyle durumlarda birşey söyleyemiyorum işte ALLAH sana güç kuvvet versin canım ne bilim şükretmek lazım allah bebeklerine sana acil şifalar versin ben yeneceğine inanıyorum anneler kuvvetlidir bunlarda geçecek inşallah sağ sağlim bebeklerine kavuşacaksın

canım benim ya
Allah yardımcın olsun güzelim
inş en kısa zamanda biter artık bu çilen ve herşey yoluna girer
dualrımız seninle güzelim

Allah yardımcın olsun arkadaşım az kaldı biraz daha sabır inşallah sonu iyi olucak canım benim ya kıyamam valla

canım benim Allah yardımcın olsun rahatsız etmemek için aramıyorum ama hep aklımdasın ve dualarımda

Cekilen tüm acilar, bebislerle birlikte unutulur. Yasam bazen böyle cetrefilli Birsen, Allah yardimcin olsun!

cnm benim inşallah sonunda sağsalim alacaksın bebeklerini kucağına.çok haklısın cok zor ama allah mükafatını verir cnm..

ah bitanem ya..merak etme..boncuklari sag salim kucagina alinca hepsi gececek canim inşaAllah..dedigin gibi bu bir imtihan..yüzdün yüzdün kuyruguna geldin..inşaAllah mutlulukla kurtulcaksin bu imtihandan canim benim..dualarimiz seninle..

birsen cim şimdi okudum yazdıklarını allah sabırnı versin kardeşim inş dualarımız seninle sağ salim oğullarınla birlikte çıkacaksın ordan allahın izniyle

birsen annecik,
birazcik daha sık disini buraya kadar dayandin, kuzucuklarinin mis kokusunu dusun, onlari kucagina aldigin ani dusun... cok guzel olacak eminim... hem bizler bi tane bebisle yetinmek durumunda kalirken sen iki oglusunu birden alicaksin kucagina... eminim muhtesem olacak...
az kaldi bakalim...
birazcik daha sabir...
senağlama

Kelimeler artık bu saatten sonra anlamsız, ne desem boş sadece elimizden gelen sana bolca dua etmek..

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım ya nete çok giremiyorum bu aralar aklım hep sende
ne oldu diye merak ediyorum
inş hayırlsıı bakalım
dualarımız seninle cnm

CANIM 32+5 OLSUN 32 YE KADAR DAYANDIN bak geçtin bile inşallah sağ sağlim alacaksın minkleri kucağına

allahım birsenciğimiz bebişlerine sağ sağlim kavuşsun acıları dinsin artık

bugün yine ateşlendim bendeki gribal olay alerjimde tetikleyince geçmedi antibiyotikle daha yeni sökülüyorum .............birde magnezyum ateş yapamıyor doğal olarak ateş basıyor dikkat edemiyorum kendime .............

çok ağırlaştım kızlar tek hareket edemez oldum .....ve bugün fark ettim ayaklarım şişti artık lohusalık çökmüş annem öle diyor.............en fazla 3 hafta kaldı .........bu serumu çıkarsa sancılarım artaracak eminim ama çıkarmıyor bakalım p.tesi doktorum ne diyecek

canımsın ya Allah yardımcın olsun inşallah o hastaneden güle oynaya bebişlerinle çıkacaksın
biraz zahmetli oldu ama o güzel kokuyu duyunca ohhhhhhhh diyeceksin ve herşey silinip gideecekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…