Dırımkızı'nın durumunu buradan takip edelim

cnm benim hep sana dua ediyorum
herkes dua ediyor sana ve oğluşlarına
bence 32.yi haftayı bekleyecekler,
sende moralini bozma dayan dayanabildiğin kadar

Birsenim iyi olmana sevindim bak senin ufaklıklar çok akıllı çiktı annesi maşallah onlara öpüyorum sizleri:içelim:

slm birsen ben ocak annesiyim ama takip ediyorum seni ve bebeklerini yazmak bugüne kısmetmiş dualarım seninle...

canım bende takıp edıyorum sık sık ınsallah bebısler saglıkla gelıcekler sakın stres yapma annesı onlara saglıkla kavusacaksın ınsallah

cnm benim yazamadım günlerdir sana evdeki bilgisayar bozuldu.. giremiyorum ama dualarım seninle her gün aklımdasın cnm

Birso'm bugün konuşamadım yarın kısmetse güzel haberlerini alırız inşallah canım a.s.

birsencim çok geçmiş olsun. ben çok sık nete giremiyorum ve yeni okudum olanları. benimde bebişim hem minyon hem eşi aşağıda hem suyum az.. yok yok yani. benimkide erken gelecek doktorumun söylediği. allah hepimize yardım etsin. inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza. 32 hafta oldu zaten korkulacak bişi yok.. moralini yüksek tut

Canım uzun zamandır arayamadım seni her aradığımda bir müsait olupta konuşamadık.Herşeyinide hazırlamışsın hiç korkma 32 haftadan önce gelmiycekler bize söz verdiler. :teselli: Dualarımız hep seninle.:Saruboceq:

Kızlar şimdi Birso'yla konuştum. Değişen bi durum yok. ılaca devam. Sancıları hafif hafif devam ediyormuş. Aynen bekliyoruz diyo. Artık damar yolu açmalarından elleri acıyormuş bacımın ya. Neyse buna da şükür 31'inci haftada oldular. 17 gün olmuş hastaneye yatalı. Selamlarınızı ilettim. Onun da size çok selamı var. Öpüyor sizi a.s.

BıRSENıM CANIM BENıM NASILSIN BAKıM hihoyyyt ÇOK ŞÜKÜR YıNE BUGÜNLERE KADAR GELEBıLDıK. VALLA BıZDE BURDA SENıNLE DOĞURACAZ NERDEYSE.
HEP AKLIMDASIN. KENDıNE ıYı BAK CANIM.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.
ÖPÜYORUM SENı VE KUZUCUKLARINIŞeniz

birsoşum aramak istiyorum ama rahatsız etmeyim diyorum çok şükür bbu haftlara geldin kuçağında oğluşlarınla çıkacaksın oradan inşallah dualarım seninle canımmm

ohh cnm sevindim az kaldı 32 ye bak benimde 34 de diyo doktor ben evdeyim bekliyorum öyle kurbanlık koyun gibi ama inş 38i geçcez dua ediyorum ben ikimizede

beniseç birsen kızlar hep sizin için dua ediyorum inşallah sağlıkla ve zamanın da gelecek yavrularınız

kızlarr sancım var bugün son fitilimi verdiler 31 artılara geçtiğim gün 32 haftalık sayıyolar o yüzden fitil yok fitille 3 gün sancım olmuyordu şimdi bakalım ne olacak

çok sağlun kızlarr

kızlarr sancım var bugün son fitilimi verdiler 31 artılara geçtiğim gün 32 haftalık sayıyolar o yüzden fitil yok fitille 3 gün sancım olmuyordu şimdi bakalım ne olacak

çok sağlun kızlarr

Canım benim , çok çektin valla, eminim ki bunların mükafatını alacaksın,dualarımız seninle, inş. ""kızlar alimle ömerimi aldım sağ sağlim çıkıyoruz hastaneden"" dediğin günleride görücez Allah'ın izniyle,içini ferah tut

birsooo bak gezerken ne buldum

bak onun da 29da başlamış ne kadar beklemiş. senin de öyle olacak inşallahh canımmm

çok sağlun kızlarr

hadi bakalım hayırlısı canım sende perişan oldun canım sağ sağlim gelsin bebişlerin sağlıkla kucağına al inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…