Dırımkızı'nın durumunu buradan takip edelim

kızlar sımdı aradım bırsenı eşi cıktı ateşlenmış konuşamadık bırsenle rahatsız dedı o sırada benımde nst ıcın hemsıre geldı cok soramadım aklım onda kaldı canım bacım ya ne acılar cektı ama mukafatı cok guzelş olcak tosuncuklar hayırlısyla bır dogsun

inşaAllah birsencim de sehercimde vaktinde saglikla mutlulukla boncuklarini kucaklarina alacaklar dualarimiz sizinle kizlar a.s.

Birsencim ne diyeceğimi bilemiyorum cnm, ama şunu unutma bunlar sayılı gün, gelir geçer, inş. tüm bu çektiğin sıkıntılar geçmişte kalacak ve tosuncuklarınla mutlu mesut geçireceksin günlerini cnm:teselli::teselli:

hadi bakalım kızlar dualarımız sizinle Allahın izniyle sağlıcakla zamanında alıcaksınız kucağınıza bebişleri

Birsen'i de çok ihmal ettik bu aralar. Ben vakit biraz daha ilerlesin arayıp bilgi alacağım kızlar...

kızlar dualarımız sizinle bebişler inşallah vaktinde sağlıcakla gelirler annelerinin kucaklarına

Kızlar şimdi konuştum Birsen'le. Enfeksiyon kapmış bu yüzden de cumartesi günü ateşi 39'a çıkmış. Tabi enfeksiyona bağlı olarak lekelenmesi olmuş, su gelmiş biraz. Enfeksiyon var diye sezaryene de alamamışlar. Neyseki şimdi ateşi düşmüş. Magnezyum takviseyine başlamışlar yine. Bebeğin birinde su azalması varmış ama çok şükür durumları iyi demiş doktor. Enfeksiyon bi geçsin artık son durum için karar vereceklermiş. Çok yıprandım, elim yüzüm çöktü, halim kalmadı. Artık günler değil saatler geçmiyor diyor. Doktorda demiş çok yıprandın, yoruldun farkındayız ama az daha sabır diye. Bugün tam 32+0 oldular çok şükür. Ama sesi çok bitkin geliyor. 20 küsür gündür sancı çekiyor kolay değil tabi. Selamlarınızı ilettim. Onun da size çok selamı var...

canım benim yaaaa senağlama
neyseki 32.haftaya gelebildiler.allah yardımcısı olsun.hep dua ediyoruz..bir enfeksiyon kalmıştı kızın başına gelmedik tüh görüyormusun

Allah Birsen arkadaşımızın ve bebeklerinin yardımcısı olsun çok yıprandı kızcığaz ya (

Birsencim dayan cnm az kaldı,dualarımız seninle

birsencim canım Allah senin ve bebişlerinin yardımcısı olsun bitanem dualarımız seninle inşallah sağlıcakla sorunsuz bir şekilde bebişleri kucağına alırsın

bu bir sınavdı birsenim..
sen ve bebeklerin Allahın izni ile geçtiniz bu sınavı..
dualarımız seninle bitanem.seni ve bebeleri en kısa zamanda sağlıkla bekliyoruz aramıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…