- Konu Sahibi ankakuxsxu
-
o kadar yorgunumki anlatamam iki gündür ağlıyorum
gücümün sonundayım
ateşlendim geçti deren kanda mikrop yükselmiş
bebişlerden birinin suyunda biraz azalma olmuş suyum geliyormu diye bakıldı test yapıldı allahtan o yok
ama kan sayıyımım çok düşük bir yerle görüşülüyor damardan ilaç alacağım sancım dursun diye verdiği serumu yarı yarıya düşürdü şimdide şiddetli sancı bekleniyor ama önce mikropu yok etmek kan düzeyini sağlama alınması lazım.......
bu bir sınav ama artık gücüm azaldı benimle annemde çekiyor 25 günden fazla oldu buradayız
yataktan tek kalkamayacak kadar karnım büyüdü ialçtan ötürü sürekli tuvalete gidiyorum ama tek gidemiyorum .....rabbim herkese sabır versinn
gücümün sonundayım
bebişlerden birinin suyunda biraz azalma olmuş suyum geliyormu diye bakıldı test yapıldı allahtan o yok
ama kan sayıyımım çok düşük bir yerle görüşülüyor damardan ilaç alacağım sancım dursun diye verdiği serumu yarı yarıya düşürdü şimdide şiddetli sancı bekleniyor ama önce mikropu yok etmek kan düzeyini sağlama alınması lazım.......
bu bir sınav ama artık gücüm azaldı benimle annemde çekiyor 25 günden fazla oldu buradayız
yataktan tek kalkamayacak kadar karnım büyüdü ialçtan ötürü sürekli tuvalete gidiyorum ama tek gidemiyorum .....rabbim herkese sabır versinn
gücümün sonundayım
bugün yine ateşlendim bendeki gribal olay alerjimde tetikleyince geçmedi antibiyotikle daha yeni sökülüyorum .............birde magnezyum ateş yapamıyor doğal olarak ateş basıyor dikkat edemiyorum kendime .............
çok ağırlaştım kızlar tek hareket edemez oldum .....ve bugün fark ettim ayaklarım şişti artık lohusalık çökmüş annem öle diyor.............en fazla 3 hafta kaldı .........bu serumu çıkarsa sancılarım artaracak eminim ama çıkarmıyor bakalım p.tesi doktorum ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?