Dırımkızı'nın durumunu buradan takip edelim

birsencim biraz daha sabır canım inşallah bekleyecek kuzucukların dualarım hep sizinle canım

canım cok gecmıs olsun allah sag saglım kucagına almayı nasıp eder işl kzuzucuklarını dualarımız senın le canısı byyyy öptüm seni çok gecmiş olsun canım

kızlar çok sağolun ben artık bişeyciği takmıyorum ama sancım var sabah yine vardı doktorum fitil verdi işte gittiği yere kadar .........

bugün evim temizleniyor annem bebeklerin eşyalarını yıkadı çantam hastanede zaten ....
mobilyalarımız geldi ....rahatım kızlar ...işte bide bekleseler şu oğluşlar nst bi sesler bangır bangırrr
tekmeleyip duruyolar

ayy canımm benimm en doğrusunu yapıyorsun sakın sters yapma gelecekleri zamanı Allahtan başka kimse bilemez ne zaman nasipleri gelmişse o zaman sağlıcakla gelsinler inşAllahh ......

aman iyi canım bak herşeyin hazırmış. dert etme.sancılarında en azında şuan kontrol altında. hergün heyecanla açıyorum valla bu sayfayı birsen doğurmamıştır inşallah diye.hep dua ediyoruz.
o oğluşların bangır bangır seslerini yerim bennnnnnnnnnnnnnnnn

birsencim stres yapmaman çok güzel bitanem herşey kontrol altındaymış bak ne güzel eksiklerinizde tamamlanmış sayılır sen rahat ol tatlım dualarımız seninle

canım benim birsen arkadaşımıza gönülden şifalar diliyorum...
inşallah hayırlısıyla iyileşip bebekleriyle aramıza döner......

birsen canım stres yapmaman en güzeli.bak anneciğin herşeyi yapıyor oğluşlarında bekler annesi merak etme sen kendine dikkat et canım...

günaydın kızlar net varken yazam dedim sancım çok az ama belli olmuyor saatim saatimi tutmuyor
neyse kör topal gidecez........
güsel dilekleriniz için çok sağolun kızlarrrrr allah razı olsun bu arada göbüşüm çokkkkkk büyüdü
kaşınıyorda sanırım büyüyolar içerde

canım hadi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişlerin :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım 2008 mayıs anneelrindede bir arkadaşımızın kasılması rahim açılması falan vardı hastanede yatmadı ama erken doğum bekleniyodu ama garekenden daha geç zaamnda doğurdu 3 cm açılma ve kasılmalarla 1-2 ayı geçirdi yanlış hatırlamıyorsam canım eminim senin kuzularda bekleyekler 1.5 hafta dahakaydirigubbakcemile5
canım o göbişi kaşımaaaaa çok fena çatlıyooo:bbo:

Birsencim,ne güzel sancında az,hazırlıklarda bitmiş,hem bebişlerde büyüyor bak ne güzel sağlıklı sağlıklı,canını sıkma artık,kötü şeyler düşünme,dualarımız seninle

geçmiş olsun brsencim bak bekliycek bo oğlanlar görürsün erken doğum yapmıycaz merak etme :)

çok sağolun kızlar sancım sabah vardı ama artık onları artcı sayıyolar birgünbirgünnnnn diyoruzzzzz

Evet bacım bir gün bir gündür. Bak öyle böyle geçiyor günler a.s.

çok sağolun kızlar sancım sabah vardı ama artık onları artcı sayıyolar birgünbirgünnnnn diyoruzzzzz

aman canım az daha sabır . çoğu bitti azı kaldı.
hergünü atlatacaz böyle böyle inşallah hayırlısıyla..
kuzucuklar üzmez annesi seni....

maşallah cok dayanıklı çıktın bacım ya büyüdü artık sıpalar hiç korkma bundan sonra anneciğinde işleri bitiriyormuş ne güzel bu sabrın sonu kocaman bi mutluluk inşallah herzaman dualarımızdasın unutma canım

canım cım brisnecim az kalmış be 30 u geçtik sayılır dayanacak inş senin kuzular güzel haberlerini bekliyoruz

Birsencim bir süredir griptim yazamadım sana ama hep takipteyim, dualarım seninle. Bak senin bebişler sabretmeyi öğrendiler maşallah annesi. Böyle böyle, bir gün bir gündür diye diye bu işi tamamına erdirecez inşallah.

birsencim oh ya iyi haberlerini bekliyorum vallahi eşim bile soruyo ikizleri olan bi arkadaşın vardı ne oldu diye
inan hep dua ediyoruz senin için inşallah oğluşların sağlıkla vakitli doğacaklar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…