Dırımkızı'nın durumunu buradan takip edelim

kızlarr sancım var bugün son fitilimi verdiler 31 artılara geçtiğim gün 32 haftalık sayıyolar o yüzden fitil yok fitille 3 gün sancım olmuyordu şimdi bakalım ne olacak

çok sağlun kızlarr

Canım az kaldı dayan herkes doğum sancısını birgün çeker sen 15 gündür çekiyosun,rabbim bu sabrının sonunu selamete erdirecek, bu kadar hamilenin duasıyla inan yavruların hiç küveze ihtiyaç kalmadan koynunda olacak :teselli:

biraz daha dayan canım allah sana sabır versin cok acı cektin ama hepsine değicek inşallah birsenim:Saruboceq:

dırım canım senin için böyle bir topik açmış arkadaşlar gerçekten çok iyi düşünmüşler, arada aysonu kızlarına da bakıyorum ama burdan takip etmek daha iyi.
canım hep dualarımızdasın, inşallah bebeklerinle beraber çok mutlu bir şekilde çıkacaksınız hastaneden. senin için zor olsa da günler geçiyor ve her geçen gün senin ve bebeklerin için olumlu bir gelişme. inşallah 32 leri, 35-36 ları da görürsün.Allah yardımcın olsun. bebeklerini sana ve eşine bağışlasın. bizim topikte iklimsuyu biliyorsun. cumartesi doğum yaptı, doğum öncesi ona tembih etmiştim doğum anında sana da dua etmesi için, o da edeceğini söylemişti. onun gibi daha birçok kişi dua ediyor senin için inşallah dualar kabul olur.

birsencim durumun nasıl bilmiyorum inş iyisinizdir sen ve oğluşların bende doktordaydım bgn baktı açılma yok şuan dedi yatıcaksın sürekli dedi ilaçlara devam şuan bebegin sinirleri gelişiyomuş 34 e kadar içerde tutmalısın sakat olmaması için dedi korktum baya bi dua ediyorum sana ve banasenağlama

Canım bak şurda ne kaldı 32. Haftaya geldi geçti bitiyo bile az daha sabır stres sakın yapma rahatla ki bebeklerin içinde rahat dursunlar iyi haberlerini bekliyoruz

birsooooooo, çok özledim kızım seniiiiii. öyle bir anda kafayı uzatıp muhabbete dalıvermeni, güzel güzel espriler yapmanı, oraya buraya laf atmanı, acayip laflarla taşı gediğine oturtmanı, işkillenip durmanı... ÇOK ÖZLEDİİİİMMMM. Ben de oraya gelip o Ali ile Ömer'in popişleri ısırmazsam ne olayım..... gör bak...

Birseeeen , bacım nasıl oldun?? sesin çıkmadı hiç merakta kaldım??inş. henüz doğmamıştır bebeler
:Saruboceq::Saruboceq:

birsencim nasılsın güzelim ya özlettin kendinii sen iyi ol da biz özleyelim önemli değil bak 32 yi de bitiriyorsun çok şükür

kızlar hıç telaş ve panık yapmayın premature annesı olarak konuşuyorum 21 haftalıkken kaza sonucu suyum geldı bebegı hemen allalım susuz yasamaz gelışmez dedıler ıtıraz ettım aldırmadım ben ve oglum kazanmalıydık her hafta kontrole gıttım ve oglumun gelışımı ıyıydı ama sancılarım hep vardı hep evde bekledım dogumumu tam 34. haftada suyum geldı dogum yaptım.1.700 gr dogdu oglum şimdi 17 aylık gelışımıde ılerıde

Teşekkürler cnm, benimde erken doğum riskim var,çok moral oldu:CüvCüv::CüvCüv:

birsennnnnn kıs haber ver bizede ara ara giriyordun yok oldun. hadi girde koca göbiş de yine bana..
inşallah iyisindir canım şaka bir yana. kuzularını ve seni çok öpüyorum...

birsencim canım inş iyisindir bebişler beklicek 32 haftayı dolduracaklar inşallah dualarımız seninle

birsencim dualarım seninle canım kendi haftamı syarken seninkini de sayıyorum aramız bir gündü ve günler hızla geçiyor canım kuzucukların çok inatçılar dayanıyorlar inşallah sağ salim kucağına alıp çıkacak ve bize yine gülümseyen yüzünle sesleneceksin ekrandan sabırla bekliyorsun sabırla bekliyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…